Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende normal de kimden alıntı olduğu yazmıyor,mesajı yollayınca çıkıyor senden alıntı olduğuAlıntılar bende normal çıkıyor..Mobilden mi böyle gözüküyor acaba?
Çerceve içşnde çıkıyor mesajlar,kimden alıntı olduğu belli değil..Alıntılar bende normal çıkıyor..Mobilden mi böyle gözüküyor acaba?
Ya bakin bende böyle oluyor anlamadim ki yaaaa
Bende normal de kimden alıntı olduğu yazmıyor,mesajı yollayınca çıkıyor senden alıntı olduğu
Alıntılar bende normal çıkıyor..Mobilden mi böyle gözüküyor acaba?
Ya bakin bende böyle oluyor anlamadim ki yaaaa
Çerceve içşnde çıkıyor mesajlar,kimden alıntı olduğu belli değil..
Çerceve içşnde çıkıyor mesajlar,kimden alıntı olduğu belli değil..
Ama abla senin alintin güzel görünüyor normal yani. Ama benim yaptigim sanki yorumu kendim yazmisim gibi. Acaba prolara özel mi bu da?
Bilge senin alıntını alınca direk altta yazılmadı mesaj sayfa içine çıkıyor yazılar,yarım saat önce aynısı banada oldu.Mobil deneme
Ben de mobilden de pcden de normal çıkıyor
Siz prosunuz havaniz var arkadasim, iyice ezik hissettim kendimi, pro olmak şart oldu![]()
Şimdi sorun yok mesajında normal çıkıyorBen de mobilden de pcden de normal çıkıyor![]()
Yooo ne alakası var bak benimkisi doğru alıntılıyor. Ben pro değilim.Aaa prolarda mı böyle gözüküyor? Sanmıyorum ya..Öyleyse çok gereksiz olmuş
Evet ya baksana bütün prolarin alintilari düzgün. Bi bizim düzgün degil.
Proyla alakalı değildir herhaldeBen de mobilden de pcden de normal çıkıyor
Siz prosunuz havaniz var arkadasim, iyice ezik hissettim kendimi, pro olmak şart oldu![]()
Bu mesajda normal çıkıyor..Yooo ne alakası var bak benimkisi doğru alıntılıyor. Ben pro değilim.
Şimdi sorun yok mesajında normal çıkıyor
Sıkıntı şurada 2 tane alıntı var mesajı yazarken kimden alıntı yapıldığı gözükmüyor..Bu mesajda normal çıkıyor..
Mesajı yazdıktan sonra çıkıyor alıntının kimden olduğu. Çok oynuyorlar bu ara siteyle. Tam birine alışıyoruz hoppp değişiyor. Düzene girse artık. Bulmaca çözer gibi olduk yahu..Sıkıntı şurada 2 tane alıntı var mesajı yazarken kimden alıntı yapıldığı gözükmüyor..
Yooo ne alakası var bak benimkisi doğru alıntılıyor. Ben pro değilim.
Proyla alakalı değildir herhalde
Hakikaten proyla alakali degilmis ama neden böyle oldu ki. Telden girdigim için mi acaba du bi de pcden gireyim bi...