Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Öyle canım hiçbişeyde gözüm yok sadece stres üzüntü yıpranma oldu ama olsun bebiş gelsin umut olsun :) topicte kaç hamişimiz oldu şimdi

Öyle canım hiçbişeyde gözüm yok sadece stres üzüntü yıpranma oldu ama olsun bebiş gelsin umut olsun :) topicte kaç hamişimiz oldu şimdi

sanırım net olarak ilk ve tek aleysa şuanda. Tpm vardı şüpheli ama kayıplara karıştı çift çizgiyi gördükten sonra.
Şüpheli adeti geçen birkaç arkadaş daha var ama testlerde gören yok.
hepimizin hakkında hayırlısı

Öyle canım hayırlısı. Yeni umutlarla gelsin ocak topicinde devam ederiz en kötü. Vardır hepimizin bi zamanı :)

Hayırlısı olsun insallah bende cok sevindim gercektenn, bu moral bozukluguma ragmen sevindim senin adına, bugun bende görebilirdim pozitifi ama olmadı iste kısmet.....
Insallah olur en kisa zamanda canm,insallah hepimizin hasreti diner

Kızlar benim bugün kasık ağrım çok oldu sanki her an kırmızılar gelcekmiş gibi. Hatta kaç kere wc ye gittim kontrole belirti olabilirmi yoksa ben yazmaya mı başladım yine :)

Biliyorum cok zor ama azcik dusunmemeye calis bebek mevzusunu. 8.ayimizdi bu ay ve ilk defa bu ay kafaya takmamistim simdi bebegim bana tutunmaya calisiyormus. Insallah beni birakmaz ve rabbim sizlerede nasip eder

aleysa canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına inşallah sen açılışı yaparsın biz de arkandan geliriz aralık ayı sonuna doğru uğurlu gelir bebişin topiğimize inşallah

aleysa nerelerdesin canım durum nedir kan testi
yaptırabildin mi merak ettim seni
Ogleden sonra dr a gittim canm. Kan testi yapmadi. Calistigim yere yakin devet hastanesine gittim ordada haftada 2gun kan tahlili yapiliyomus denk gelmedi o gunlere. Idrar tahlili yapildi ve ultrasonda bakti dr. Gebelik kesesi olusmus henuz cok cok erken 2-2,5 haftalik tutunmaya calisiyor sana cok dikkatli ol dedi

canım benim korkma ya tutunur o sana sen de onu bırakmazsın hiçbir yere. ya aleysa belirti yaşadın mı farklı bişey

Insallah canim insallah Allah biran once herkese nasip etsin bu mutlulugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…