- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
Gebelki testlerini erkenden ziyan ettiğim için test kalmamıştı elimde. Ovu. testi yaptım. hani gösteriyor falan diyorlarya. Ama bişey çıkmadı. Bugün öğlen alıcam yemeğe çıkınca. Hayırlısı bakalımtekrar yaptın mı canım test
Gebelki testlerini erkenden ziyan ettiğim için test kalmamıştı elimde. Ovu. testi yaptım. hani gösteriyor falan diyorlarya. Ama bişey çıkmadı. Bugün öğlen alıcam yemeğe çıkınca. Hayırlısı bakalım
Aslında 30-33 günde bir oluyorum adetimi. Bu ay ovulasyon testi kullandım ve 21. gün yumurtlama oldu. 21+14 üstüne 14 gün sonra birdaha adet oluyormuşya aslında bugün . Valla kafam karıştı.canım aslında sabah ilk idrarınla yapsan daha iyi sonuç verir. günün geçti ama dimi senin
Aslında 30-33 günde bir oluyorum adetimi. Bu ay ovulasyon testi kullandım ve 21. gün yumurtlama oldu. 21+14 üstüne 14 gün sonra birdaha adet oluyormuşya aslında bugün . Valla kafam karıştı.
Ben 23ü 24 e bağlayan gece adet oldum. 13 ünde ovu. testi kırmızıydı ikiside. ve şuan adet olmadın. Sence?
canım 21+14 diye hesap etme. yumurtlamadan 14 gün sonra adet olacak diye kesn değil o rakam . sen kaç günde olduğunu hesap et ortalama adet süren ne kadar. mesela bnm 31 gün adetim senin hesaba göre 31-14 yaptığımda 17. gün yumurtlamamım olmuş oması gerekiyor ama ben bi kere doktora 12. gün gitmiştim yumurtan çatlamış demişti. sen adet süreni hesap et. ben mesela ayın 31inde oldum bu ay da 31inde bekliyorum.
Yani üstüne +14 hesap edersem bugün olmam gerekiyor. EtmezseM beklenen adet günü geçmiş oluyor. 23-24 ünde olmam gerekiyordu. Bugün testimi alıyım hemen, ama ilk idrar olması gerekiyor, bekleyebilirsem tabi yarın sabah ilk idrarımla yapıp, sana inşallah müjdeli heberi veririm
inşallah canım güzel haberini bekliyorum . +14ü boşverirsek günün geçmiş oluyor. hadi inşallah
Canım testi aldım. Yarın sabah yapıyım bunuda boşa harcamayım dimi.
Bu arada az önce wc de peçetede akıntının rengi uçuk pembeydi. Geliyormu ne
Neeee sen daha olmadın mııı, ben son mesajından sonra oldun sandım sormadım bidahadaa, aaa hadi bakalım yaaa, sabah test yapıcaksın galiba öyle okudum, bekliyoruz heyecanlaCanım daha gelmedi yaa çok endişeliyim ve heyecanlı
Neeee sen daha olmadın mııı, ben son mesajından sonra oldun sandım sormadım bidahadaa, aaa hadi bakalım yaaa, sabah test yapıcaksın galiba öyle okudum, bekliyoruz heyecanla
Bence kan testi yaptır canım kesin sonuç alırsın. Ben adetim 1 gün geçince kan testi yaptırdım hemen dayanamadım anında çıktı çok şükür.GünaydınSah_b , yaren92 ; testi yaptım. ama negatif çıktı. eczane bebetıme verdi. kalabalıktı bende onu almıştım.
Dünden beri peçeteye geiyor ama ped temiz. hatta sabah uyanınca kesin oldum dedim , baktım yine temiz. 1 damla leke vardı. ama bugün olucakmışım gibi his var, myle ağrıyo çünkü. Hayırlısı bakalım.
Bence kan testi yaptır canım kesin sonuç alırsın. Ben adetim 1 gün geçince kan testi yaptırdım hemen dayanamadım anında çıktı çok şükür.
Yaa iyi sabrediyosun canım vallaCanım şimdi meraktan wc ye gittim gelen giden varmı diye. Sabah 7:30 - 8:00gibi yeni ped takmıştım. Yine 1 -2 damlacık birleke var. Ama peçeteye silince baya sulu koyu kırmızı değişik bir leke geliyor ama baya sanki orda birikiyorda akamıyor gibi :) bende anlamadım bişey.
