canım,ben gebelik düşünüyorum bu yüzden gebelik öncesi muayeneye geldim demiştim dr a, ne gerekli ise yapıyorlar zaten. hormon, smear gibi... birde folik asite başlatmıştı. 5 ay içtim baktım gebelik falan olduğu yok bıraktım folik asiti de.Kızlar hamile kalmadan önce dr ye gidip hangi testleri vs. yaptırdınız?
Canim adetin 3.gunu gidiyosun kan tahlili hormon falan yapiliyor birde o gun ultrasonla rahime bakiliyor yumurtalik rahim temiz mi sorun var mi diye.Kızlar hamile kalmadan önce dr ye gidip hangi testleri vs. yaptırdınız?
Canim adetin 3.gunu gidiyosun kan tahlili hormon falan yapiliyor birde o gun ultrasonla rahime bakiliyor yumurtalik rahim temiz mi sorun var mi diye.
Yok ya ne alakasi var ben genel muayene olmak istiyorum dersin dediklrimi yaparlar.senin dedigin tedaviler oluyor rahat ol 4.gunde gitsen olur.adetim3 günü bugün dokyaparlar.sk istedim testler için daha yeni evli olduğum için ( 3buçu aylık) çekindim doktora ben bebek istiyorum test yapalım demeye hani 1 yıl bekeleyin daha sonra olmazsa doktora gidin falan diyorlar ya o yüzden sizce gitmelimiyim doktora ?
Bu ay da adetim 10 gun erken oldu ya adetim duzensizlesti bide bi sorum olacak. Bebek sahibi olmak icin once adetimiz duzenlimi olmasi gerekiyor? Canim bana cvp verdigin icin cok tsk ederimYok ya ne alakasi var ben genel muayene olmak istiyorum dersin dediklrimi yaparlar.senin dedigin tedaviler oluyor rahat ol 4.gunde gitsen olur.
Amin ins kuum ne guzel dua etmssin ya ins bebek sahibi oluruz hayirli ilebende varıııııım. 11 aydır istiyoruz bizde..8 aralıkta 1.evlilik yıldönümümüz. aralık ayının yine bana mutluluk getirmesini istiyorum.
bat 11 aralık..liste oluştursak daha güzel olur.
2015i göbüşümüzde bebişlerimizle karşılarız inş.
Amin canim ne guzel dua etmissib ins dedigin gibi olur hayirlisi ilebende varıııııım. 11 aydır istiyoruz bizde..8 aralıkta 1.evlilik yıldönümümüz. aralık ayının yine bana mutluluk getirmesini istiyorum.
bat 11 aralık..liste oluştursak daha güzel olur.
2015i göbüşümüzde bebişlerimizle karşılarız inş.
hahah çok tatlısın çok güldüm vallaBen de geldiiiiimmm
Ekim kasım aralık o ay olmadı bu ay her ay topic topic geziyorum
Allahım sen sonumu hayırlara vesile et
Umarım ocak topiği kısmet olmaz
3 ARALIKKKHemen bir liste başlatıyorum o zaman, hepimize hayırlı olsun inşallaaahhh :)
balarisi1.......................6 Aralık
tpm.............................6 Aralık
KEVOK........................7 Aralık
kuse.............................9 Aralık
denizz87......................9 Aralık
ZehreNur....................11 Aralık
srn_frh.......................14 Aralık
aleysa..........................15 Aralık
Kızlar hamile kalmadan önce dr ye gidip hangi testleri vs. yaptırdınız?
Bu ay da adetim 10 gun erken oldu ya adetim duzensizlesti bide bi sorum olacak. Bebek sahibi olmak icin once adetimiz duzenlimi olmasi gerekiyor? Canim bana cvp verdigin icin cok tsk ederim
ayyy kusura bakma canım hemeeennnn ekliyorum :)Kızlaaarr günaydınnn :)
Aşk olsun güzeller beni unutmuşsunuz listede o kadar dilinize doladım batasıca bat 10 Aralık diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?