Ekimde ikinci bebegime hamilr kalmistim onunda kalp atisi olmadi iste. Bugun kan testi verdim sistemde hata varmis ogrenemedim sonucumu yarin ogrencem ins vardir bebis igneye basliycas hayirlisiyla olursa. Sen naptin varmi bebisCANIM BENİM EKİMDEKİ ZATEN ILK DÜŞÜGÜN DEGİLMİYDİ
CANIM BENİM BEN HALA ANLAYAMADIM.EKİMDE SENİNLE YENİ TANISMISTIK HATTA BEN EKİMDE ASILAMA OLMUSTUM TUTMAMISTI.SENİNDE KAN DEGERİN BİR TÜRLÜ DÜŞMÜYORDU SONUNDA KÜRTAJ OLMUSTUN.SİMDİ O ZATEN SENİN İLK HAMİLELİĞİN DEGİLMİYDİ.KLOMEN KULLANMISTIN İGNE YAPILMISTINEkimde ikinci bebegime hamilr kalmistim onunda kalp atisi olmadi iste. Bugun kan testi verdim sistemde hata varmis ogrenemedim sonucumu yarin ogrencem ins vardir bebis igneye basliycas hayirlisiyla olursa. Sen naptin varmi bebis
hahaha çok güldüm ya. Allah da seni güldürsün...sorma ya bir hafta kala öğrenenleri takdir ediyorum, artık testlerinde mi var bir keramet idrarlarında mı var anlamadım
AY ARKADASIM KUSURA BAKMA BEN SENİ KARISTIRDIM BASKA ARKADASLA.HAKKINI HELAL ET.SENİN HAMİLELİĞİNİ HATIRLADIM ŞİMDİ.İNSALLAH YİNE HAMİLESİNDİREkimde ikinci bebegime hamilr kalmistim onunda kalp atisi olmadi iste. Bugun kan testi verdim sistemde hata varmis ogrenemedim sonucumu yarin ogrencem ins vardir bebis igneye basliycas hayirlisiyla olursa. Sen naptin varmi bebis
kasık agrısı en önemli belirtiymiş canım olabilir bence.harktlerine dikkat et ani hareketlrden kaçın inş.6.bebiş habrini senden alırız.benimde bata 10 gün var sol kasığımda batma oluyo maalesef ben ümitlendim bile çok dikkat ediyorum hareketlerime belki tutunmaya çalışıyodur diye.Kızlar merhaba nasılsınız bugün pek uğrayamadım
Bir şey sormak istiyorum
Batasıcaya 6 en geç 8 günüm var. 2 gündür hem ince ince kasık ağrım var hem de şöyle bir şey oldu,
Yerimden hızlı kalktığımda bıçak saplanması gibi nefesimi kesen çok kısa sancı oluyor
Bir de hızlıca üzerimi değiştirirken oldu. 5- 6 kez yaşadım bunu.
Ümitlenmeli miyim sizce? Hem ümitlenmek istiyorum hem de üzülmek istemiyorum...Off günler çabucak geçse...
Insallah canim senin nasil gidio sogan kuru yapmistun bu ay herlde ise yaradi moAY ARKADASIM KUSURA BAKMA BEN SENİ KARISTIRDIM BASKA ARKADASLA.HAKKINI HELAL ET.SENİN HAMİLELİĞİNİ HATIRLADIM ŞİMDİ.İNSALLAH YİNE HAMİLESİNDİR
BAK SEN BENİ İYİ HATIRLADIN.IKI AY SOGAN SUYU İCTİM.BİR AY 12 GUN IKINCI AY 7 GUN İÇTİM.IKINCI İÇTİGİM AYDA ADETİMİN 13.CÜ GÜNÜ LEKELENMEM BASLADI 21.Cİ GÜNÜ ADET OLDUM.BUAYDA ZAMANINDA ADET OLDUM.ŞİMDİ ADETLİYİM.AMA BU SOĞAN SUYUNUN FAYDASI OLDU GALİBA.COK AFFEDERSİN AMA ADET KANIM ÖNCEDEN PİS KOKARDI.BU ADETİM DE KANIMI KOKLUYORUM HİÇ KOKU YOK KAN KOKUSU BİLE YOK.DEMEKKİ İLTİHAP VARDI O SÖKÜLDÜ.HAMİLE KALAMADIM.HİÇ KALAMADIM.İNCİR HAVUC KÜRÜNE BASLIYACAM AMA BİRDAHAKİ AY.ESİMEDE DAHA BİRSEY İÇİRMEDİMInsallah canim senin nasil gidio sogan kuru yapmistun bu ay herlde ise yaradi mo
Allah tum steyenlere nasip etsn insallah...BAK SEN BENİ İYİ HATIRLADIN.IKI AY SOGAN SUYU İCTİM.BİR AY 12 GUN IKINCI AY 7 GUN İÇTİM.IKINCI İÇTİGİM AYDA ADETİMİN 13.CÜ GÜNÜ LEKELENMEM BASLADI 21.Cİ GÜNÜ ADET OLDUM.BUAYDA ZAMANINDA ADET OLDUM.ŞİMDİ ADETLİYİM.AMA BU SOĞAN SUYUNUN FAYDASI OLDU GALİBA.COK AFFEDERSİN AMA ADET KANIM ÖNCEDEN PİS KOKARDI.BU ADETİM DE KANIMI KOKLUYORUM HİÇ KOKU YOK KAN KOKUSU BİLE YOK.DEMEKKİ İLTİHAP VARDI O SÖKÜLDÜ.HAMİLE KALAMADIM.HİÇ KALAMADIM.İNCİR HAVUC KÜRÜNE BASLIYACAM AMA BİRDAHAKİ AY.ESİMEDE DAHA BİRSEY İÇİRMEDİM
