• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni tanıştığım çocuk sizce kim haklı

Lile123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
419
53
98
Merhaba hanımlar ben bir haftadan biraz fazla süre önce bir çocukla tanıştım ama sevgili olma yolunda ilerlerken instagram hesabında sürekli kız takip ettiğini gördüm farklı kızlar ama takip ettikleri artıyor düşüyor ama bana karşı o kadar kibar davranıyor ki buluştuk bir kaç kere evime kadar bıraktı her seferinde sürekli mesajlar atıp ilgilendi bir gün buluşmamızda bu konuyu gündeme getirdim hesabımı gizliye alırım dedi önemli değil dedi kızları çıkarırım dedi takip ettiği kızları arkadaşım vs diyerek tanıttı arkadaşı olmayanlarında çıkarılan dedi ama sürekli olarak takip ettikleri artmaya azalmaya devam ediyordu bende bir gün kendime daha fazla saygısızlık yapmak istemediğimden gün boyu cevap vermedim mesajlarına aramalarına sonra uyumadan önce tekrar aradı açtım konuştuk kızdı bundan sonra tüm mesajlarıma anında cevap vereceksin dedi güldüm bende arayacağım müsait olduğumda dedi aramadı sabah konuştuk günaydın vs akşam üstü aradım görüşmek istemiyorum seninle dedi sizce derdi ne bende bir daha aramam zaten başkası yok dedi ama istemiyormuş

Güncelleme dün gece yazdı aradı konuştuk değer verdiğini söyledi profilini kapattı ama bugün onun yazmasını bekledim o da benim yazmamı bekledi galiba cesaret edemedim gurur yaptım yazmalı mıydım

Son düzenleme:
Sıkıya gelemedi. Ben de bunu sorun ettiğimde, sıkıldım zaten kapatacam, dedi. Gecesine bir şekilde kavga etti bu konuda ve beni engelledi. 3 aydır da hesabı da açık, eskort falan fark etmez herkesi de beğeniyor... Kimseye zorla bir şey yaptıramayız. Bu çağın vebası da bu sosyal medya ve erkeklerin azgınlığı maalesef. Üstüne gitmeyin. Keyifleri bozuluyor. Siz de umursamayın onu

Çok çocukça diyeceğim ama o yaşlardasiniz muhtemelen.
Bana cok basit geliyor böyle şeyler.
İstediğini takip etsin,sizin ettiklerinize bir sinirlama getirmiyorsa problem yok.Ayrica ; 1 haftalık bir çocuğu neden karsiymis gibi kısıtlamaya çalışıyorsunuz

Sıkıya gelemedi. Ben de bunu sorun ettiğimde, sıkıldım zaten kapatacam, dedi. Gecesine bir şekilde kavga etti bu konuda ve beni engelledi. 3 aydır da hesabı da açık, eskort falan fark etmez herkesi de beğeniyor... Kimseye zorla bir şey yaptıramayız. Bu çağın vebası da bu sosyal medya ve erkeklerin azgınlığı maalesef. Üstüne gitmeyin. Keyifleri bozuluyor. Siz de umursamayın onu
Birde benim giydiğim cropları yasakladı ama escord takip ediyor

Çok çocukça diyeceğim ama o yaşlardasiniz muhtemelen.
Bana cok basit geliyor böyle şeyler.
İstediğini takip etsin,sizin ettiklerinize bir sinirlama getirmiyorsa problem yok.Ayrica ; 1 haftalık bir çocuğu neden karsiymis gibi kısıtlamaya çalışıyorsunuz
Benimle bir yola girmek istiyorsa etmemeli diye düşündüm beni yedekte tutmuş olmuyor mu ayrılmak mantıklı

Birde benim giydiğim cropları yasakladı ama escord takip ediyor
Ahaha benimki de benim profil fotoma yorum yapmıştı 😂 Benim Allah'tan hesabım yok, o an işkillenip bakmıştım ve buzzz gibi soğuştum. Sürekli bakmadım yani. Sıfır iletişim gittim ve 10 gün sonra engelimi açıp 2 kez yoklamaya çalıştı ama hiç oralı olmadım. Soğuyunca ısınamıyorum. Geçti artık 🤷‍♀️ Zaten 1 hafta olmuş, unutursun boşver.

Benimle bir yola girmek istiyorsa etmemeli diye düşündüm beni yedekte tutmuş olmuyor mu ayrılmak mantıklı
Sürekli bu sosyal medyaya aşırı anlamlar yüklemek pek mantıklı değil.
Ek olarak bir haftalik tanismislik için ; bunu bir yol olarak nitelemek,fazlaca mana yukleyip derinlik katmak,şuna girme bunu yapma diyerek karşı tarafı kısıtlamak pek anlamlı değil.
İlişki değil zaten aranizdaki,nasıl ayrilacaksiniz ki.

Ahaha benimki de benim profil fotoma yorum yapmıştı 😂 Benim Allah'tan hesabım yok, o an işkillenip bakmıştım ve buzzz gibi soğuştum. Sürekli bakmadım yani. Sıfır iletişim gittim ve 10 gün sonra engelimi açıp 2 kez yoklamaya çalıştı ama hiç oralı olmadım. Soğuyunca ısınamıyorum. Geçti artık 🤷‍♀️ Zaten 1 hafta olmuş, unutursun boşver.
Unuturum ama saçma yani bir önce yazdığımda anında cevap vereceksin diyor bugün istemiyorum diyor

Sürekli bu sosyal medyaya aşırı anlamlar yüklemek pek mantıklı değil.
Ek olarak bir haftalik tanismislik için ; bunu bir yol olarak nitelemek,fazlaca mana yukleyip derinlik katmak,şuna girme bunu yapma diyerek karşı tarafı kısıtlamak pek anlamlı değil.
İlişki değil zaten aranizdaki,nasıl ayrilacaksiniz ki.
İlişkiye yönelikti ama hoş değil escord takip etmesi

Unuturum ama saçma yani bir önce yazdığımda anında cevap vereceksin diyor bugün istemiyorum diyor
Dengesiz işte. Biri de akıl vermiş olabilir, olum bu kız seni sıkar bak, falan diye. Ya da kendini hazır hissetmedi işte. Bence de yedekte tutmak oluyor bu. Ben böyle düşünüyorum ve buna gelemem. İsteyen sorun etmez, ben ediyorum

Dengesiz işte. Biri de akıl vermiş olabilir, olum bu kız seni sıkar bak, falan diye. Ya da kendini hazır hissetmedi işte. Bence de yedekte tutmak oluyor bu. Ben böyle düşünüyorum ve buna gelemem. İsteyen sorun etmez, ben ediyorum
Konuşurken yanında kuzeni vardı

Benimki oldu. Dediğim gibi, farklı zamanlarda 2 kez yazdı ama o yaptığını da, beni direkt engellesini de unutmam. Hiç muhatap olmadım. Şu an umrumda da değil. Demek ki beklentilerimiz farklı, uyuşmadık diye düşünüp önüme bakıyorum. Hayırlısı...Ben de başta çok taktım, üzüldüm tabii ama zamanla unutuluyor işte

Back