Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

zobiska ........................3 Aralık
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
W Wonderful222 ..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık

Varsa arada görmediğim hemen ekleyelim kızlar. hadi bakalım listemiz bol bebişli olsun inşallllaaaaahhhhh

amiiiinnn inşallahh :)

bat bugün bakalım kırmızılar gelip listede yerimi alacak mıyım... :)

Kızlar Merhaba Bende Eylülden Beri Deniyoruz Bu Ayda Olmadı Dr gittim sıkıntı yok eşimde bu cuma sperm testi yaptırcak bakalım yalnız size bişey sormak istiyorum folidoce verdi onu kullanıyorum son 2 aydır adet günlerim öne almaya başladı ve az oluyorum normalde 7 gun sürerdi sımdılerde 4 gün normal mi bu sizce

Bugün itibariyle kaSımdan aralıka transfer oldum hadi bakalım umudumuz aralık olsun 12 aralık

Aynı durum bendede var daha uzun sürerken 4 güne düştü ama ilaçtan olacağını düşünmemiştim hiç

Bugün itibariyle kaSımdan aralıka transfer oldum hadi bakalım umudumuz aralık olsun 12 aralık

Hoşgeldiniz kızlar
İnşallah güzel haberler paylaşırız buralarda :)

Reactions: tpm
hoşgeldiniz kızlaaarrrrrr, hemen listeye ekleniyorsunuz. hayırlı olur inşallah sizlere de bizlere de :)

zobiska ........................3 Aralık
yasuyasu ......................4 Aralık
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
W Wonderful222 ..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
U UYAA38 ......................11 Aralık
D Duuyguu09 .................12 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık

bat ını listeye eklemek isteyen hanımlar alıntıyla cevaplarsanız takip etmem daha kolay olur :)

bat ını listeye eklemek isteyen hanımlar alıntıyla cevaplarsanız takip etmem daha kolay olur :)
Ben yeni uye oldum siteye batt adet donemimiz mi oluyor ben de bu ay hamile olurum diye cok umutluydum ama malesef adet oldum ins aralikta olmam ve guzel haberleri sizin paylasirim gebek bekleyen tum arkadaslarimiza hayirlisi ileguzel bebekler nasip olur ins artik aralik ayini dort gozle beklemekteyim

merhabalar benim de bat 4 aralık.
nasip...

hoşgeldin aramıza canım, bat demek beklenen adet tarihin demek. bat ını verirsen ekleyelim seni de listemize, uğur getiti inşallah sana da bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…