Kuzum umutlandirmak istemem ama sivilce,gogus hassasiyeti ve gaz da zaten hamilelik belirtisi olabiliyo. Isyerinde dalga geciyolar benimle,anne olucan ergen gibi sivilce cikarmaya basladin diyekızlar bide sizce hamile miyim sorularına sinir olurdum şimdi ben soruyorum. işte müneccimlik yapmanızı istiyoruz herhalde.... yok ya bende yok galiba hiçbir belirti yok. sivilce göğüslerde hassasiyet ve gaz sadece
Uzulmemek icin hic umitlendirme kendini hatta yoktur diye inandir ki eger bebisin seninleyse tarifi imkansiz bir mutluluk yasarsinKızlar merhaba nasılsınız bugün pek uğrayamadım
Bir şey sormak istiyorum
Batasıcaya 6 en geç 8 günüm var. 2 gündür hem ince ince kasık ağrım var hem de şöyle bir şey oldu,
Yerimden hızlı kalktığımda bıçak saplanması gibi nefesimi kesen çok kısa sancı oluyor
Bir de hızlıca üzerimi değiştirirken oldu. 5- 6 kez yaşadım bunu.
Ümitlenmeli miyim sizce? Hem ümitlenmek istiyorum hem de üzülmek istemiyorum...Off günler çabucak geçse...
AMİİİNNNN.ŞU MÜBAREK GÜNLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YÜCE RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİNAllah tum steyenlere nasip etsn insallah...
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlardün doktora gittim ve Allahıma şükürler olsun keseyi gördük. Dış gebelik değilmiş yani. Sanki dünyaları verdiler bana o kadar sevindim ki çok şükür çok korkmuştum o 2 gün geçmemişti sanki. Çok dua ettim Allaha şükür rahatladım şimdi. Allah kimseye böyle korkular yaşatmasın hepimizi sağlıkla hayırlarla meleklerimize kavuştursun inşallah.
Uzulmemek icin hic umitlendirme kendini hatta yoktur diye inandir ki eger bebisin seninleyse tarifi imkansiz bir mutluluk yasarsininsallah bebegin seninledir
Günaydın kızlardün doktora gittim ve Allahıma şükürler olsun keseyi gördük. Dış gebelik değilmiş yani. Sanki dünyaları verdiler bana o kadar sevindim ki çok şükür çok korkmuştum o 2 gün geçmemişti sanki. Çok dua ettim Allaha şükür rahatladım şimdi. Allah kimseye böyle korkular yaşatmasın hepimizi sağlıkla hayırlarla meleklerimize kavuştursun inşallah.
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Aminn Allah razı olsun kızlar. Dua etmezmiyiz hiç inanın o kadar çok dua ediyorumki Allah evlat isteyen herkese nasip etsin diye. Sabır arkadaşlar sabredip dua edin bekleyin Allah nasip etmeyeceği birşeyin duasını ettirmezmiş. Allah tattırsın size de bu duyguyu inşallahGözünaydın çok şükür güzel gelişmeleri öğrendin yolundaymış herşey, Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Darısı başımıza
Ufaklıkla birlikte bize çok dua edin annesi
gözünaydın canım. amiiiinnnn inşallah sağlıkla kucağımıza da aldığımız günleri nasip ettin Allahım inşallah. isteyen herkese de versin, aratmasın inşallah. bir daha ne zaman çağırdı dr, kalp atışını duymak içinGünaydın kızlardün doktora gittim ve Allahıma şükürler olsun keseyi gördük. Dış gebelik değilmiş yani. Sanki dünyaları verdiler bana o kadar sevindim ki çok şükür çok korkmuştum o 2 gün geçmemişti sanki. Çok dua ettim Allaha şükür rahatladım şimdi. Allah kimseye böyle korkular yaşatmasın hepimizi sağlıkla hayırlarla meleklerimize kavuştursun inşallah.
bebeğimi öğrendiğim ay bende senin gibiydim, hep kendimi dizginlemekle geçti vakit ama sonu güzel oldu. inşallah seninde öyle olur.Hiç bebek durumu yokmuş gibi yapmaya çalışıyorum ama bu azmim nereye kadar bilmem artık :) Sizden ümitlendim sizin gibi çok sıkı çalıştık ya farkında olmadan beklenti oluşturuyorum galiba ama yok hemen toparlıyorum kendimi..
Ah inşallah bebiş bendedir dediğin gibi..Ya şu batın son haftası yok mu içimde çılgınlar gibi test yapma isteği oluyor stoklayayımda her gün yapayım falanYok tabiki yapmayacağım çılgınca bir istek sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?