Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

ya canım çok soru sordum belki ama bide çalışmaları sadece yumurtlama haftası mı yaptın yoksa adet olana kadar mı
Sor canim sor istedigin kadar sor seve seve yazarim. 15 kasimda adet oldum 19unda bitti 20sinde calismalara basladik gunasiri hatta bazen hergun calistik canim. Bu ay ekstradan adet bitince sogan kurune baslamistim ama 15gun yapamamistim, 8.gunde birakmistim bilmem faydasi olmusmudur. esime de keciboynuzu pekmezi yedirmistim sabah aksam

Bende aynı azimle devam ediyodum ama en son ilişki 17.günde oldu bi daha olamadı inşallah tutmuştur

Dua et bize aleysa canımmm karnında bi melek var şu anda senin duaların kabul olur
Etmem mi canim hepiniz dualarimdasiniz,siz yeterki gonlunuzu ferah tutun.hani hep kafama takmadigim ay oldu derler ya hakikaten oyle oluyormus. N olur biraz dusunmemeye calisin baska ugraslar edinin oluyor
Bende aynı azimle devam ediyodum ama en son ilişki 17.günde oldu bi daha olamadı inşallah tutmuştur
Insallah bebegin seninledir canm. Benim adet duzensizligim oldugu halde 17.gunden once olmus baksana,umudunu kaybetme kendini cok dinleme

Allah razı olsun Çok sağol canım yaa inşallah inşallah.. 6 günüm kaldı benim de kafama takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Allahım senin de sağ salim kucağına versin meleğini

Allah razı olsun Çok sağol canım yaa inşallah inşallah.. 6 günüm kaldı benim de kafama takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Allahım senin de sağ salim kucağına versin meleğini
Senden de Allah razi olsun canim. Sayma gün sayma bosver aklina geldikce kov aklindan o dusunceleri baska seylerle ugras

Sağlıkla kucağına al bebişini canım benim..darısı bizlere tum isteyenlere tez zamanda inşallah sonunda açılışı yaptık bakalım sıra kimde

Canm ıkı
bucuk haftalıkken kese olusmaz kı bı yanlıslık olmasın dort bes haftalıkken yanı b hcg 2000 cıvarıyken kese olusuyo . Dıkkat et yemene ıcmene hareketlerıne bol bol dua et dınlen ılk uc ay cok onemlı:)))

oy maşallah gelmiş de yerini yuvasını göstermiş bile annesineHayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla güzelliklerle kucaklamayı nasip etsin.Sakın endişelenme gönlünü ferah tut sen pozitif ol iyi düşün ki o da sıkıca tutunsun sana annesi.Bol bol dinlenmeye çalış kendini pek yorma dikkat et canım
Neden bilmiyorum; öyle sevindim öyle umut oldun ki bana sanki tanıyormuşum gibi yakınım gibi girdim çıktım topiğe senden haber bekledim.
Şükürler olsun aldık müjdeyi, topiğin açılışını da yaptık
Rabbim ikinizi de korusun.Bizlere de çok dua edin meleğinle

canım tebrik ederim. senin adına topiğimiz adına çok ama çoook sevindim :) Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.insaallah bu guzel haberlerin devamı gelir.

Biliyorum cok zor ama azcik dusunmemeye calis bebek mevzusunu. 8.ayimizdi bu ay ve ilk defa bu ay kafaya takmamistim simdi bebegim bana tutunmaya calisiyormus. Insallah beni birakmaz ve rabbim sizlerede nasip eder
Canım benim hayırlı olsun çok sevindim senin adına gerçekten aramızdan bşri mutlu oldu en azından :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bilmiyorum cnm ben cok anlamam daha ilk oldugu icin ama dr un demesi oyle. 2hafta sonra tekrar cagirdi kalp atislari icin

Allah razi olsun,Allahim en kisa zamanda sizlerede tattirsin insallah bu duyguyu.insallah bebegim sizlerede ugur getirir birer birer aliriz guzrl haberlerinizi

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... ???
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... ???
@tanem7777....................15 Aralık ................................... ???
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... ???
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

Günaydııınnn topiğimizin güzel anne adayları, bugünde güzel bir haber ben alırım sizlerden inşallah. Akasya bahar12umut sizlerden umutluyum kızlar bana arkadaş olun hadi :)

inşallah canım ben beklemedeyim hala
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... ???
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... beklemede
@tanem7777....................15 Aralık ................................... ???
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... ???
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

@aleysa Tebrikler cnm Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin .. çok sevindim adına ve şükür ki hamile çıktı burdan artik insallah gerisi gelir

@aleysa Tebrikler cnm Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin .. çok sevindim adına ve şükür ki hamile çıktı burdan artik insallah gerisi gelir
Allah razı olsun, amin inşallah canım. Sizlere de rabbim biran önce yaşatsın inşallah bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…