• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Şimdi bendede oldu,sizin mesajınızın içine denk geliyor
Bilge seninkioldu şimdi.
chrome ya da mozilla indir telefonuna..tarayıcı olarak bunlardan birini kullan bakalım..Ben mozilla kullanıyorum mesela.​

Chrome kullaniyordum aslinda ama degistirdim bakalim oldu mu, simdi mobildeyim

Yok ya mobil olmuyor. Yonetici arkadaslar hele bir cevap verin yav..

aaa bilgisayardan oldu ama neden telden olmuyor? İlginçççç​
Oldumu kızlar,ben iPad kullanıyorum safariden giriş yapıyorum.Olmamış yine.

Oldumu kızlar,ben iPad kullanıyorum safariden giriş yapıyorum.Olmamış yine.​
Telden olmuyor canim.

Telden devamli giriyordum ben ya simdi alinti olmuyor hic tasi cikmiyor KK nin
Telden olmuyor canim.​

Telden olmuyor canim.
Telden devamli giriyordum ben ya simdi alinti olmuyor hic tasi cikmiyor KK nin
Telden olmuyor canim.​

Acaba aba benim tablettemi sorun var diye bütün ayarları değiştirdim yine aynı,bütün alıntılar birbirine girmiş ,normal bilgisayarıda kardeşim kullanıyor işleri var çocuğun ondan giremiyorum,inşallah bir an önce halledilir,böyle olunca bildirim de gelmiyor beğenme yapıyorum bende.:KK24:

Yukarıda nerdesey bir sayfa yazı yazdım. Sonra 1-2 cevap verdim.

Hala mantıklı bir cevap gelmedi. İstemiyorum o kadar.

Madem bilgilerinizi değiştirdiğinizde bir sorun kalmıyor. En güzel çözüm bu sanırım. Yukarıda yazdıklarımıda unutun.

Bir gün o bilgilere inşallah ihtiyaç duymassınız.

Sadece üyeler görecek şekilde değiştirdim.
Nedensiz yere gerginlik oluştu.kendimi de anlatamamışım anlaşılan.neyse uzatmayayım,teşekkürler ilginize.
Ziyaretçi olarak baktığımda kendi profilim ziyaretçilere kapanmış gözüküyor,sizin profiliniz hala açık görünüyor.Ziyaretçi kısmında baktığımda.
Evet canım.ben de fark ettim.neden bana böyle yapıldı bilmiyorum.

aynen aynı sorun bende de var sanırım bizler profillerimizin kapalı olmasını istediğimiz için böyle oldu
:KK51:pek çok üyenin profiline baktım kapalı ama bizlerin açık çok ilginç hakikaten

Bir de şu alıntı işi hakikaten çorba oldu çoklu alıntı yaptığımız zaman alıntının içine yazmak zorunda kalıyoruz tek tek alıntı yapmak ta zaman kaybı oluyor :KK51:

lutfen mesajları dogru okuyalım!
Tolincim site değiştiğinden bu yana bu sorunu yazdık tek bir cevap dahi gelmedi .Olabilir demek ki zaman lazımmış .Fakat tam profillerimiz kapanmışken sizler yazınca anında değişti kabul ediyorum sen de ziyaretçilere kapatılmasını üyelere açık olmasını istemişsin buna itirazım yok

Ayrıca senin adını esprili yazmıştım sanırım yanlış anladın kusurabakma lütfen

telefondan grip alıntı yapıp bişeyler yazmak tam işkenceye döndü.. sinir krizi geçiriyorum resmen cevap yazarken cümleler birbirine karışıor.. ifadeleri açıyım derken sayfa en üste çıkıyor.. daha bir sürü şey

telefondan grip alıntı yapıp bişeyler yazmak tam işkenceye döndü.. sinir krizi geçiriyorum resmen cevap yazarken cümleler birbirine karışıor.. ifadeleri açıyım derken sayfa en üste çıkıyor.. daha bir sürü şey​
Katiliyorum otomatik düzeltmeyi kullaninca alintinin icerigine giriyor yazdigim, smiley seciyorum sayfanin basina ucuyor, umarim düzelir

Alıntılamaları dener misiniz? Sorun kullandığımız editorden kaynaklı sanırım.

Bu arada profil sayfası konusunda son geldiğimiz nokta şudur profil herkese açık olacak...
Profil bilgilerinizin doğru olup olmadığı sizin insiyatifinizde.

Alıntılamaları dener misiniz? Sorun kullandığımız editorden kaynaklı sanırım.

şu an düzeldi ilginize tşkler

Bu arada profil sayfası konusunda son geldiğimiz nokta şudur profil herkese açık olacak...
Profil bilgilerinizin doğru olup olmadığı sizin insiyatifinizde.

Son söz söylenmiş yorum yapmaya gerek yok

Tolincim site değiştiğinden bu yana bu sorunu yazdık tek bir cevap dahi gelmedi .Olabilir demek ki zaman lazımmış .Fakat tam profillerimiz kapanmışken sizler yazınca anında değişti kabul ediyorum sen de ziyaretçilere kapatılmasını üyelere açık olmasını istemişsin buna itirazım yok

Ayrıca senin adını esprili yazmıştım sanırım yanlış anladın kusurabakma lütfen
yok ben bıraz sert cıkıstım kırdıysam ozur dılerım saygılar:KK52:

Back
X