• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Eski sistemde nasıldı ki arkadaşlar? Benim hatırladığım hakkında bölümü, arkadaşlar v.s gibi şeyler gizlenebiliyordu. Mesajlar dışarıdan yine görünüyordu.

Konuların dışarıdan görülmesinden rahatsız olunuyorsa "tüm ziyaretçiler, sadece üyeler" şeklinde ayarlanabilir sanırım.."sadece takip ettiklerim" olmamalı seçeneklerde. Bir üye olarak başka bir üyenin konularını okuyabilme hakkım olduğunu düşünüyorum.

Yukarıda yazmıştım. Bu sadece bir link. Bu linki kaldırsak bile herhangi biri gelişmiş aramadan x kullanıcının mesajlarını arayabilir. Bu sadece +1 adım fazla yapmasına ama sonuçta aynı yere varmasına engel olmayacak...
Diğer bir nokta doğru söylüyorsun KK ya üye olmak çok zor değil ye olmayan birisi sizin profilinize bakmak isterse hemen bir mail alıp KK ya üye olabilir.. Yani bu yaptığımız sadece izyaretcilerin işlerini zorlaştırmak olacak..

Ama diyorsanız ki eskiden bu yoktu şimdi var. Ben çektim yenilerde çeksin bişey diyemem.

Neden ?
Googleden o kisinin profilini aratmadim hic, aklima gelmedi daha dogrusu
Benim icin pek sorun degil acik kalabilir ama sadece bir linkse ve dediginiz gibi uzun yoldan da bulunabiliyorsa öyle yapmasini tercih ederim, neden derseniz erkeklere de daha kolay oluyor erisimler ve bu dediginizi cogu kisi yapmaz bence

Bunun disinda yazma paneli de degismis, yazarken birden sayfa basina ucuyor, tekrar asagiya scrollemem gerekiyor, buna da bir göz atarsaniz sevinirim

E
Googleden o kisinin profilini aratmadim hic, aklima gelmedi daha dogrusu
Benim icin pek sorun degil acik kalabilir ama sadece bir linkse ve dediginiz gibi uzun yoldan da bulunabiliyorsa öyle yapmasini tercih ederim, neden derseniz erkeklere de daha kolay oluyor erisimler ve bu dediginizi cogu kisi yapmaz bence

Bunun disinda yazma paneli de degismis, yazarken birden sayfa basina ucuyor, tekrar asagiya scrollemem gerekiyor, buna da bir göz atarsaniz sevinirim
Evet o sayfanın uçması bende de oluyor.çok sıkıntı veriyor.

Yukarıda yazmıştım. Bu sadece bir link. Bu linki kaldırsak bile herhangi biri gelişmiş aramadan x kullanıcının mesajlarını arayabilir. Bu sadece +1 adım fazla yapmasına ama sonuçta aynı yere varmasına engel olmayacak...
Diğer bir nokta doğru söylüyorsun KK ya üye olmak çok zor değil ye olmayan birisi sizin profilinize bakmak isterse hemen bir mail alıp KK ya üye olabilir.. Yani bu yaptığımız sadece izyaretcilerin işlerini zorlaştırmak olacak..

Ama diyorsanız ki eskiden bu yoktu şimdi var. Ben çektim yenilerde çeksin bişey diyemem.

Neden ?
Neden üye olmayan benimle ilgili tüm ayrıntıları görsün ki?? Ben böyle bir şey olduğunu çok önce fark ettim.email de atmıştım sizlere hatta.neyse, fark edince hemen kisısel bilgilerimi değiştirdim.ne gerek vardı halbuki.

Neden üye olmayan benimle ilgili tüm ayrıntıları görsün ki?? Ben böyle bir şey olduğunu çok önce fark ettim.email de atmıştım sizlere hatta.neyse, fark edince hemen kisısel bilgilerimi değiştirdim.ne gerek vardı halbuki.
Sorum buydu zaten: Sizinle ilgili hangi ayrıntıdan bahsediyoruz ? Hangi mahrem bilgiden ? İsim ? Soyad ? TC Kimlik No ?

Açtığınız konularsa sorun ? Bu zaten forumda görüntüleniyor ?

Sorum buydu zaten: Sizinle ilgili hangi ayrıntıdan bahsediyoruz ? Hangi mahrem bilgiden ? İsim ? Soyad ? TC Kimlik No ?

