Yeni ürünlerle karşınızdaym,ne ararsanz bu başlık altnda. Sürekli güncellenecektir :)

Nhll52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
414
9
38
34
Ordu
Merhaba hanımlar Yeniden ve yeni ürünlerle yeniden karşınızdayım, başlığımda da belirttiğim gibi aradığınız çoğu şeyi burada bulabilirsiniz, dolabımı ve evi yeniden düzenlemeye başladım. Bazanın altından çıkardığım ve ütülemeye fırsatım olmadığı için biraz kırışık şekilde sunmak zorunda kaldım şu anlık kıyafetleri, kusuruma bakmayın. Fırsatım olduğunda çok daha güzel şekilde sunacağımdan şüpheniz olmasın Ürünlerim kalitelidir ve aşırı kullanım ya da yıpranma söz konusu değildir, aldığınız üründen pişman olmayacağınızın garantisini verebilirim.
Kışlık- yazlık- ev eşyaları- kozmetik- bilgisayar parçaları vs. Aklınıza gelebilecek her şey Takipte olun sürekli güncelleme yapıyor olacağım.. Ürünlerim alıcı ödemelidir. Keyifli alışverişler

Son düzenleme:

merhaba canım hayırlı olsun topiğin ama ben göremiyorum resimleri

bende göremiyorum sanırım eklememiş daha

Lc waikiki uzun tunik- kemeri de mevcut. Elbise ve tunik olarak kullanılabilir. 15 tl

Mavi ve mor kazaklar lc 10 tl
Koton tunik gömlek yanları cepli- 15 tl
Hakim yaka yeşil gömlek 10 tl

Tiffany s beden hırka 20 tl

Siyah askılı bluz 5 tl

De facto 36-38 beden keten pantolon 15 tl

Leopar desenli uzun kazak tunik 15 tl

Levis 29 beden kot pantolon 15 tl

Little big erkek sweatshirt large 15 tl

Koton uzun siyah hırka 10 tl

Beyaz ipek şal 10 tl

Beyaz boğazlı de facto kazak 7 tl

Adidas erkek t-shirt m beden (orijinal) 20 tl

Hugo Boss (orijinal - USA'den alınmıştır, hiç giyilmemiştir, mağaza kokusu bile üstünde.) 50 tl - Orijinal fiyatı 200 tl - bilen bilir :)

canım sıyah hırkayla bı foto ıstesem? boyum 167 ona gore ıstyom da:)

Beyaz kot yelek 10 tl

Zara ceket bolero 15 tl

Collezione 40-42 beden siyah kısa etek 10 tl

Siyah şık bluz 7 tl

Omuzları kot detaylı çiçekli sıfır kol gömlek 10 tl

38 beden lacivert ceket 25 tl

Yavru ağzı salaş kesim gömlek 20 tl

Uzun krem rengi salaş hırka 10 tl

Uzun siyah kazak tunik 7 tl

Son düzenleme:

canım ben ayakkabıları göremiyom((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…