zobiska ........................3 Aralık
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
W Wonderful222 ..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
Varsa arada görmediğim hemen ekleyelim kızlar. hadi bakalım listemiz bol bebişli olsun inşallllaaaaahhhhh
inşallah gelmez kırmızıların da topiğin ilk hamişi seni yaparız :)bat bugün bakalım kırmızılar gelip listede yerimi alacak mıyım... :)
inşallah gelmez kırmızıların da topiğin ilk hamişi seni yaparız :)
Aynı durum bendede var daha uzun sürerken 4 güne düştü ama ilaçtan olacağını düşünmemiştim hiçKızlar Merhaba Bende Eylülden Beri Deniyoruz Bu Ayda Olmadı Dr gittim sıkıntı yok eşimde bu cuma sperm testi yaptırcak bakalım yalnız size bişey sormak istiyorum folidoce verdi onu kullanıyorum son 2 aydır adet günlerim öne almaya başladı ve az oluyorum normalde 7 gun sürerdi sımdılerde 4 gün normal mi bu sizce
Kızlar Merhaba Bende Eylülden Beri Deniyoruz Bu Ayda Olmadı Dr gittim sıkıntı yok eşimde bu cuma sperm testi yaptırcak bakalım yalnız size bişey sormak istiyorum folidoce verdi onu kullanıyorum son 2 aydır adet günlerim öne almaya başladı ve az oluyorum normalde 7 gun sürerdi sımdılerde 4 gün normal mi bu sizce
Bugün itibariyle kaSımdan aralıka transfer oldum hadi bakalım umudumuz aralık olsun 12 aralık
hoşbulduk canımm inşallah öyle olur :)Hoşgeldiniz kızlar
İnşallah güzel haberler paylaşırız buralarda :)
Ben yeni uye oldum siteye batt adet donemimiz mi oluyor ben de bu ay hamile olurum diye cok umutluydum ama malesef adet oldumbat ını listeye eklemek isteyen hanımlar alıntıyla cevaplarsanız takip etmem daha kolay olur :)
merhabalar benim de bat 4 aralık.zobiska ........................3 Aralık
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
W Wonderful222 ..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
D Duuyguu09 .................12 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
hoşgeldin aramıza canım, bat demek beklenen adet tarihin demek. bat ını verirsen ekleyelim seni de listemize, uğur getiti inşallah sana da bize deBen yeni uye oldum siteye batt adet donemimiz mi oluyor ben de bu ay hamile olurum diye cok umutluydum ama malesef adet oldumins aralikta olmam ve guzel haberleri sizin paylasirim gebek bekleyen tum arkadaslarimiza hayirlisi ileguzel bebekler nasip olur ins artik aralik ayini dort gozle beklemekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?