Açtığınız konularsa sorun ? Bu zaten forumda görüntüleniyor ?​
Ben bilgilerimi değistirdikten sonra önemi pek kalmadı aslında.demeye çalıştığım üye olmayan, tabiri caizse, elini kolunu sallayarak giren kişilerin bunları (bilgileri) görmesinin yanlış olması.

curly yenı uygulama getırılmıs artık ısteyen profılını kımseye acmaz ozellıgı gelmıs ama bu bence dezavantaj olabılır bırkac neden yazayım;
1-bazı uyeler konu acıyor aradan zaman gecınce kımse gormeden ıcerık sılınıyor ama konu gerılere dustugu ıcın kımse gormuyor ben mesela uyenın profılınden oyle coookk konu sıkayet ettım sımdı profıllere ulasılamadıgı ıcın bu sıte ıcın dezavantaj olur
2- bazen ozellıkle bdv ye acılan konularda uyenın eskı konularına bakılarakta yorum yapılıyokı ben cogu zaman bunu desteklıyorum yanı uye bızımle dalgamı gecıyo gercekmı anlasılıyo aklıma bu kadar geldı:)
yanlız bılgılerı uye olmayanların gormemelerı cok cok ıyı olmus:)
ya bence olmasın ama sebeplerını yazdım genede karar sızın tabıkı:)
yanlız uye olmayanlara kapatılabılır ona sozum yok:)
Afacan Tolin:KK16:sanırım
Ben söylemistim bu sorunu.lisalina adlı yönetici sağolsun yardım etti.hemen hallettiler.yanlış hatırlamıyorsan aynı akşam kapattılar tekrar.birileri istedi diye.:KK12:
lutfen mesajları dogru okuyalım!

Yukarıda nerdesey bir sayfa yazı yazdım. Sonra 1-2 cevap verdim.

Hala mantıklı bir cevap gelmedi. İstemiyorum o kadar.

Madem bilgilerinizi değiştirdiğinizde bir sorun kalmıyor. En güzel çözüm bu sanırım. Yukarıda yazdıklarımıda unutun.

Bir gün o bilgilere inşallah ihtiyaç duymassınız.

Sadece üyeler görecek şekilde değiştirdim.

telefondan grip alıntı yapıp bişeyler yazmak tam işkenceye döndü.. sinir krizi geçiriyorum resmen cevap yazarken cümleler birbirine karışıor.. ifadeleri açıyım derken sayfa en üste çıkıyor.. daha bir sürü şey

telefondan grip alıntı yapıp bişeyler yazmak tam işkenceye döndü.. sinir krizi geçiriyorum resmen cevap yazarken cümleler birbirine karışıor.. ifadeleri açıyım derken sayfa en üste çıkıyor.. daha bir sürü şey​
Katiliyorum otomatik düzeltmeyi kullaninca alintinin icerigine giriyor yazdigim, smiley seciyorum sayfanin basina ucuyor, umarim düzelir

o ıtıraz eden arkadaslar kk dakı kişiler gorsun zıyaretcıler goremesın dıye ıtıraz ettı sebeplerınıde lutfen bı okuyun ya !​
Arkadaşım gerginlik yaratmaya gerek yok.kimin ya da k i mlerin itirazıyla değiştirildi hatırlamıyorum.bakmadım.sen kendine göre haklı olabilirsin.ben de kendime göre haklıyım.uzatmak manasız.:KK51:

Madem bilgilerinizi değiştirdiğinizde bir sorun kalmıyor. En güzel çözüm bu sanırım. Yukarıda yazdıklarımıda unutun.

Sadece üyeler görecek şekilde değiştirdim.​
Nedensiz yere gerginlik oluştu.kendimi de anlatamamışım anlaşılan.neyse uzatmayayım,teşekkürler ilginize.

Nedensiz yere gerginlik oluştu.kendimi de anlatamamışım anlaşılan.neyse uzatmayayım,teşekkürler ilginize.​
Ziyaretçi olarak baktığımda kendi profilim ziyaretçilere kapanmış gözüküyor,sizin profiliniz hala açık görünüyor.Ziyaretçi kısmında baktığımda.

Nedensiz yere gerginlik oluştu.kendimi de anlatamamışım anlaşılan.neyse uzatmayayım,teşekkürler ilginize.​
Ziyaretçi olarak baktığımda kendi profilim ziyaretçilere kapanmış gözüküyor,sizin profiliniz hala açık görünüyor.Ziyaretçi kısmında baktığımda.​
Evet canım.ben de fark ettim.neden bana böyle yapıldı bilmiyorum.

Ziyaretçi olarak baktığımda kendi profilim ziyaretçilere kapanmış gözüküyor,sizin profiliniz hala açık görünüyor.Ziyaretçi kısmında baktığımda.​
Evet canım.ben de fark ettim.neden bana böyle yapıldı bilmiyorum.​
Sitede sorunlar var canım,heralde,alıntılarda bile sorun oluyor,bazı arkadaşlarda sorun yok alıntılarda ama bende var,sizde de var gözüküyor.

Sitede sorunlar var canım,heralde,alıntılarda bile sorun oluyor,bazı arkadaşlarda sorun yok alıntılarda ama bende var,sizde de var gözüküyor.​
Alıntı dediğin şu yukarıdaki karışık msj görüntüsü mücanım??

Sitede sorunlar var canım,heralde,alıntılarda bile sorun oluyor,bazı arkadaşlarda sorun yok alıntılarda ama bende var,sizde de var gözüküyor.​
Alıntı dediğin şu yukarıdaki karışık msj görüntüsü mücanım??​
Evet canım o mesajlar bile karışık görünüyor.

Sadece üyeler görecek şekilde değiştirdim.

Deneme...

Back
X