uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum ama danışmak istediğim bir konu olunca üye oldum. şimdiden fikirleriniz için teşekür ederim. ben 4 yıllık bir ilşkimi 1 sene önce bitirdim. bu 1 sene boyunca hayatıma kimseyi sokmadım hoşlandığım beğendiğim birileri oldu ama kendimi hazır hissetmedim. çalıştığım işyerine 1 hafta önce bir çocuk geldi. aramızda muhabbet olmadı ben işlerini halletim ve gitti. ama benle baya ilgiliydi bunu bakışlarıyla falan belli etti. bende ayıp olur düşüncesiyle muhabbet kurmadım bakışlarımı kaçırdım. ama çok etkilendim. sistemimizde kayıtlı olan numarasını aradım ve onun işlemleriyle ilgili birşey sordum bahaneyle (aslında o bahaneyi ben ürettim öyle bir sorun yoktu) ilgilendiğim için teşekkür etti ve kapattı. kendi cep telefonumdan aramıştım. o günden sonra hiçbirşey olmadı onla ilgili taki 1 hafta sonraya kadar. o gün gelmiş benim olduğum odaya bakmış baya bir ama ben değil bir arkdaşım vardı yerime o yardımcı olmuş sonra arkdaşım bana bahsettiğim çocuk bumu geldi bakındı baya falan dedi gittiğini söyledi meğer gitmemiş. müdürümüzün odasına girmiş. arkdaşım imza tutuşturdu elime soktu müdürün odasına bende girdim. ben odadan girdikten sonra hep gözü üzerimdeydi. imzalarımı halletim çıkarken oda kalktı çıkmak için kapıyı açtı bana yol verdi çıktık ve gitti. bikaç gün sonra cep telefonumdan aradı beni. kendini tanıttı müdürle görüşmek istediğini söyledi. aslında bulunduğum yerin numarasını biliyor. yani cep numarası olmadığı biliyor bende bu numaranın benim olduğunu söyledim işyerinin numarsını verdim aradı müdürü bağladım konuştular. ondan sonra gene birkaç kez işyerini aradı ama hep arkdaşım görüştü çünkü aslında onun göreviydi bu ben başka biryerde görev yapıyorum o bilmior beni orda görevli sanıyor. şimdi sorum şu. ben 1 aydır aklımdan çıkartamıyorum onu. oda bikaç heraketiyle bana karşı istekli olduğunu belli etti. bir hastaığı var yatarak tedavi görmesi gerekiyor. mdüdürün odasındayken duydum müdür onu yönlendirdi büyük bir hastaneye. facesinden buldum uzun süredir girmemiş çalıştığım yerede gelmedi sadece arayıp hastalığıyla ilgili görüşüp kapatıyormuş arkdaşım söyledi. acaba diyorum facesine msj atsam geçmiş olsun kulak misafiri oldum umarım kötü bir şey yoktur tarzı bişi yazsam mı yada cepten mi msj atsam çünkü uykularım bile kaçıyor hayatı ertelemek istemiorum ne olcaksa olsun istiorum. ona bukadar doluyken ve uykularım kaçarken zor geçiyor günlerim