• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Takıntım Hürrem ürünleri

vildan82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
14
0
0
İstanbul
Malum bu yıl Hürrem ürünleri ile doldu taştı heryer .Yüzgünü almıştım gecenlerde dünde büyük indirimi görünce dayanamadım 960,00 TL den 576,00 TL ye düşen Hürrem yatak örtüsünü aldım.

$2011-10-23_115146.jpg $2011-10-23_115213.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
çok şık bi ürün, iyi günlerde kullanın. başka neleri var acaba hürrem ürünü olarak?

Kusura bakmayin arkadaslar ama Türkiye de yasayanlarin, TV ekranlarinda kullanilan ürünlerin iste "falancanin falani" tarzinda ticarete dökülür dökülmez hemen bir akim halinde satin almasi bana cok gölge bir yasam tarzi gibi geliyor....Anlayamiyorum ben bunu..Ne zaman Türkiye ye gitsem muhakkak birsürü " falancanin falani" tarzinda seyler görüyorum...Koca bir toplumun popüler kültüre göre yasamini sekillendirmesi ve herkesin ayni kaliba girmesi ne tuaf birsey.....

Kusura bakmayin arkadaslar ama Türkiye de yasayanlarin, TV ekranlarinda kullanilan ürünlerin iste "falancanin falani" tarzinda ticarete dökülür dökülmez hemen bir akim halinde satin almasi bana cok gölge bir yasam tarzi gibi geliyor....Anlayamiyorum ben bunu..Ne zaman Türkiye ye gitsem muhakkak birsürü " falancanin falani" tarzinda seyler görüyorum...Koca bir toplumun popüler kültüre göre yasamini sekillendirmesi ve herkesin ayni kaliba girmesi ne tuaf birsey.....

kesinlikle katılıyorum :46: :46: :46:

güle güle kullanın, az da kazık değilmiş fiyatı Hürrem hatunun dizide kullandığı yatak örtüsünden diye :)))
bi ara da Bihterin yüzüğü, yeleği, çizmesi falan çok modaydı şimdide Hürrem
:61:

güle güle kullanın, az da kazık değilmiş fiyatı Hürrem hatunun dizide kullandığı yatak örtüsünden diye :)))
bi ara da Bihterin yüzüğü, yeleği, çizmesi falan çok modaydı şimdide Hürrem
:61:

"bihterin kendini vurdugu silah geldi" diye bır yazı bile gördüm...:9::9::9:

güle güle kullanın bu arada..

güle güle kullanın ama tarzım deil malesef...

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..Bu sebeple konunuz Tekstil Ürünleri başlığına taşınmıştır.

hem tarihi yanlış anlatıyorlar hemde milleti kazıklıyorlar arkadaşın dediğine katılıyorum. tvde gorulen herşeyi on katına satıyorlar bazen biraz kendimize has olalım ya

evet mesela mürremin parfümü diye satılan parfümler var.çok gülmüştüm biz gerçekten o kokuyu kullandığını nerden bilecez bide o zamanlar parfüm varmıydı acaba

aaaayyy o yuzugunde neresını begenıyorlarsa ıgrenc ya ne o oyle demode basıt ucuzcularda satılan adı takılara benzıyor

Back