- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.889
- 598
utandımEstagfurullah tatlım sana kırılmam mümkün değil sen farkında olmadan çoğu zaman tesadüfen denk geldiğim mesajlarınla gülümsememe sebep oluyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
utandımEstagfurullah tatlım sana kırılmam mümkün değil sen farkında olmadan çoğu zaman tesadüfen denk geldiğim mesajlarınla gülümsememe sebep oluyorsun![]()
Üyelerin 1 mesajda toplam 10 resim yüklem hakkı bulunuyor.Bir mesajda 10 dan fazla fotoğraf yükleyemiyorum ama yükleyenler var neden olmuyo acaba ??
Bir hata alıyor musunuz ? Ekran görüntüsü paylaşmanız mümkün mü ?telefondan mesaj kısmna resm yüklenmyr
hata almıyorum sayfa yeniden yüklenp mesaj kısmına gelyr eklenti yokBir hata alıyor musunuz ? Ekran görüntüsü paylaşmanız mümkün mü ?
Öncelikle klavyenizde sorun var sanırım yazdıklarınızı anlayamıyorum.hata almıyorum sayfa yeniden yüklenp mesaj kısmına gelyr eklenti yok
hata vermiyor yükleme yaptığım zaman sayfayı yenilemiş gibi oluyor yeniden yükleniyor sayfa ve eklenti olmuyorÖncelikle klavyenizde sorun var sanırım yazdıklarınızı anlayamıyorum.
Cep telefonundan mı giriyorsunuz? Normal bilgisayardan mı ?hata vermiyor yükleme yaptığım zaman sayfayı yenilemiş gibi oluyor yeniden yükleniyor sayfa ve eklenti olmuyor
bilgisayarda chrome kullanıyorum sorun yok telefonda kendi tarayıcısından grdiğimde yüklenmiyorCep telefonundan mı giriyorsunuz? Normal bilgisayardan mı ?
Kullandığınız browser (tarayı) hangisi ?
Bunları değiştirerek deneyebilir misiniz ?
Örneğin Cep telefonunda bu şekilde olduysa normal bilgisayardan denemek veya tam tersi.
Aynı şekilde Chrome tarayıcısnı kullanıyorsanız firefox vb başka bir tarayıcı kullanarak deneme yapabilir misiniz ? Hata almıyorsanız sorununuzu bulmamız çok zor.
Telefonda da chrome deneyebilir misiniz? Birde telefonunuzun markasını öğrenebilir miyim?bilgisayarda chrome kullanıyorum sorun yok telefonda kendi tarayıcısından grdiğimde yüklenmiyor
dıscovery telefonumun markasıTelefonda da chrome deneyebilir misiniz? Birde telefonunuzun markasını öğrenebilir miyim?
(Iphone ise IOS 8 kullanıyor olabilir misiniz?)
Chrome ile denediniz midıscovery telefonumun markası
Telefonda da chrome deneyebilir misiniz? Birde telefonunuzun markasını öğrenebilir miyim?
Telefonda da chrome deneyebilir misiniz? Birde telefonunuzun markasını öğrenebilir miyim?
Siz prosunuz sizin belirlediğiniz bir RENK kodu var. Ben de PRO yum benimde belirlediğim RENK kodu var. Muhtemelen bahsettiğiniz durum bundan kaynaklanıyor. Pro olmayan üyelerin mesajlarından alıntı yapmak ile pro üyelerden yapılann alıntı farklı olabilir deneme yapmadım.Merhaba
bende birşey öğrenmek istiyorum
yazı rengim değişik ancak alıntılama yaptığımda alıntıladığım yazılarda aynı renk oluyor
Ancak bazı kişilerde görüyorum ki aynı renk olmuyor
Bunun için bi ayar var mı ??
Bkz . Aşağıdaki sekilde
Evet dosya başına 256 KB sınırlaması var.her zaman eklediğim dosya boyutundaki fotoyu bugün eklemeye çalışıyorum ve boyut büyük uyarısı alıyorum![]()