şurda kaç kişiye o dediğini bende yaşadım psikolojiktir dedim millet bana şom ağızlı diye kızcak artıkKızlarrr bişey sorucam :) normalde regl belirtilerim 8 9 gün kala en geç 5 gün önce başlardı göğüs ağrıları şişkinlik tatlı krizleri sinir stres vs şimdi 3 gün kaldı tık yok bu da bi belirti olabilir mi
aman takma, olursa sürpriz olmazsa nasip der geçeriz
ha şöyle yaaaaa kafaya takmak yok. benimde çevremde çok var öyle. hatta geçen gün bir pot kırdım ki sorma. abimin eşi ekim de ikinciyi düşünüyoruz dedi kasımda hamile kaldı. ortak bir arkadaşımızla konuşuyorduk kıza "millet ne hızlı, yapıcam diyo ertesi ay hamile kalıyo nasıl iş anlamıyorum" diye söyleniyordum meğerse kızda şimdi ikinciye hamileymiş, hemde ilk ayda olmuşselam kızlar dün tanık oldugum sohbeti anlatacagım burda çalışan bir abla var 36 yaşında ama aşırı kilolu öyle böyle degil.hamileyim dedi.şaşırdım tabi içten bozuldum:)bir ay korunmadım planlı bir gebelikti dedi.nasıl yani dedimm.çin takvimine baktım kız olsun die eylül ayında korunmadım o ay tutdu dedi.dakka birr gol birr yaniii.oradan başka bir bayan geldii ben tek korunmazsız ilişkide kaldım o neki dedi..çok iyi biliorum birkerede dedi. şaşırdım şuuu millete bakkk yaaa. sonrada biraz içim rahatladı o şişko abla bile hamile kaldıysaa biz neden kalmayalım.bu doganın kanunu die kendmi teselli ediorum.bizler stres yaptıgımız içinmi olmuoo acabaa.hep stres etkiler kafaya takmamamk gerek harelde diee dünden bugune düşünmeye başladımm. kafam ataktımda ne olduu.ben yıprandımm.kimseye bişey olmadı.stres yokk.
Bizim kocalar mı beceremiyor diye düşünmeye başladımselam kızlar dün tanık oldugum sohbeti anlatacagım burda çalışan bir abla var 36 yaşında ama aşırı kilolu öyle böyle degil.hamileyim dedi.şaşırdım tabi içten bozuldum:)bir ay korunmadım planlı bir gebelikti dedi.nasıl yani dedimm.çin takvimine baktım kız olsun die eylül ayında korunmadım o ay tutdu dedi.dakka birr gol birr yaniii.oradan başka bir bayan geldii ben tek korunmazsız ilişkide kaldım o neki dedi..çok iyi biliorum birkerede dedi. şaşırdım şuuu millete bakkk yaaa. sonrada biraz içim rahatladı o şişko abla bile hamile kaldıysaa biz neden kalmayalım.bu doganın kanunu die kendmi teselli ediorum.bizler stres yaptıgımız içinmi olmuoo acabaa.hep stres etkiler kafaya takmamamk gerek harelde diee dünden bugune düşünmeye başladımm. kafam ataktımda ne olduu.ben yıprandımm.kimseye bişey olmadı.stres yokk.
hahahahaha bende arada düşünmüyor değilimBizim kocalar mı beceremiyor diye düşünmeye başladım
benim koca değilde onun spermi beceremiyo hızları düşük, şu spermlere yumurtanın yerini bi türlü öğretemedikBizim kocalar mı beceremiyor diye düşünmeye başladım
buluşturamadık adamın spermlerle bizim yumurtalarıbenim koca değilde onun spermi beceremiyo hızları düşük, şu spermlere yumurtanın yerini bi türlü öğretemedik
Ne zaman eşine test yaptırdınız canım? Benim bu ayda tutmazsa 4. ayımıza giricez. Acaba Ocakta doktora gitsek de test yaptırsak mı diye düşünüyorum bende. Eşim daha erken bence diyor.O zaman ben nie korunmayı bırakmadan önce gidip test yaptırdım?İLK ZAMANLAR BENDE EŞİM BECEREMİO DİE DÜŞÜNÜODUM DİKDİM GÖZÜÜ KOCAMAA.SUÇLUUU BUU DİEEE:)AMMA VELAKİNN EŞİM SÜPERRR SONUÇLARIII.ÖGRENDİKTEN SONRA Bİ KASILMALAR FALANN.ERKEGİZ BİZZZZ FALAN...
