Eveet hanimlar kasim ayi da hayirli degilmis dedik ve geride biraktik bitti gitti
Yeni ay yeni umutlar diyoruzz ve tam gaz bol dua ve calismalara devam ediyoruz
Birlikte bu ayi aci tatli hikayelerimizle birlikte karsilayalim birbirimize destek olalim
Rabbim tuuuuuuuuuuum evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli saglikli nur topu gibi yavrular nasip etsinİNSAALLAH
Hepinizi bu sifir model topige bekliyorum
Hayirli olsun canim. Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insAllahcnm topiğin hayırlı olsun ben ekimde hamile kaldım yinede yazayım dedim dün bebişimi ve kalp atışlarını gördüm çok şükür darısı sizlere olsun inşallah çok muhteşem bi duygu mucize bu başka bişe değil
Hayirli olsun canim. Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insAllah
Ben de geldiiiiimmm
Ekim kasım aralık o ay olmadı bu ay her ay topic topic geziyorum
Allahım sen sonumu hayırlara vesile et
Umarım ocak topiği kısmet olmaz
İlk ben yazayım :)
Hayırlı olsun topiğin..
Benim bat 7 Aralık yani doğum günüm.
Rabbim doğum günü hediyemi hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah. .
canlar hosgeldiniz Rabbimm hepimizin gonlune gore verir inAllah. Benim de bat 9 aralik bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler birbirimize bool dua edelim
Hoşbuldum canım
Benim batasıca bat da 10 aralık gibi
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, sabrımızın sonunu selamete erdirsin
Dualarda buluşmak dileğiyle..:)
Günaydııın bende aralık umuduyla geldim
bu arada batasıca batı çok begendim :)
Batasıca batım 6 aralık bu ay gelmez insallaaaaahhhh
herkese bol sanş Allah yardımcımız olsun kızlar. Olacak birgun inşallah ama süreç zor geçiyor
Günaydın kızlarbenim bat 9 aralık hayırlısı olsun inşallah dün başladı adetim. Soluğu doktorda aldım bana bi hormon testi yapın diye ultrasonla baktı temiz dedi aklıma hep ya tüplerde bir sıkıntı varsa diye geliyor ama doktorum bunlar 1 yıl denemeden sonra araştırılıcak ben gerek görmüyorum diyor
Bugün çıktı hormon testim hiçbir sıkıntı yok diyor doktorum. Hakkımızda hayırlısı inşallahCanım ya aynı soru işareti bende de var tüp olayı korkutuyor allahım korusun.
Bende de hormonlarda ultrasonda hiç bir şeyde sorun yok
ama bekliyoruz 3-4 aydır
Hakkımızda hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?