• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Ben söylemistim bu sorunu.lisalina adlı yönetici sağolsun yardım etti.hemen hallettiler.yanlış hatırlamıyorsan aynı akşam kapattılar tekrar.birileri istedi diye.:KK12:

Mutlaka değişmeli,tercihli olsun o zaman..
Ben neden gözüksün isteyim profili..

Ben söylemistim bu sorunu.lisalina adlı yönetici sağolsun yardım etti.hemen hallettiler.yanlış hatırlamıyorsan aynı akşam kapattılar tekrar.birileri istedi diye.:KK12:

Yönetimin herkesi memnun edecek ortak bir çözümü bulacağına eminim sabredip göreceğiz:KK51:

Merhaba,

Profilinizde hangi özel bilgilerinizin olmasını istemiyorsanız buraya yazabilir misiniz ?

Lütfen görünmesinden rahatsız olduğunuz alanları yazarsanız onları kaldıracağım

Profilinizde hangi özel bilgilerinizin olmasını istemiyorsanız buraya yazabilir misiniz ?

Açtığımız konular harici herşeyi gizleseniz olmaz mı acabao_O Ben etkinliklerimin bile görünmesinden rahatsızlık duyuyorum açıkçası madem ki tek sorun üyelerin açtığı konular onlar görünsün diğerleri gizli olsun sanırım bunu yapabilirsiniz tşkler şimdiden:KK52:

Merhaba,

Curly merhaba,
Sadece ziyaretçilerin profillerimize girip açtığımız konuları yada mesajlarımızı görmesini istemiyorum kendi adıma yani.
Benim yaşadığım yer,meslek kısmı kendimce yazdım .
Doğru yazanlar var birde,rahatsızlık duyulur diye düşünüyorum,birde tanıdık filan çıkar düşüncesi oluyor.

Bence kişisel bilgiler dahil bizi ilgilemdiren her bilginin her uygulamanın görünüme açılmadı şahsa ait olmalı.neyi gizleyip neyi gizlemiyeceğimize biz karar vermeliyiz.fake olanlar illaki kendini belli ediyor.ben bile anlayabilirim artık.

"Bdv"demişsin canım.o ne demek? Ben zaten bazı bilgilerimi değiştirdim.çünkü çevremde de kk üyesi çok insan var.benim ben olduğumu bilmemeleri lazım.:KK66: hiç üye olmayanların her ayrıntıyı görme s i çok yanlış.bir seçenek mutlaka olmalı.
bir derdim var bölümü.Demek.

Merhaba,

Bence
'Sadece takip ettigim üyeler' secenegi hic olmamali
'Sadece üyeler' secenegi kalmali, ayni degisim öncesindeki kk gibi
Baska türlüsü kk nin konseptine uymuyor zaten, herkes istedigi konulari acip siler kafasina göre takilir.
Ama tabi bu benim düsüncem, kk yi böyle tanidim ve bana baska türlüsü mantikli gelmiyor.

Birde kisinin profiline gidildigi zaman
Hakkinda
..
olan yerde
'Actigi Konular'
gibi bir şık yer alabilir.
Böyle mesajlar üzerinden konulari bulabiliyoruz.

Albümlerin olduğu yerde videolar kısmı kullanılamıyor sanırım?

(Bir de çok önemli bir mevzu değil ama bize ulaşın kısmından yazmıştım, ulaştı mı bilmiyorum.)

Buldum, varmış..

Merhaba,

açtıgımız konular yazdıgımız msjları sadece üyeler görsün şeklinde ayarlıyabiliyorduk veya üyelere bile kapalı yapıyorduk
şuan ziyaretçiler bile görebilir durumda
ben bunun eski haline getirilmesini istiyorum kendi adıma
bi ziyaretçi neden görsün benim eski konularımı tüm msjlarımı rahatsızlık duyarım

açtıgımız konular yazdıgımız msjları sadece üyeler görsün şeklinde ayarlıyabiliyorduk veya üyelere bile kapalı yapıyorduk
şuan ziyaretçiler bile görebilir durumda
ben bunun eski haline getirilmesini istiyorum kendi adıma
bi ziyaretçi neden görsün benim eski konularımı tüm msjlarımı rahatsızlık duyarım

Bende istemiyorum,ziyaretçi neden görsün herşeyimizi değilmi..

Öncelikle şunu belirtmeliyim.

Profil sayfanızda size ait hiç bir mahrem bilgi bulunmuyor. Ne telefon numaranız, ne adresiniz, ne isim soyad bilginiz, ne de TC kimlik numaranız.

Profil sayfanızda bulunan bilgilerin doğruluğu ise bir muamma. bu bilgilerin doğru olması ve gözükmesi ise düşündüğünüzden çok daha önemli.

Soru şu : Bu bilgiler kimin ne işine yarar ?

