Valla şöyle söyleyım hiç komşuculuk oynamaya kalkmayın. Bunlar belli çocuklarını eğitememişler belli ki engelde olmuyorlar başınızı çok ağrıtacaklara benziyorlar.herkese selam,
Karşı dairemize bugün iki küçük çocuklu bir aile taşındı. Yatak odalarımız bitişik ve çok ses geçiriyor duvarlar. Çocuklar çığlık çığlığa yüksek bir yerden güm diye atlayıp yerde yuvarlanıyorlar. Ne konuştuklarını bile duyuyorum. Şimdi diyorum ki bebeğimi de alıp kapılarını çalsam ve desem ki; "kolay gelsin, bir şeye ihtiyacınız var mı? Bizde bebek var, duvarlar çok ince her sesi geçiriyor, ağlar çığlık atar şimdiden kusura bakmayın" olur mu?
Eşim de diyor ki saçmalamaçocuklar yeni evin hevesiyle yapıyordur, yapcağın şey çok saçma olur diyor. Sizce normali ne bunun? Gitmeyim mi tanışmaya?
Böyle sizin gibi tahammülsüz insanlara gıcık oluyorum.Kadın ev mi yerleştirsin afacanlarına mı baksın,bi durun yerleşsinler bakalım hemen imalı laflarla kapısına filan gitmek nedir.Ayrıca çocuklu ailelerin sesi olur yapacak hiç bir şeyiniz yok.Bazı çocuklar usludur sesi çıkmaz bazı çocuklar yaramazdır yerinde durmaz.Anne babaları da biraz anlamak lazım bence bu kadar ses takımtılı olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?