- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Kim itiraz etmiş ki öyle..
Niye bilgilerimi dışardan insanlar görsün ki,mesajlarım konularım onları ilgilendirmez sonuçta.
Afacan Tolin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim itiraz etmiş ki öyle..
Niye bilgilerimi dışardan insanlar görsün ki,mesajlarım konularım onları ilgilendirmez sonuçta.
Yönetimin bir çare bulacağına eminim aylar sonra nihayet düzelmişti bu şık fakat bugün yine eski haline dönmüş bekeleyeceğiz bakalım
Bir Derdim Var Bölümü canım![]()
Mutlaka değişmeli,tercihli olsun o zaman..
Ben neden gözüksün isteyim profili..
Ben söylemistim bu sorunu.lisalina adlı yönetici sağolsun yardım etti.hemen hallettiler.yanlış hatırlamıyorsan aynı akşam kapattılar tekrar.birileri istedi diye.![]()
Yönetimin herkesi memnun edecek ortak bir çözümü bulacağına eminim sabredip göreceğiz![]()
Merhaba,
Profilinizde hangi özel bilgilerinizin olmasını istemiyorsanız buraya yazabilir misiniz ?
Lütfen görünmesinden rahatsız olduğunuz alanları yazarsanız onları kaldıracağım
Merhaba,
Profilinizde hangi özel bilgilerinizin olmasını istemiyorsanız buraya yazabilir misiniz ?
bir derdim var bölümü.Demek."Bdv"demişsin canım.o ne demek? Ben zaten bazı bilgilerimi değiştirdim.çünkü çevremde de kk üyesi çok insan var.benim ben olduğumu bilmemeleri lazım.hiç üye olmayanların her ayrıntıyı görme s i çok yanlış.bir seçenek mutlaka olmalı.
BenceMerhaba,
Albümlerin olduğu yerde videolar kısmı kullanılamıyor sanırım?
(Bir de çok önemli bir mevzu değil ama bize ulaşın kısmından yazmıştım, ulaştı mı bilmiyorum.)
Merhaba,
açtıgımız konular yazdıgımız msjları sadece üyeler görsün şeklinde ayarlıyabiliyorduk veya üyelere bile kapalı yapıyorduk
şuan ziyaretçiler bile görebilir durumda
ben bunun eski haline getirilmesini istiyorum kendi adıma
bi ziyaretçi neden görsün benim eski konularımı tüm msjlarımı rahatsızlık duyarım
Yukarıda yazmıştım. Bu sadece bir link. Bu linki kaldırsak bile herhangi biri gelişmiş aramadan x kullanıcının mesajlarını arayabilir. Bu sadece +1 adım fazla yapmasına ama sonuçta aynı yere varmasına engel olmayacak...Ziyaretçi olarak güncel konulari okuyabiliyordum ama kisinin eski actigi konularina profilinden ulasamiyordum.
Neden ?Bence tüm ziyaretçilere açık olmasın.bir seçenek olsun.