Yeni ürünlerle karşınızdaym,ne ararsanz bu başlık altnda. Sürekli güncellenecektir :)

O kadar sey var ki o zaman cok karisik oluyor daha once bu hataya dustugum icin sats pek yapamamstm ne yazk ki :))

Sayfa düzenleme işi zor sanırım, benim bir sayfam yok henüz, açmayı düşünüyorum. İnsanlar bir ürün beğeniyor ve başka ekleyeceğin yok mu diye soruyorlar, tek ve ucuz bir ürün için kargo ile uğraşmak ve kargoya para vermek istemeyebiliyorlar. Ben de buna benzer bir şey düşünmüştüm, zevkinizi de beğendiğim için başka neler olabilir diye düşündüm. Bir de, almasa bile güzel şeyleri hep bir arada görmeyi seviyor insan kolay gelsin, iyi alışverişler.

Doğru diyorsunuz, teşekkür ederim en yakın zamanda eklemek üzere diyelim o zaman :))

Bu fiyata daha ne olsun

Samsung c3510 siyah / Hiçbir sorunu ve kusuru yoktur. Büyük dokunmatiklerden sıkılan ya da kullanamayanlar için hem ideal hem de kullanışı gayet kolay bir telefon. Annelerinize ya da babalarınıza hediye edebileceğiniz bu güzel telefonun 2.elleri 100 tlden aşağı değilken sadece 50 tlye veriyorum. Teknik özellikleri için; http://www.samsung.com/tr/support/model/GT-C3510XKATUR-techspecs

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…