Merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Dün biriyle tanıştım ilk buluşmamızdan önce telefonla konuşmuştuk telefonda gayet iyi anlaştık doğuda görev yapıyor gitmeden buluşalım istedik ve dün buluştuk.
Buluştuğumuzda bir anda dünkü neşeli sen şakrak adam gitti sessiz yüzüme bile bakmayan bir adam geldi.
Herhalde seni hayal kırıklığına uğrattım ya da çok durgunsun dedim. Kusura bakma bende sosyal fobi var sen üzerine alınma dedi.
Biraz deştiğimde şunları öğrendim ;
annesini lise yıllarına kadar hiç görmemiş lisede tanışmış annesiyle üvey anneyle büyümüş. Üvey annesi sorunlu bir kadınmış zor yıllar geçirmiş şimdide 27 yaşında doğuda görev yapıyor.
Konuşurken yere tuğlalara bakarak konuşuyor yüzüme bakmıyordu eee anlat bir şeyler hep ben konuştum dediğimde ne anlatayım dün telefonda her şeyi anlattım diyordu..Oturdumuz yarım saat süre içerisinde sadece ben konuştum o yere baktı ve ağzını açmadı desem yeridir..
Benim korkum başka psikolojik sorunları var mıdır ,bu sosyal fobi denilen sey nedir sorun olur mu ?
Psikoloji her alana etki eder evlilikte sorunlara yol açar mı ?
En önemlisi sizin fikriniz nedir bana msj atmış eve gidince çok beğendim seni ,seni kaybetmek istemiyorum,benim olur musun gibi...Ee daha 1-2 saat önce yüzüme bakmayan adamın eve gidince mi fobisi geçti anlamadım ben bu işler kızlar yaa Sosyal fobisi olan adam eve gidince benim olur musun çok beğendim prenses gibi cümleler kurabilir mi
Msjda telde bambaşka bir adam buluştuğumda bambaşka bir adam