Kontakt Lens Yeni solotica Esmeralda numarasız lensimi satıyorum

mail attım bende de yeni almış olduğum mavi tanita tikaram lens var istersen takas da yapabiliriz.

olabilir fotoğrafını eklermisin mavi pek tercih ettiğim bir renk değil bir fotoya bakabilirmiyim

zaten fotograflardan birşey anlaşılmıyor ben mavi düşünmüyor olsanda esmeraldayı denemek isterim.aklımda kaldı ilk n.c mel almıştım büyük geldi şimdi solotica almaya cesaret edemiyorum tekrar o yuzden denemek istedim.

gelmemiş resim buraya tekrar gönderebilirmisin yada buraya ekleyebilirmisin canım

Birileri benden bahsetmiş burda kulaklarım çınladı aklinialirimsmile Alacak kişinin ödeme şeklini mi soruyosunuz kızlar konuyu açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım canım ...

Sedef sen hangi lensini satıyosun canım? nc melini satabildinmi ? satmadıysan ne kadara veriyosun şu an özelime yazarmısın...Bide ne kadar zaman oldu sen lensi alalı onuda yaz olurmu

Son düzenleme:
Özel mesaj kısmın etkin değil sanırım canım ancak bu şekilde yazabilirim ben ptt kargo ile gönderdim ürünü gönderirken havale formu doldurdum ( kargonun içindeki ürünün değerini alıcının ödemesini istediğinde dolduruyosun kimlik bilgileri alıcıdan tahsil edilecek miktar v. s yazıyosun formu görevliden istediğinde o anlatır zaten) havale formu ürün gönderilirken kargo paketine ekleniyor ve alıcı ürünü almadan ürünü alıcıya teslim edecek ptt görevlisi ücreti ondan tahsil ediyor ( kapıda ödeme şekli oluyor alıcı için ) sana da ptt den' ........ alıcıdan .... tutarında' havale geldi şeklinde bir bildiri geliyor bir kaç gün içinde, o kağıt ile kargoyu gönderdiğin ptt şubesine gidip kimliğinle birlikte ücreti alabiliyosun hepsi bu kadarcık kaydirigubbakcemile3 Umarım yardımcı olabilmişimdir ...

berry cnm madem satmaya karar verdin pazar günü yani yarın buluşsak olurmu ?? lenslerede bakmış olurum eğer beğenirsem alırım ok eğer müsait olursan ..

önce sedebyo ile istedigörmek sen yarın bak sedefe göre o da salı görecek o beğenmezse sen alırsın tatlım uyarmı sana opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…