- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu keyfi bir durum değil, alınan uyarılarla ilgili bilgilendirme mesajı gelmesi gerekiyor herkese ama bazı üyelere gitmiyormuş, kimlere mesaj gelmiyorsa bize özelden yazsınlar, bu sorunu çözmek için ne yapabiliriz bakacağız.Ban veriliyor hem de bi hafta belki daha fazla, ne mesajla ne baska bildirimle gerekce belirtilmiyor. Eskiden en azindan su konudaki su mesajindan oturu diye bilgilendirme yapilirdi. Bu yoneticilerin keyfi uygulamasi ilelebet surecek mi duzeltilecek mi?
Üyeler ayarlarını değiştirmiş olabilir Sur.
Aylar once bu konuda size ozel mesaj atmistim mune hanimBu keyfi bir durum değil, alınan uyarılarla ilgili bilgilendirme mesajı gelmesi gerekiyor herkese ama bazı üyelere gitmiyormuş, kimlere mesaj gelmiyorsa bize özelden yazsınlar, bu sorunu çözmek için ne yapabiliriz bakacağız.
Evet bakılmıştı ama tam olarak sorun nedir anlaşılmamıştı, çözmeye çalışacağız.Aylar once bu konuda size ozel mesaj atmistim mune hanim
Sanırım Google reklamlarından bahsediyorsunuz, Google reklamlarının siteyle ilgisi yok.Bu mobil uygulamanin siteden ne farki var? Baktim ve anlam veremedim. Siteden daha kullanisli degil, daha hizli degil, daha pratik degil. Hayal kirikligi.
Ustelik neden bu kadar cok reklam var? Her yerde ve sitenin kalitesini dusuruyor. Reklam kirici kullandigimda da site uyari veriyor. Tamam maddi destek demek reklam ama kaliteyi de onemsediginizi saniyordum.
Sanırım Google reklamlarından bahsediyorsunuz, Google reklamlarının siteyle ilgisi yok.
Sitedeki reklamların Google reklamları olduğunu söylüyorum, direkt siteyle alakalı değiller.Kk sitesinde reklam olmadigini mi soyluyorsunuz?
Buna en sağlıklı cevabı yöneticilerimiz verebilir, ben ne söylersem yanlış yönlendirmiş olurumBen, burada yayinlanabilmesi icin kk sitesinden izin almasi gerektigini saniyordum. Tesekkur ederim.
Peki mobil uygulama icin bir seyler yapilacak mi?
Peki, tesekkur ederimBuna en sağlıklı cevabı yöneticilerimiz verebilir, ben ne söylersem yanlış yönlendirmiş olurum![]()
Rica ederimPeki, tesekkur ederim![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/preferencespro üyelerin yazı stilini, rengini her seferinde değiştirmelerine gerek yoktu bunları kaydedip kullanabiliyorduk ama ben nasıl yapacağımı bulamadım bunu nerden öğrenebilirimMune
MerabaKazen gecenlerde play store da bı kk uygulaması yukledım ama berbattı kullanamadan sıldım bı uygulama hazrlatsanız mobıl gırenler ıcın ben hep telden gırıyrum bu sekılde zor olyor aslında tam olrk ıstedgım bana bıldırım gelınce tele de bı bıldırım gelsın face gıbı yanı yapılamaz mı ?