- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
Baştan ben buyum demiş ısrarla görüşmenin mantığı ne ?Merhaba hanımlar ben bir haftadan biraz fazla süre önce bir çocukla tanıştım ama sevgili olma yolunda ilerlerken instagram hesabında sürekli kız takip ettiğini gördüm farklı kızlar ama takip ettikleri artıyor düşüyor ama bana karşı o kadar kibar davranıyor ki buluştuk bir kaç kere evime kadar bıraktı her seferinde sürekli mesajlar atıp ilgilendi bir gün buluşmamızda bu konuyu gündeme getirdim hesabımı gizliye alırım dedi önemli değil dedi kızları çıkarırım dedi takip ettiği kızları arkadaşım vs diyerek tanıttı arkadaşı olmayanlarında çıkarılan dedi ama sürekli olarak takip ettikleri artmaya azalmaya devam ediyordu bende bir gün kendime daha fazla saygısızlık yapmak istemediğimden gün boyu cevap vermedim mesajlarına aramalarına sonra uyumadan önce tekrar aradı açtım konuştuk kızdı bundan sonra tüm mesajlarıma anında cevap vereceksin dedi güldüm bende arayacağım müsait olduğumda dedi aramadı sabah konuştuk günaydın vs akşam üstü aradım görüşmek istemiyorum seninle dedi sizce derdi ne bende bir daha aramam zaten başkası yok dedi ama istemiyormuş