İlk defa bu kadar gecikti. Sabah yaptığım test negatif olunca biraz ümidim kırıldı sanırım. Doktorumu aradım kan testi yaptır dedi. Yumurtlamadan sonra 14 üncü gün olması gerekiyor adet dedi. Şimdi işteyim ama ne yapıp edip gitmem gerek. Eşime de söylemek istemiyorum oda götürür aslında ama sürpriz olsun istiyorum hem gebelik yoksada onunda hevesini kursağında bırakmayım dimi :)Yaa iyi sabrediyosun canım vallainşallah hamilesindir de yerleşme kanamasıdır o. Daha önce böyle oluyomuydu peki
Yaa iyi sabrediyosun canım vallainşallah hamilesindir de yerleşme kanamasıdır o. Daha önce böyle oluyomuydu peki
İlk defa bu kadar gecikti. Sabah yaptığım test negatif olunca biraz ümidim kırıldı sanırım. Doktorumu aradım kan testi yaptır dedi. Yumurtlamadan sonra 14 üncü gün olması gerekiyor adet dedi. Şimdi işteyim ama ne yapıp edip gitmem gerek. Eşime de söylemek istemiyorum oda götürür aslında ama sürpriz olsun istiyorum hem gebelik yoksada onunda hevesini kursağında bırakmayım dimi :)
Sonra peçeteye geliyor ya acaba ben kendimi mi kandırıyorum başlamış işte diye içindeki kötü pembedolap konuşuyor
İlk defa bu kadar gecikti. Sabah yaptığım test negatif olunca biraz ümidim kırıldı sanırım. Doktorumu aradım kan testi yaptır dedi. Yumurtlamadan sonra 14 üncü gün olması gerekiyor adet dedi. Şimdi işteyim ama ne yapıp edip gitmem gerek. Eşime de söylemek istemiyorum oda götürür aslında ama sürpriz olsun istiyorum hem gebelik yoksada onunda hevesini kursağında bırakmayım dimi :)
Sonra peçeteye geliyor ya acaba ben kendimi mi kandırıyorum başlamış işte diye içindeki kötü pembedolap konuşuyor
Ya haklısın ben de eşime belli etmek istemedim eğer yoksa onun da hevesi kursağında kalmasın diye ama tek gitme imkanım yoktu mecbur beraber gittik. Amin Allah razı olsun canım inşallah Allahım herkese sağlıklı hayırlı bi hamilelik ve evlat nasip etsin. Benim bi önceki ay ara kanamam olmuştu lekelenme tarzına doktora gittim yumurtlama kanaması dedi ama ilk defa olmuştu böyle bişey. Ama adet oldum o ay. Sonraki ay adetime 1-2 gün kala baş dönmesi hissettim. Başka bi belirtim olmadı. Adetim 1 gün geçince de kam testi yaptırdım çıktı Allaha şükür. Yani rahim gebelikten önce bi hazırlık yapıyor diyorlar ya doğru sanırım inşallah seninki de öyledir de ya bu ay yada bi sonraki ay bebişinin haberini alırsın inşallahAmin.
Bu arada seninde yeni gebelikmiş 7 haftalık hadi hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hayırlısıyla kolay hamilelik geçirip, kolaycacık doğum yapmak nasip olur. Sağlıklı sıhhatli evladını kucağına alıp, ilk günden evinize gelebilesiniz. Amin, Sen nasıl öğrendin 1 gün geçincemi kuşkulandın? belirti yokmuydu hiç leke gelmedimi ?
canım günaydın. benimde geçen ay 11 gün gecikmişti. kan testi ve idrar testi negatifti. 11.gün akşam yatarken peçeteye pembe akıntı geldi tamam adetim geldi dedim ertesi gün oldu yine sadece 1 2 damla akıntı geldi. 1 gün daha geçince baktı yine aynı şekilde 1 2 damla . bende doktora gittim test yaptırdım negatif çıktı doktor ultrasonda baktı adetin başlamış kanama görünüyor dedi. benimde ilk kez leke leke geldi adetim. sonra ki gün söküldü anca. sen yine de için rahat etmesi çin bi de doktorunda yaptır demiş bi kan testi yaptır istersen.
Ya haklısın ben de eşime belli etmek istemedim eğer yoksa onun da hevesi kursağında kalmasın diye ama tek gitme imkanım yoktu mecbur beraber gittik. Amin Allah razı olsun canım inşallah Allahım herkese sağlıklı hayırlı bi hamilelik ve evlat nasip etsin. Benim bi önceki ay ara kanamam olmuştu lekelenme tarzına doktora gittim yumurtlama kanaması dedi ama ilk defa olmuştu böyle bişey. Ama adet oldum o ay. Sonraki ay adetime 1-2 gün kala baş dönmesi hissettim. Başka bi belirtim olmadı. Adetim 1 gün geçince de kam testi yaptırdım çıktı Allaha şükür. Yani rahim gebelikten önce bi hazırlık yapıyor diyorlar ya doğru sanırım inşallah seninki de öyledir de ya bu ay yada bi sonraki ay bebişinin haberini alırsın inşallah
Evet en mantıklısı o aslında ama şuan çalışıyorum ve hast. uzak baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?