amiiiin:)kardeş geliyo yavrularımıza, inşallah daha çok kardeşi olur bu topic de
arkadaşlarımmmmmmmmm......
artık bebeğimi ekleyelim listeye
tabii ki dayanamadım gittim kan testine
değerim 396... çoook çook mutluyum
Allah isteyen herkese yaşatsın aynı sevinci inşallah
meleğimle dualar edicez teyzelere..kardeşler gelsin diye!!!!
kardeş geliyo yavrularımıza, inşallah daha çok kardeşi olur bu topic de
amin..çok teşekkürler canımçook sevindim canım hayırlısı olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.darısı bize artıık inş
Canım gözün aydın hayırlı olsun allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...Büyüüük bir zevkle ekliyorum listeye sizi
Bize çok dua edin
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş
@nurduaa........................21 Aralık ....................................???
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş
@kedicik61 .....................25 Aralık ....................................Yeni yıl yeni umutlar
@only_time.....................26 Aralık ....................................Hamiş
@Hijyenik........................26 Aralık .....................................Yeni yıl yeni umutlar
nznzn ...........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
P pink_dreams ................29 Aralık.........................Yeni yıl yeni umutlar
@gokceasaf.......................31 Aralık
@Gulsah_b ........................15 Ocak
PEMBEDOLAP .............23 Ocak
amin canım, Allah kimseye aratmasın isteyen herkese tattırsın inşallah bu duyguyu. listemizin açılışı pek iç açıcı olmadı ama inşallah kapanışı güzel olur, bol bol hamiş haberi alırızGünaydın güzel anne adayları artık listedeki herkesin batı geldi...ve bi ben kaldım 31 aralıkta ben kapatıcam sanırım..dilerim güzel haberlerle kapatırız bu ayıVe dilerim yeni yılda hiçbirimizin kucağı boş kalmaz ... Varmı yeni bebişler batı gelen arkdaşlar
amin canım, Allah kimseye aratmasın isteyen herkese tattırsın inşallah bu duyguyu. listemizin açılışı pek iç açıcı olmadı ama inşallah kapanışı güzel olur, bol bol hamiş haberi alırız
inşallah canım uğurlu gelsin meleğim herkeseamin tatlım inşallah... senin meleğin uğurlu geldi aslında..umarım devamı gelir..sen ne durumdasın başladımı belirtiler
günaydın iki gündür lekelenme şeklinde kanamam var dr bir sorun olmadığını yerleşme kanamasıymış çok korktum ama şimdilik iyiyim yılbaşından sonra birdaha gidicem ara ara pembe lekeler geliyor sizlerde varmı böyle bir durum
korkma canım, dr uyardı beni kasıklarda ağrın ve lekelenmem olabilir bunlar normal dedigünaydın iki gündür lekelenme şeklinde kanamam var dr bir sorun olmadığını yerleşme kanamasıymış çok korktum ama şimdilik iyiyim yılbaşından sonra birdaha gidicem ara ara pembe lekeler geliyor sizlerde varmı böyle bir durum
inşallah canım uğurlu gelsin meleğim herkese
bende hala hiçbir belirti yok, hiçbir şikayetimiz yok çok şükür :) kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :) 2 hafta sonra kalp atışlarını da duyarsak rahatlayacağım hayırlısıyla, henüz duyamadık
inşallah canım, Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, sorunusuz rahat bir hamilelik geçirmeyi, sağlıklı bir şekilde de yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.İnşallah hep böyle rahat bi hamilelik geçirirsin canm.. merak etme zamanı gelince fazlasıyla hamile olduğunu hisssediceksin
vardır bunda da bir hayır sıkma canını sakın, en kısa zamanda hamile haberini alırız inşallahBEN ADET OLDUM
listede 5 bebişin arasında kalmışım banada bulaşır inş.yeni yılda güzel haberler alırım bu kasık batmalarım ümitlendiriyo beni.Canım gözün aydın hayırlı olsun allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...Büyüüük bir zevkle ekliyorum listeye sizi
Bize çok dua edin
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş
@nurduaa........................21 Aralık ....................................???
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş
@kedicik61 .....................25 Aralık ....................................Yeni yıl yeni umutlar
@only_time.....................26 Aralık ....................................Hamiş
@Hijyenik........................26 Aralık .....................................Yeni yıl yeni umutlar
nznzn ...........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
P pink_dreams ................29 Aralık.........................Yeni yıl yeni umutlar
@gokceasaf.......................31 Aralık
@Gulsah_b ........................15 Ocak
PEMBEDOLAP .............23 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?