• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni tanıştığım çocuk sizce kim haklı

Merhaba hanımlar ben bir haftadan biraz fazla süre önce bir çocukla tanıştım ama sevgili olma yolunda ilerlerken instagram hesabında sürekli kız takip ettiğini gördüm farklı kızlar ama takip ettikleri artıyor düşüyor ama bana karşı o kadar kibar davranıyor ki buluştuk bir kaç kere evime kadar bıraktı her seferinde sürekli mesajlar atıp ilgilendi bir gün buluşmamızda bu konuyu gündeme getirdim hesabımı gizliye alırım dedi önemli değil dedi kızları çıkarırım dedi takip ettiği kızları arkadaşım vs diyerek tanıttı arkadaşı olmayanlarında çıkarılan dedi ama sürekli olarak takip ettikleri artmaya azalmaya devam ediyordu bende bir gün kendime daha fazla saygısızlık yapmak istemediğimden gün boyu cevap vermedim mesajlarına aramalarına sonra uyumadan önce tekrar aradı açtım konuştuk kızdı bundan sonra tüm mesajlarıma anında cevap vereceksin dedi güldüm bende arayacağım müsait olduğumda dedi aramadı sabah konuştuk günaydın vs akşam üstü aradım görüşmek istemiyorum seninle dedi sizce derdi ne bende bir daha aramam zaten başkası yok dedi ama istemiyormuş
Baştan ben buyum demiş ısrarla görüşmenin mantığı ne ?

Sürekli bu sosyal medyaya aşırı anlamlar yüklemek pek mantıklı değil.
Ek olarak bir haftalik tanismislik için ; bunu bir yol olarak nitelemek,fazlaca mana yukleyip derinlik katmak,şuna girme bunu yapma diyerek karşı tarafı kısıtlamak pek anlamlı değil.
İlişki değil zaten aranizdaki,nasıl ayrilacaksiniz ki.
Bir erkek sosyal medyada tanımadığı kadını takip ediyorsa ya yürümek içindir ya da fotolarıyla kendini tatmin etmek içindir. Başka neden tanımadığı kadını takip etsin ki? Hem erkek hem kadın takip etse takipçi kasıyor denir belki ama sırf kadınları takip ediyormuş anladığım kadarıyla. Tamamen abazanlıktan yani.

Benimki oldu. Dediğim gibi, farklı zamanlarda 2 kez yazdı ama o yaptığını da, beni direkt engellesini de unutmam. Hiç muhatap olmadım. Şu an umrumda da değil. Demek ki beklentilerimiz farklı, uyuşmadık diye düşünüp önüme bakıyorum. Hayırlısı...Ben de başta çok taktım, üzüldüm tabii ama zamanla unutuluyor işte
Seni nasıl hemen engelledi açıklama yapmadı mı

Bir erkek sosyal medyada tanımadığı kadını takip ediyorsa ya yürümek içindir ya da fotolarıyla kendini tatmin etmek içindir. Başka neden tanımadığı kadını takip etsin ki? Hem erkek hem kadın takip etse takipçi kasıyor denir belki ama sırf kadınları takip ediyormuş anladığım kadarıyla
Aynen ben neden yedek olayım kendime saygısızlık olur bu

Bir erkek sosyal medyada tanımadığı kadını takip ediyorsa ya yürümek içindir ya da fotolarıyla kendini tatmin etmek içindir. Başka neden tanımadığı kadını takip etsin ki? Hem erkek hem kadın takip etse takipçi kasıyor denir belki ama sırf kadınları takip ediyormuş anladığım kadarıyla
Ben sormam 1 haftalık adama..
Aynı şekilde hesabimi açıp,kim kimdir diyerek brifing vermem bende ekli olan kişiler hakkında.
bir haftalık adamı ne darlarim ne kendimi üzerim.
Niyeti oysa da kapı orada,defolup gidebilir o vakit.

