Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Kızlar hamile kalmadan önce dr ye gidip hangi testleri vs. yaptırdınız?

canım,ben gebelik düşünüyorum bu yüzden gebelik öncesi muayeneye geldim demiştim dr a, ne gerekli ise yapıyorlar zaten. hormon, smear gibi... birde folik asite başlatmıştı. 5 ay içtim baktım gebelik falan olduğu yok bıraktım folik asiti de.

Canim adetin 3.gunu gidiyosun kan tahlili hormon falan yapiliyor birde o gun ultrasonla rahime bakiliyor yumurtalik rahim temiz mi sorun var mi diye.

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 3 buçuk aylık evliyim ve bebek çok istiyorum bu ay 10 gn erken adet gördüm kötü bişi mi bu anlamadım yaa bazı sitelerde kötü bazılarında iyi falan yazıyor .

Canim adetin 3.gunu gidiyosun kan tahlili hormon falan yapiliyor birde o gun ultrasonla rahime bakiliyor yumurtalik rahim temiz mi sorun var mi diye.

adetim3 günü bugün doktora gitmek istedim testler için daha yeni evli olduğum için ( 3buçu aylık) çekindim doktora ben bebek istiyorum test yapalım demeye hani 1 yıl bekeleyin daha sonra olmazsa doktora gidin falan diyorlar ya o yüzden sizce gitmelimiyim doktora ?

Yok ya ne alakasi var ben genel muayene olmak istiyorum dersin dediklrimi yaparlar.senin dedigin tedaviler oluyor rahat ol 4.gunde gitsen olur.

bende varıııııım. 11 aydır istiyoruz bizde..8 aralıkta 1.evlilik yıldönümümüz. aralık ayının yine bana mutluluk getirmesini istiyorum.
bat 11 aralık..liste oluştursak daha güzel olur.
2015i göbüşümüzde bebişlerimizle karşılarız inş.

Yok ya ne alakasi var ben genel muayene olmak istiyorum dersin dediklrimi yaparlar.senin dedigin tedaviler oluyor rahat ol 4.gunde gitsen olur.
Bu ay da adetim 10 gun erken oldu ya adetim duzensizlesti bide bi sorum olacak. Bebek sahibi olmak icin once adetimiz duzenlimi olmasi gerekiyor? Canim bana cvp verdigin icin cok tsk ederim

Amin ins kuum ne guzel dua etmssin ya ins bebek sahibi oluruz hayirli ile

Amin canim ne guzel dua etmissib ins dedigin gibi olur hayirlisi ile

Aralık topiğiniz hayırlara vesile olsun inşallah
Benimde batacası bat 1aralık genelde erken olurum bakalım bu ay neler olacak olmazsa kaçınılmaz rahim filmi ne gidicem
İnş o güzel göbişleriniz canla doldun bu ay tabii benim de....

Hemen bir liste başlatıyorum o zaman, hepimize hayırlı olsun inşallaaahhh :)
balarisi1.......................6 Aralık
tpm.............................6 Aralık
KEVOK........................7 Aralık
kuse.............................9 Aralık
denizz87......................9 Aralık
ZehreNur....................11 Aralık
srn_frh.......................14 Aralık
aleysa..........................15 Aralık

3 ARALIKKK

Canım ben de korunmayı bırakacağım kontrole geldim demiştim
Smear testi yaptı,ultrasonla rahim yumurtalık baktı, hormon testleri, tiroit testleri yapıldı.Folik asit verdi.
Ama bunların yanında bazı doktorlar toxoplasma testleri ve kızamıkçık testi de yapıyor bazıları ise hamilelik öncesi gerek duymuyor doktoruna kalmış.
Bence mutlaka bir kontrolden geç

Kızlaaarr günaydınnn :)
Aşk olsun güzeller beni unutmuşsunuz listede o kadar dilinize doladım batasıca bat 10 Aralık diye

Bu ay da adetim 10 gun erken oldu ya adetim duzensizlesti bide bi sorum olacak. Bebek sahibi olmak icin once adetimiz duzenlimi olmasi gerekiyor? Canim bana cvp verdigin icin cok tsk ederim

Canım adet düzeni tabiki önemli ama eğer bilinen bir sorunun yoksa bazen şaşabiliyor.Özellikle bebek isteğine girdikten korunmayı bıraktıktan sonra hiç şaşmayan adetin bile bir şaşası tutuyor:)Vücut kendini hamileliğe hazırlıyormuş benim doktorum öyle demişti.

Buarada çok yeni evliymişsin adet düzensizliği evlendikten sonra da oluyor çünkü hormonlar değişiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…