- 14 Kasım 2014
- 266
- 115
- 133
amaaaannn canım boşver salla gitsin herşeyi, hiçbirşeyi kafana takma bebeğini düşün sadeceKızlar herkese merhaba. Nasılsınız? Sürekli takipteyim sizi ama yazamadım kaç gündür. İşyerinde mobbing e devam aile karışıklıkları devam takılıyorum öyle bende :)
hemen ümitsizliğe kapılma, birinde silik de olsa çıktıysa ikinci çizgi, bebiş olma ihtimali var. bekle bir iki gün daha sonra tekrarla bakalım testi. hadi inşallah yeni yıla güzel haberle girersinmerhaba kızlar benimde bat 1 ocak dün test yaptım evde sanki çok silik bi çizgi çıktı bugün farklı bir markanın denedim çıkmadı. ne adet belirtisi var ne de hamilelik. bu at stres yapmadım kafama takmamaya çalıştım . dün öyle evde kalan bi test vardı gözüme batıyordu yapim da kalksın ortalıkdan dedim ama bilmiyorum perşembeyi bekliyorum. bekleyemiyorum aslında uff merak ettim ya.. yok yok çıksa 2. testte de çıkardı yok demekki.
iyiyim canm sen nasılsınnaber aleysa
amaaaannn canım boşver salla gitsin herşeyi, hiçbirşeyi kafana takma bebeğini düşün sadece
sorma ya bir hafta kala öğrenenleri takdir ediyorum, artık testlerinde mi var bir keramet idrarlarında mı var anlamadımhaklısın da canım ne bileyim işte çok silikti belkide yoktu ben öyle görmek istediğim için gördüm. valla millet 1 hafta kala idrardan öğreniyor hamile olduğunu. öyle yazıyorlar forumda insan da ümitleniyor...
Yaa bi de herkes öğrendi hamile olduğumu bi patron bilmiyo ona da gidip söyleyim bari :))amaaaannn canım boşver salla gitsin herşeyi, hiçbirşeyi kafana takma bebeğini düşün sadece
bende bekliyorum sözde bugün gelecek patron şirkete, konuşmak istiyorum ama kısmet, inşallah gelir de bende söylerim :)Yaa bi de herkes öğrendi hamile olduğumu bi patron bilmiyo ona da gidip söyleyim bari :))
Bizimki sürekli burda. Bide az çok biliyosundur arada anlatıyorum dedikoduyu çok sever. Bu ara kocama taktı onun yüzünden verimim düşüyomuş benim falan halbuki bi ara aralarından su sısmazdı. Saçma sapan işler işte. Eşim kendi işini kurdu ondan tavrı. Kocam biraz para kazansın işi bırakıcam diye ödül kopuyor :)))))):))))bende bekliyorum sözde bugün gelecek patron şirkete, konuşmak istiyorum ama kısmet, inşallah gelir de bende söylerim :)
hayırlı olsun hamilesinbüyük ihtimalle ama kanda da görmen lazım artışı takip etmen lazım sonra da kese ve kalp atışı yani bir kaç hafta sürer kesinleşmesi ama hayırlı olsun tekrarIkisindede iki ciz
2 sindede 2 cizgi var tatlim.ne biliim.ikiside farkli marka
çook sevindim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallaharkadaşlarımmmmmmmmm......
artık bebeğimi ekleyelim listeye
tabii ki dayanamadım gittim kan testine
değerim 396... çoook çook mutluyum
Allah isteyen herkese yaşatsın aynı sevinci inşallah
meleğimle dualar edicez teyzelere..kardeşler gelsin diye!!!!
Aminnnnkardeş geliyo yavrularımıza, inşallah daha çok kardeşi olur bu topic de
çook sevindim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
inşallah bebiş vardır, o ateş yapıyordurEn son kasım 30 da regil olmuştum beklemdeyim bakalım kızlar belli rahatsızlıklarım var tedaviye başlayacagım bebeiş için ama benim umudum var bakalım bu ay regil olucam mı ki bu ay sürekli ateşim çıkıyor sizce neden olabilir elimde yüzümde yanma hissediyorum _?
inşallah bebiş vardır, o ateş yapıyordur
CANIM BENİM EKİMDEKİ ZATEN ILK DÜŞÜGÜN DEGİLMİYDİEkimde oldu iste dokuz aftalkkken kalp atisi duyulmadi alindi kan pihtilssmasi varmis bir ay bekledim dusukten sonra tekrar denemeye basladik hayirlisyla. Yarin bat gunum bakalim test yaptrcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?