Mesela benim bildiğim bir cevap şu : Siteyi takip eden bir üye ilgilendiği bir konuya yorum yazan kişinin kaç yaşında olduğuna bakarak yorumu değenlendirebilir? Veya nereden katıldığına bakarak yorumun kendisi için önem değeri değişebilir.

Diğer bir soru : Tamam üyeler görsün ziyaretciler neden görüyor ?
Cevap çok basit. Bildiğiniz gibi site istasitiklerini google analytics üzerinde tutuyoruz. Yani site ziyaretcilerinin hangi yolla siteye ulaştığını (arama moturu, refeans link ile veya doğrudan gibi), sitede ortalama ne kadar zaman geçirildiğini, günde kaç tekil kullanıcı olduğunu, günde ne kadar sayfa gösterimi yapıldığnı, hangi forumun daha aktif olduğunu vs vs vs...
Bu istatistikler gösteriyor ki, site ziyaretcilerinin çok çok küçük bir bölümü üye oluyor. Ve bir gün sonra geri dönen kullanıcı oranı %65 civarında. Bunun anlamı şu bugğn siteyi ziyaret eden 100 kişiden 65 kişi yarın bu siteyi tekrar ziyaret edecek. Ve bunlar bu şekilde günlerce üye olmadan ziyaret etmeye devam edecek. Ne zamana akdar yazma ihtiyacı duyana kadar...

Neden bunları size anlatıyorum. Yukarıdaki sorunun cevabını vermek için. Ziyaretciler neden görüyor ? Ziyaretciler düşündüğünüzden daha aktifler bu sitede.. Belki bunları okurken kendinizin de siteyi günlerce, haftalarca belki aylarca (ben yıllarca olanını da biliyorum) takip edip daha sonradan üye olduğunuzu hatırladınız.

Diğer bir nokta ise açılan konu ve yazılan mesaj linkleri. Bu linkleri kaldırabiliriz ama aramdan zaen kullanıcının yazdığı mesajları listelemek mümkün. O linklerin tek bir faydası var yöneticiler için pratiklik sağlaması. (bunun yaznında size de faydası vardır eminim.)

Uzun oldu biliyorum ama lütfen bu site ile nasıl tanıştığınızı hatırlayın. %93 ünüzün bu sit ile tanışması arama motorları sayesinde oldu. Ziyaetcilere kapatılan her bir sayfanın arama motorları için de kapalı olacağını unutmayın. Paylaşımlarınızın arama motorları sayesinde erişebilir olduğunu, ve bu paylaşımların yeri geldiğinde başka bir kullanıcı veya ziyaretci için mutluluğa döneceğini unutmayın.

Ve sizden ricam özellikle yaş, lokasyon ve meslek bilgilerinizi doğru girerek yorumlarınızın daha iyi tahlil edilmesini sağlayın.

Unutmadan son bir not: Dün bir ilimizdeki x kan grubuna sahip ve kan vermeye gönüllü kişileri arattık. 83 Kişi bilgilerini bu şekilde kayıt girmiş... Bu bile bu bilgilerin doğru girilmesinin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor herhalde...

Curly Curly
Ben de üye olmadan bir kac ay takip ettim forumu.
Ziyaretçi olarak güncel konulari okuyabiliyordum ama kisinin eski actigi konularina profilinden ulasamiyordum.
Bu biraz da üye olmaya motive ediyor diyebiliriz, artik o zaman ve bu zaman ki istatistikler ne der bilmiyorum ama bence yani.
Konular googleden aratinca bulunsun.
Mesela cocuk egitimi diye aratinca tüm konulari okuyabilsinler ziyaretçiler ama belirli bir kisinin profiline tiklayip direk konularini acamasin.
Mümkün mü bilmiyorum ama eskiden öyleydi benim bildigim.

Ziyaretçi olarak güncel konulari okuyabiliyordum ama kisinin eski actigi konularina profilinden ulasamiyordum.
Yukarıda yazmıştım. Bu sadece bir link. Bu linki kaldırsak bile herhangi biri gelişmiş aramadan x kullanıcının mesajlarını arayabilir. Bu sadece +1 adım fazla yapmasına ama sonuçta aynı yere varmasına engel olmayacak...
Diğer bir nokta doğru söylüyorsun KK ya üye olmak çok zor değil ye olmayan birisi sizin profilinize bakmak isterse hemen bir mail alıp KK ya üye olabilir.. Yani bu yaptığımız sadece izyaretcilerin işlerini zorlaştırmak olacak..

Ama diyorsanız ki eskiden bu yoktu şimdi var. Ben çektim yenilerde çeksin bişey diyemem.

Bence tüm ziyaretçilere açık olmasın.bir seçenek olsun.
Neden ?

ban alanlar ve uı olanların profiline girilmiyor,bence bunların profilleride açık olmalı
birde banlandığımızda eskiden siteye giriş yapabiliyorduk,kib yapabiliyorduk
şimdi bunlar yok,geri gelirse iyi olur.

Back
X