- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
Canım allah yardımcın olsun allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın içini ferah tut yoluna girer inşallah her şey..
17.güne kadar gayet iyi yumurtlaman olmuştur zaten esas günleri değerlendirmişsin, nasipte varsa gelir meleğin.Allah hepimize nasip etsin inşallah
Öyle canım hiçbişeyde gözüm yok sadece stres üzüntü yıpranma oldu ama olsun bebiş gelsin umut olsun :) topicte kaç hamişimiz oldu şimdi
sanırım net olarak ilk ve tek aleysa şuanda. Tpm vardı şüpheli ama kayıplara karıştı çift çizgiyi gördükten sonra.
Şüpheli adeti geçen birkaç arkadaş daha var ama testlerde gören yok.
hepimizin hakkında hayırlısı
Insallah olur en kisa zamanda canm,insallah hepimizin hasreti dinerHayırlısı olsun insallah bende cok sevindim gercektenn, bu moral bozukluguma ragmen sevindim senin adına, bugun bende görebilirdim pozitifi ama olmadı iste kısmet.....
Cok saol canm,darisi seninde basina insallah. Eklerim tabiiki ama insallah 1 ocak i es gecersincanım hayırlı olsun çok sevindim . benim de bat 1 ocak ekler misin
Insallah olur en kisa zamanda canm,insallah hepimizin hasreti diner
Biliyorum cok zor ama azcik dusunmemeye calis bebek mevzusunu. 8.ayimizdi bu ay ve ilk defa bu ay kafaya takmamistim simdi bebegim bana tutunmaya calisiyormus. Insallah beni birakmaz ve rabbim sizlerede nasip ederİlk lekelenme geldi bir kaç saat sonra kırmızılar gelir ve bende bu ay dan sonra ne umut ederim ne hayal kurarım bebek lafı etmiycem artık 4gündür hop oturup hop kalkıyorum psikolojim bozuldu resmen rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyen herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah
Ogleden sonra dr a gittim canm. Kan testi yapmadi. Calistigim yere yakin devet hastanesine gittim ordada haftada 2gun kan tahlili yapiliyomus denk gelmedi o gunlere. Idrar tahlili yapildi ve ultrasonda bakti dr. Gebelik kesesi olusmus henuz cok cok erken 2-2,5 haftalik tutunmaya calisiyor sana cok dikkatli ol dedi
Hamileymisim canmBen takip edemiyorum ne zamandır evet aleysa cım senin durumun ne
Hamileymisim canmama daha cok kucukmus,simdi de bir korku basladi ya tutunamazsa diye
ya canım çok soru sordum belki ama bide çalışmaları sadece yumurtlama haftası mı yaptın yoksa adet olana kadar mıHamileymisim canmama daha cok kucukmus,simdi de bir korku basladi ya tutunamazsa diye
Insallah canim insallah Allah biran once herkese nasip etsin bu mutluluguEvet ya ben kötü günler yaşıyorum işyerindeneyse ya çok sevindim aleysa ne güzel bak senden umutluyduk bi anda mutluluğum tavan yaptı hadi bakalım test sonucuda gelsin ohhh miss :) ayyyy çok sevindim darısı iki gün sonra bana inşallah :))
Burdayim canim geldim geldimAleysadan haber yokmu yaa cok merak ediyorum
Cok saol canm cift ciZgiyi gordum kosarak dr a gittik,daha cok cok minikmis bizimki. Duamiz tutunsun annesine,birakmasin ins beniCanım mmm naptın ya ben giremedim ne zamandır çift çizgiyi görmüşsün hayırlı olsun çok sevindim :)
insallah canim hadi gelin arkamdan actim ben yolualeysa canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına inşallah sen açılışı yaparsın biz de arkandan geliriz aralık ayı sonuna doğru uğurlu gelir bebişin topiğimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?