Birde benim giydiğim cropları yasakladı ama escord takip ediyorSıkıya gelemedi. Ben de bunu sorun ettiğimde, sıkıldım zaten kapatacam, dedi. Gecesine bir şekilde kavga etti bu konuda ve beni engelledi. 3 aydır da hesabı da açık, eskort falan fark etmez herkesi de beğeniyor... Kimseye zorla bir şey yaptıramayız. Bu çağın vebası da bu sosyal medya ve erkeklerin azgınlığı maalesef. Üstüne gitmeyin. Keyifleri bozuluyor. Siz de umursamayın onu
Benimle bir yola girmek istiyorsa etmemeli diye düşündüm beni yedekte tutmuş olmuyor mu ayrılmak mantıklıÇok çocukça diyeceğim ama o yaşlardasiniz muhtemelen.
Bana cok basit geliyor böyle şeyler.
İstediğini takip etsin,sizin ettiklerinize bir sinirlama getirmiyorsa problem yok.Ayrica ; 1 haftalık bir çocuğu neden karsiymis gibi kısıtlamaya çalışıyorsunuz
Ahaha benimki de benim profil fotoma yorum yapmıştıBirde benim giydiğim cropları yasakladı ama escord takip ediyor
Sürekli bu sosyal medyaya aşırı anlamlar yüklemek pek mantıklı değil.Benimle bir yola girmek istiyorsa etmemeli diye düşündüm beni yedekte tutmuş olmuyor mu ayrılmak mantıklı
Unuturum ama saçma yani bir önce yazdığımda anında cevap vereceksin diyor bugün istemiyorum diyorAhaha benimki de benim profil fotoma yorum yapmıştıBenim Allah'tan hesabım yok, o an işkillenip bakmıştım ve buzzz gibi soğuştum. Sürekli bakmadım yani. Sıfır iletişim gittim ve 10 gün sonra engelimi açıp 2 kez yoklamaya çalıştı ama hiç oralı olmadım. Soğuyunca ısınamıyorum. Geçti artık Zaten 1 hafta olmuş, unutursun boşver.
İlişkiye yönelikti ama hoş değil escord takip etmesiSürekli bu sosyal medyaya aşırı anlamlar yüklemek pek mantıklı değil.
Ek olarak bir haftalik tanismislik için ; bunu bir yol olarak nitelemek,fazlaca mana yukleyip derinlik katmak,şuna girme bunu yapma diyerek karşı tarafı kısıtlamak pek anlamlı değil.
İlişki değil zaten aranizdaki,nasıl ayrilacaksiniz ki.
Birde benim giydiğim cropları yasakladı ama escord takip ediyor
Benimle bir yola girmek istiyorsa etmemeli diye düşündüm beni yedekte tutmuş olmuyor mu ayrılmak mantıklı
Kıskançlık diye düşünmüştümsize yasak koyan biriyle yola mı girmek istiyorsunuz gerçekten
Dengesiz işte. Biri de akıl vermiş olabilir, olum bu kız seni sıkar bak, falan diye. Ya da kendini hazır hissetmedi işte. Bence de yedekte tutmak oluyor bu. Ben böyle düşünüyorum ve buna gelemem. İsteyen sorun etmez, ben ediyorumUnuturum ama saçma yani bir önce yazdığımda anında cevap vereceksin diyor bugün istemiyorum diyor
E madem hoş değil,görüşme bir daha..İlişkiye yönelikti ama hoş değil escord takip etmesi
Konuşurken yanında kuzeni vardıDengesiz işte. Biri de akıl vermiş olabilir, olum bu kız seni sıkar bak, falan diye. Ya da kendini hazır hissetmedi işte. Bence de yedekte tutmak oluyor bu. Ben böyle düşünüyorum ve buna gelemem. İsteyen sorun etmez, ben ediyorum
Pişman olur muKonuşurken yanında kuzeni vardı
Kıyafetine karısan adamdan önce sen engelleseydin keşke onuBirde benim giydiğim cropları yasakladı ama escord takip ediyor
Engellemedi ben engellesem mi sildim sadece heryerdenKıyafetine karısan adamdan önce sen engelleseydin keşke onu
Benimki oldu. Dediğim gibi, farklı zamanlarda 2 kez yazdı ama o yaptığını da, beni direkt engellesini de unutmam. Hiç muhatap olmadım. Şu an umrumda da değil. Demek ki beklentilerimiz farklı, uyuşmadık diye düşünüp önüme bakıyorum. Hayırlısı...Ben de başta çok taktım, üzüldüm tabii ama zamanla unutuluyor iştePişman olur mu
Yoo kalsın böyle. Engelli olunca elin gider, fotosuna bakmak istersinEngellemedi ben engellesem mi sildim sadece heryerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?