Yeni Taşınılan Evde Böcek Krizi

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
578
103
Kızlar bir ay oldu taşınalı başta bu dert yoktu sonra özellikle aksamları çok görmeye başladık. Özellikle mutfak ve lavaboda müthiş fobim var uyku uyuyamıyorum gördüğüm zaman. Türlerinden pek anlamam siyahlar. evi ilaçlatma dısında herhangi bir ilaç tablet vs kullanıpta etkisini gören oldu mu acaba lütfen bi fikir verin çıldıracağım çekmecelere el atmaya korkar oldum.

demkki yuva yapmislar canim gece karanlik ve sessiz ortamda cikiyorlar geceleri benim basima gelmedi ama arkadasim boraks ve unu karistirip belirli yerlere koymustu. ama evi ilaclattir bence.

Bocegin turunu bilmen lazim once. Kimi bocek var yem ile zehirlersin kimine ise etki etmez cunku bazi bocekler sadece diger canli boceklerle beslenirler kimi sadece kuf yer. Ilac kullanacaksan ilac da ona gore ayarlanacak cunku yumurtlama zamanini bilip tekrar ilaclatman lazim. Ilaclar genelde yumurtayi etkilemez. Ilaclatsan bile yuzde yuz bitmeyebilirler abuk subuk yerlere saklandiklari icin. Problemin orijinine inip gida kaynaklarini bilirsen daha iyi olur. Simdilik alabilecegin onlem ortada asla gida birakmamak cop konusunda cok titiz olmak, evi iyice havalandirmak. Eger evde havalandirmayla onlenemeyen bir nem varsa nem alici cihaz edinmek. Gunde 20 lt su toplayan cihazlar var. Giris katta iseniz tel taktirmayi da tavsiye ederim. Acilip kapanan teller cok iyi oluyor. Her evde istenmese de boyle seyler olabiliyor maalesef. Biraz alistir kendini derim yoksa cok etkilenirsin.

Hamam bocegidir o lavabolari kapalı tutmaya ozen göster birde mutlaka bir delik vardır ordan gelir tuvaletleri falan kullanan kapağını kapatsın giderlere kapatan taşlar var onlardan koy

Büyük ihtimal hamam böceği. Maalesef ilaclatmadan geçmez. Hatta Ağustos ayı yumurtlama ayı diye biliyorum. Ondan önce ilaclatin. Gerekirse ikinci doz yaptırın. Bir de bina olarak ilaclatmak en doğrusu. Yoksa yine gelir. Kaynak bütün bina oluyor genelde.

Tüm delikleri kapattım. Bir de çöp bulasık biriktirmiyorum asla ama yine de çıkıyorlar. Bu sıra çoğaldı bir de büyükler küçükte değiller.

Bayer k othrine. Ayni skntiyi bnde yasadim evime tasindigimda mutfakta bildgn yuva varmis. Cok da titizimdir delirdim ama mukemmel bi ilac tek ilaclamada kuruttu. Mutfakta sokulen bi kisim var ayaklar gozukmesin diye takilan oraya sok iyice sık ve dolaplarin ustune. Bn komple bosaltip heryerine skmistim. 4 gun fln snra icini silebilirsin dolaplarin tabak vs yerlestirmek icin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…