- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
Yeni bir erkekle tanıştınız yavaş yavaş flört etmeye başladınız. Nasıl davranılmalı. Arkadaş ortamına girdiniz ettiniz. Ama gün içinde fazla mesaj olayı yok buna göre nasıl davranılmalı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz üste düşme yapım var o konuda kendime dur demeye çalışmam lazımİçinden geldiği gibi.
canın nasıl istiyorsa öyle davranmalı (tabiki saygı çerçevesinde)Yeni bir erkekle tanıştınız yavaş yavaş flört etmeye başladınız. Nasıl davranılmalı. Arkadaş ortamına girdiniz ettiniz. Ama gün içinde fazla mesaj olayı yok buna göre nasıl davranılmalı?
O ne kadar yapıyorsa, sen de o kadar karşılık ver, o bir günde 3 mesaj atıyorsa, sen 6 mesaj atma. Her geldiğinde güler yüzlü ol ama taviz verme. O senin peşinden koşsun.Yeni bir erkekle tanıştınız yavaş yavaş flört etmeye başladınız. Nasıl davranılmalı. Arkadaş ortamına girdiniz ettiniz. Ama gün içinde fazla mesaj olayı yok buna göre nasıl davranılmalı?
Cumartesi gecesi uyku tutmadı gece saat iki gibi bu eve geldi arabadan indi o sırada bende çok özledim yüzünü görüm diye camdan bakım dedim ve o anda orda ölmek istedim.
En cıvıl cıvıl zamanları yüz yüze degerlendirmek varken telefona sıkısıp kalmak niye?Yeni bir erkekle tanıştınız yavaş yavaş flört etmeye başladınız. Nasıl davranılmalı. Arkadaş ortamına girdiniz ettiniz. Ama gün içinde fazla mesaj olayı yok buna göre nasıl davranılmalı?
Agahaha super yhaa kesinlikle haklisin:)Öküze davranır gibi
Bu türler bundan anlıyor
Druşşşşş oha gibi komutlar da bu türler üzerinde etkilidir