Seni nasıl hemen engelledi açıklama yapmadı mı
Üstüme çok geliyorsun, bu ne yaa ağzıma s. resmen, bi daha konuşmak istemiyorum gibi şeyler söyleyip engelledi. Ha ondan 20 gün önce başka şeyden dolayı tartışıp ben bb deyip silmiştim onu zaten. Hepsi birleşince engelledi o an sinirle. Sonra da pişman oldu. Bunlar hep WhatsApp üzerinden oluyor tabii. Hâlâ numaramı silmemiş, ara ara da görüyor beni reelde mecbur, gözümün içine bakıyor konuşmaya yer arıyor ama cidden soğudum. Sen de soğuyacaksın, ki kısa zamanda olması bile iyi aslında. Bizim toplamda 1 sene oldu. Zamanıma üzüldüm yani

Ben sormam 1 haftalık adama..
Aynı şekilde hesabimi açıp,kim kimdir diyerek brifing vermem bende ekli olan kişiler hakkında.
bir haftalık adamı ne darlarim ne kendimi üzerim.
Niyeti oysa da kapı orada,defolup gidebilir o vakit.
Evet ama gitmiyordu işte

Daha bir haftalık tanışıklık için sosyal medya hesaplarına karışmak fazla geldi bana.

Üstüme çok geliyorsun, bu ne yaa ağzıma s. resmen, bi daha konuşmak istemiyorum gibi şeyler söyleyip engelledi. Ha ondan 20 gün önce başka şeyden dolayı tartışıp ben bb deyip silmiştim onu zaten. Hepsi birleşince engelledi o an sinirle. Sonra da pişman oldu. Bunlar hep WhatsApp üzerinden oluyor tabii. Hâlâ numaramı silmemiş, ara ara da görüyor beni reelde mecbur, gözümün içine bakıyor konuşmaya yer arıyor ama cidden soğudum. Sen de soğuyacaksın, ki kısa zamanda olması bile iyi aslında. Bizim toplamda 1 sene oldu. Zamanıma üzüldüm yani
Başka kızla fotoğraf atmış kıskandırmak için resmen inadına yapıyor üzerine sıçratmak için peşinden sürünmedim kabuk ettim ya koydu tabi

Başka kızla fotoğraf atmış kıskandırmak için resmen inadına yapıyor üzerine sıçratmak için peşinden sürünmedim kabuk ettim ya koydu tabi
Çok çocukça gerçekten. Her yerden engelle, umrunda olmasın. Birkaç ay sonra görürüm ben onu 😎 Bekleme tabii yine de. Gerçekten umursama, enerjini kes ondan. Sen duygulu, samimi yaklaşıp ciddi düşünmüşsün ama o farklı beklentide. Yapacak bir şey yok.

Çok çocukça gerçekten. Her yerden engelle, umrunda olmasın. Birkaç ay sonra görürüm ben onu 😎 Bekleme tabii yine de. Gerçekten umursama, enerjini kes ondan. Sen duygulu, samimi yaklaşıp ciddi düşünmüşsün ama o farklı beklentide. Yapacak bir şey yok.
Birşey yazmıyorum zaten o konuşmadan sonra ne diyebilirim

Sürekli farklı kızları takip etmesi normal yani
Normal mi değil mi bilemem. Bazı insanlar sosyaldir bazı insanların iş sebebiyle çevresi geniştir vs vs. Benim de hesabımdaki herkes yakınen tanıdığım değil ama hayatımdaki insana asla tehlike oluşturmaz. Kişileri tanımadan yorum yapmak bu tarz durumlarda yanlış olabilir. Ben olsam sadece buna bakarak birini hayatımdan çıkarmam önce bir tanırım vakit geçiririm. Birbirimizde kredimiz olduktan sonra eğer hala rahatsızsam dile getiririm.

Normal mi değil mi bilemem. Bazı insanlar sosyaldir bazı insanların iş sebebiyle çevresi geniştir vs vs. Benim de hesabımdaki herkes yakınen tanıdığım değil ama hayatımdaki insana asla tehlike oluşturmaz. Kişileri tanımadan yorum yapmak bu tarz durumlarda yanlış olabilir. Ben olsam sadece buna bakarak birini hayatımdan çıkarmam önce bir tanırım vakit geçiririm. Birbirimizde kredimiz olduktan sonra eğer hala rahatsızsam dile getiririm.
Escord takip etmesi işi ile alakalı değil bence

Back