• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Alıntılar bende normal çıkıyor..Mobilden mi böyle gözüküyor acaba?​

Ya bakin bende böyle oluyor anlamadim ki yaaaa

Çerceve içşnde çıkıyor mesajlar,kimden alıntı olduğu belli değil..​

Ama abla senin alintin güzel görünüyor normal yani. Ama benim yaptigim sanki yorumu kendim yazmisim gibi. Acaba prolara özel mi bu da?

Ben de mobilden de pcden de normal çıkıyor o_O

Siz prosunuz havaniz var arkadasim, iyice ezik hissettim kendimi, pro olmak şart oldu En Büyük KK:KK53:

Çerceve içşnde çıkıyor mesajlar,kimden alıntı olduğu belli değil..

Ama abla senin alintin güzel görünüyor normal yani. Ama benim yaptigim sanki yorumu kendim yazmisim gibi. Acaba prolara özel mi bu da?
Bilge senin alıntını alınca direk altta yazılmadı mesaj sayfa içine çıkıyor yazılar,yarım saat önce aynısı banada oldu.
Medim seninkinde sorun yok

Bilge senin alıntını alınca direk altta yazılmadı mesaj sayfa içine çıkıyor yazılar,yarım saat önce aynısı banada oldu.
Medim seninkinde sorun yok​

Off lütfen saygideger yoneticiler bu sorunu cozseniz cok iyi olacak gerçekten. .

Aaa prolarda mı böyle gözüküyor? Sanmıyorum ya..Öyleyse çok gereksiz olmuş:KK64:

Evet ya baksana bütün prolarin alintilari düzgün. Bi bizim düzgün degil.

Aaa prolarda mı böyle gözüküyor? Sanmıyorum ya..Öyleyse çok gereksiz olmuş:KK64:

Evet ya baksana bütün prolarin alintilari düzgün. Bi bizim düzgün degil.
Yooo ne alakası var bak benimkisi doğru alıntılıyor. Ben pro değilim.

Proyla alakalı değildir herhalde​

Hakikaten proyla alakali degilmis ama neden böyle oldu ki. Telden girdigim için mi acaba du bi de pcden gireyim bi...

Sıkıntı şurada 2 tane alıntı var mesajı yazarken kimden alıntı yapıldığı gözükmüyor..
Mesajı yazdıktan sonra çıkıyor alıntının kimden olduğu. Çok oynuyorlar bu ara siteyle. Tam birine alışıyoruz hoppp değişiyor. Düzene girse artık. Bulmaca çözer gibi olduk yahu..

Proyla alakalı değildir herhalde

Hakikaten proyla alakali degilmis ama neden böyle oldu ki. Telden girdigim için mi acaba du bi de pcden gireyim bi...

PC'den deneme

Back
X