• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Deniyorum hemenE="Curly, post: 38075641, member: 1"]Alıntılamaları dener misiniz? Sorun kullandığımız editorden kaynaklı sanırım.[/QUOTE]

Bir mesajda 10 dan fazla fotoğraf yükleyemiyorum ama yükleyenler var neden olmuyo acaba ??

hata vermiyor yükleme yaptığım zaman sayfayı yenilemiş gibi oluyor yeniden yükleniyor sayfa ve eklenti olmuyor
Cep telefonundan mı giriyorsunuz? Normal bilgisayardan mı ?
Kullandığınız browser (tarayı) hangisi ?
Bunları değiştirerek deneyebilir misiniz ?

Örneğin Cep telefonunda bu şekilde olduysa normal bilgisayardan denemek veya tam tersi.
Aynı şekilde Chrome tarayıcısnı kullanıyorsanız firefox vb başka bir tarayıcı kullanarak deneme yapabilir misiniz ? Hata almıyorsanız sorununuzu bulmamız çok zor.

Cep telefonundan mı giriyorsunuz? Normal bilgisayardan mı ?
Kullandığınız browser (tarayı) hangisi ?
Bunları değiştirerek deneyebilir misiniz ?

Örneğin Cep telefonunda bu şekilde olduysa normal bilgisayardan denemek veya tam tersi.
Aynı şekilde Chrome tarayıcısnı kullanıyorsanız firefox vb başka bir tarayıcı kullanarak deneme yapabilir misiniz ? Hata almıyorsanız sorununuzu bulmamız çok zor.
bilgisayarda chrome kullanıyorum sorun yok telefonda kendi tarayıcısından grdiğimde yüklenmiyor

bilgisayarda chrome kullanıyorum sorun yok telefonda kendi tarayıcısından grdiğimde yüklenmiyor
Telefonda da chrome deneyebilir misiniz? Birde telefonunuzun markasını öğrenebilir miyim?
(Iphone ise IOS 8 kullanıyor olabilir misiniz?)

Merhaba

bende birşey öğrenmek istiyorum

yazı rengim değişik ancak alıntılama yaptığımda alıntıladığım yazılarda aynı renk oluyor

Ancak bazı kişilerde görüyorum ki aynı renk olmuyor

Bunun için bi ayar var mı ??

Bkz . Aşağıdaki sekilde

Telefonda da chrome deneyebilir misiniz? Birde telefonunuzun markasını öğrenebilir miyim?

özel mesajlarda da çoklu alıntı seçeneği olsa süper olurdu...

her zaman eklediğim dosya boyutundaki fotoyu bugün eklemeye çalışıyorum ve boyut büyük uyarısı alıyorum o_O

Merhaba

bende birşey öğrenmek istiyorum

yazı rengim değişik ancak alıntılama yaptığımda alıntıladığım yazılarda aynı renk oluyor

Ancak bazı kişilerde görüyorum ki aynı renk olmuyor

Bunun için bi ayar var mı ??

Bkz . Aşağıdaki sekilde
Siz prosunuz sizin belirlediğiniz bir RENK kodu var. Ben de PRO yum benimde belirlediğim RENK kodu var. Muhtemelen bahsettiğiniz durum bundan kaynaklanıyor. Pro olmayan üyelerin mesajlarından alıntı yapmak ile pro üyelerden yapılann alıntı farklı olabilir deneme yapmadım.

her zaman eklediğim dosya boyutundaki fotoyu bugün eklemeye çalışıyorum ve boyut büyük uyarısı alıyorum o_O
Evet dosya başına 256 KB sınırlaması var.

Yeri gelmişken bununda açıklamasını yapmak isterim. Daha önceden siteye gelen ziyaretcilerin çok küçük bir kısmı cep telefonu ile siteye giriş yapıyordu. Son 1 yıldır bu oran %50 yi geçti.

Bu şu demek: 1 mesaja 10 resim eklenebiliyor 256 KB X 10 = 2560 Kb = 2.5 MB.
Yani 10 mesajlık 1 sayfada sadece 1 mesajda olan resimler bile cep telefonu kullananların kotasından 2.5 MB eksiltiyor.

10 Mesajda da 2.5 MB oluesa bu rakam 25 MB a cıkıyor ki şu an bu1 sayfasaki sadece eklentiler için hesaplanmış.
Buna imza alanlarına konulan devasa resimleri de eklerseniz cep telefonundan giriş yapanlar için bir külfet olduğunu göreceksiniz.

Tabi şöyle bir durum da var. Cep telefonundan girenlerin büyük bölümü mobile hatlarını değil wifi kullanarak giriyorlar. Bundan dolayı kotaları bitmiyor ama trend mobile hattların kullanımının arttığı yönünde. Bu sebeple resim boyutlarını 256 KB ile sınırladık.
Sayfanın sağında ve solunda gördüğünüz sayfa giydirme resimlerinin boyutu 1900x945 ve ortalama 80 KB en çok 100 KB büyüklükte. Yani 256 KB çok büyük bir birim.

Back
X