Saçma değil, başkasının çilesini çektirmeyen kurallar. Çocukların site içinde top oynaması ya da bisiklete binmesi de yasak.
Kuralsızlığın tek kural olduğu ve insanlarca bunun normal bulunduğu kültürlerde işim gerçekten çok zor.
Korku mizahiniz halka daki kız kadarsa mademHalka'daki kızı görmüşçesine korktum illahi siz.
Mesajlarınızı şimdi okudum da gerçekten çocuklar konusundaki tahammülsüzlüğünüz çok üzücü.
Her aile ve her çocuk aynı değildir. Kimi vardır çocuğuna dur demez, aile de suç vardır ama kimse de
dur şu komşuma eziyet edeyim, tepin yavrum, at oyuncaklarını, demez.
Kurallar demişsiniz, o kurallar belli ki çocukların fıtratları düşünülerek koyulmamış.
O yasak, bu yasak gerçekçi degil.
10000 tane yasak koyacaklarına makul ve uyulabilme ihtimali olan kurallar koysalar çocuklar da arsızlaşmaz.
Öğretmensiniz umarım bir yerlerde oğluma denk gelmezsiniz. Muhtemelen koyduğunuz kurallar ve disiplin zannettiğiniz tahammülsüzlüğünüzle çocuğum 30 yaşında psikolog koltuğunda sizden bahseder.
Korku mizaciniz halka daki kız kadarsa madem
valla hiç gecenin 12sinde süpürge açmak mecburiyetinde kalmadığım gibi , gecenin 12sinde camdan balkondan bişeyler silkelemek zorunda kalmadığım gibi apartmanın içinde çocuğa yataktan atlatmaca oynamak mecburiyetinde de kalacağımı düşünmüyorum. bu büyük konuşma değil , bu insanlık dışı bir yaşam şekli kibarca! bir apartmanda oturan insanın dikkat etmesi gereken hususlar var. kadın ben balkonda oturuyorken kafamdan aşağı sofra bezi silkeliyor siz bana büyük konuşma diyorsunuz! bu büyük konuşma değil , yargılama değil. inanın çok ama çok kibarım. o şuursuz üst komşu benim kendisi ile muhatap olmak istemeyişime yatıp kalkıp şükretsin.. kendisi terbiyeden bihaber kadının çocuğa verdiği terbiyeden ne beklenir ki gerçi?Hamilesin kırılma ama çok büyük konuşuyorsun belkimm dediydi dersin
Klavye azizligi olamaz zaten.korku mizacı ne demek? Bu konuyla ilgili anlatmak istediğiniz nedir?
Klavye azizligi olamaz zaten.
Diğer yazdığımı da aciklayayim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?