Ayy napsın onlarda kötü bişey çıkacak diye korkuyorlar. Neyse Allahtan yüksek çıkmış eşinin değerleri.İnşallah en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz. Bende bu ay adet olursam test yaptırsın istiyorum. Ben biraz daha baskı yapaym bari eşime :)ARKADAŞIM 6 AYDIR KORUNMUODUK BEN COK İSTİODUMM.EŞİMİ İKNA ETTİM.. EŞİM HİÇ DOKTORLA MUHATTAP OLMADII.BANA KAGIT VERDİ SPERMİGROM TESTİ DİEEE.EŞİM HASTANEYE GİTTİİ.TABİİ EŞİMM DIŞARIDA .HİÇBİŞEYDEN HABERİ YOKMUŞ ĞİBİ YAPIOO:) GURUR MESELESİ YAPIO.HEMŞİREE AHMET AYCAN DİEE BAGIDI.ELİNE KAP VERDİ.ODA GÖSTERDİİİ.ORDA YAPIO.. VERDİİ HEMŞİREYEE.ÇEKTİ ĞİTTTİİ.SONUÇLARINI BEN ALDIMM.EŞİNİN BEKLEMESİNE GEREK YOK. ÖZEL HASTANEDE YAPTIRDIM.40 TL PARA VERDİM. DOKTORA GÖSTERDİMM.DOKTORR YÜKSEK İYİ DEDİ.SAYISI 70 MİLYON ÇIKTI.TABİ 3-4 ĞÜN PERHİZ YAPACAK.
bence daha erken canım eşinin gitmesi için. bende dahil çok acele ediyoruz. dr lar 1yıl bekleyin diyorsa vardır bir bildikleri biz onlardan daha mı iyi bileceğiz. 1yıl gibi bir süre normal bir süreçken sizin daha 4 ay olmuş hatta olmamış bile acele etmeyiiinnnnNe zaman eşine test yaptırdınız canım? Benim bu ayda tutmazsa 4. ayımıza giricez. Acaba Ocakta doktora gitsek de test yaptırsak mı diye düşünüyorum bende. Eşim daha erken bence diyor.O zaman ben nie korunmayı bırakmadan önce gidip test yaptırdım?
Amin canım, bunda da vardır bir hayır olsun canımız sağolsun bizim :)Malesef bende regl olduminsallah ocak ta sevindiriri rabbim bizleri
Hayırlısı canım, inşallah ocakta gelir bebişin.Malesef bende regl olduminsallah ocak ta sevindiriri rabbim bizleri
Doğru söylüosun canım da işte biz bi an önce olsun istiyoruz, aceleci milletiz vallabence daha erken canım eşinin gitmesi için. bende dahil çok acele ediyoruz. dr lar 1yıl bekleyin diyorsa vardır bir bildikleri biz onlardan daha mı iyi bileceğiz. 1yıl gibi bir süre normal bir süreçken sizin daha 4 ay olmuş hatta olmamış bile acele etmeyiiinnnn
yaaaa neden başak olsun istemiyorsun ben başak burcuyumDoğru söylüosun canım da işte biz bi an önce olsun istiyoruz, aceleci milletiz vallaYok ama ben büyük konuştum, eylülde doğmasın başak burcu olmasını istemiyorum falan dedim Allah o yüzden bana şimdi vermio biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?