• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ürünlerle karşınızdaym,ne ararsanz bu başlık altnda. Sürekli güncellenecektir :)

Ürünlern hepsini 5-10-15 yaptm beğendiğinizi soyleyin yeter. Bu fiyatlari kaçırmayın pazartesiye kadar boyle sadece :)

Colortrend kırmızı ruj ve kapatıcı 2'si 5 tl

$20140714_112443.jpg

Eklentiler

• $20140714_112639.jpg
    $20140714_112639.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 143
Sanırım çıldırmak üzereyim her şey eklenti olarak gözüküyor. Daha da eklemiyorum vazgeçtim seç al 5 tl her şey bugün isteyen alır istemeyen de beni bi daha bulamaz :3::3:

Lotto pembe koşu-yürüyüş ayakkabısı. 2 kez yürüyüş için giydim daha sonra fırsatım olmadı kaldırdım. İsteyene orijinal fotğraflarını da gönderebilirim.90 tlye aldım 70e bırakıyorum.

Eklentiler

• lotto-n6531-canyon-w-pink-white-leisure-1-1.jpg
    lotto-n6531-canyon-w-pink-white-leisure-1-1.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 64
Lotto pembe koşu-yürüyüş ayakkabısı. 2 kez yürüyüş için giydim daha sonra fırsatım olmadı kaldırdım. İsteyene orijinal fotğraflarını da gönderebilirim.90 tlye aldım 70e bırakıyorum.
Model çok hoşmuş bu model ayakkabı arıyorum ben de ama 37 numara giyiyorum nasıl olur bilemedim.. Bir de ücret yüksek geldi 2. el için. Teşekkür ederim..

Model çok hoşmuş bu model ayakkabı arıyoruma 37 numara giyiyorum nasıl olur bilemedim.. Bir de ücret yüksek geldi 2. el için. Teşekkür ederim..
Ayarlamali oldugu icin 37ye de olur 39a da. Hic kullanmaya firsatim olmadigi icin bu fiyattan satıyorum ciddi dusunurseniz fiyatta yardimci olmaya calisirim.

Ayakkabı 60 tl olmuştur son fiyat kaçırmayın ;)

Back