Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha link yok muYakın değilim ama harika bir dedikodu öğrendim bir adam karısının burda kendisini aldattığını öğrenip 2 celsede boşanmış ekşide detayları sordum anlatırsa size yazacam az kaos dinleyelim kızzzzs
Ayrı konu aç bariYakın değilim ama harika bir dedikodu öğrendim bir adam karısının burda kendisini aldattığını öğrenip 2 celsede boşanmış ekşide detayları sordum anlatırsa size yazacam az kaos dinleyelim kızzzzs
Oha link yok mu
Ayrı konu aç bari![]()
Ay kaosHem de bizim sitenin başlığında yeni de olmuş detay istedim eğer verirse ayrı konu açalım herkes çayını çekirdeğini hazırlasın :)
Vay be. Baya merak ettimHem de bizim sitenin başlığında yeni de olmuş detay istedim eğer verirse ayrı konu açalım herkes çayını çekirdeğini hazırlasın :)
Ayıp yaa gerçekten çok ayıp.Yakın değilim ama harika bir dedikodu öğrendim bir adam karısının burda kendisini aldattığını öğrenip 2 celsede boşanmış ekşide detayları sordum anlatırsa size yazacam az kaos dinleyelim kızzzzs
Cok merak ettimmmmHem de bizim sitenin başlığında yeni de olmuş detay istedim eğer verirse ayrı konu açalım herkes çayını çekirdeğini hazırlasın :)
Ekşide yazıp aramaya başlamıştım direk. Ay yazsın detaylarıda az dizi tadında olusakHem de bizim sitenin başlığında yeni de olmuş detay istedim eğer verirse ayrı konu açalım herkes çayını çekirdeğini hazırlasın :)
Konu açarsan etiketle kaçırmıyımHem de bizim sitenin başlığında yeni de olmuş detay istedim eğer verirse ayrı konu açalım herkes çayını çekirdeğini hazırlasın :)
Aslinda esinin rumuzunu soylese biz gerisini cozerdik![]()
Halbuki güzel yerHep de bu Kocaeli’ndekiler sıkılıyor niyeyse…
Ay tobeler olsun.Aynen ya hemen bulurduk geçenlerde aldatma konusu vardı o mu acaba diye düşündüm
Şimdilik bunu demiş çözen çözer aslında bazı üyeler herşeyi çözüyor bakalım çözebilecek cengaver üyemiz çıkacak mı :)
Bence de, Antep’ten güzel en azından asfdgsfsfHalbuki güzel yer![]()
Adam bordobereliymişAynen ya hemen bulurduk geçenlerde aldatma konusu vardı o mu acaba diye düşündüm
Şimdilik bunu demiş çözen çözer aslında bazı üyeler herşeyi çözüyor bakalım çözebilecek cengaver üyemiz çıkacak mı :)