• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Merhaba,
Eski siteye baktım 10 muş sayfada ki mesaj sayısı bunu arttırırsak linklerin çalışmadığını gördük. Bu sebeple 10 mesaj sayısına geri getirildi.

Evet varsayılan sayı 10'du ancak ayarlarda sayfa başı 10-20-30-40 mesaj görüntüleyebilme seçeneği mevcuttu hatırlarsanız.
tQzAUJ0.png
.

Son düzenleme:
Aşağıdaki Hata Oluştu:
20 sayısından fazla resim içermeyen bir mesaj yazınız.

açtığım konunun ilk mesajını düzenlemek istediğim her seferde bununla karşılaşıyorum...
neden acaba:KK64:

Siteye ne olmuş böyle hiç bir şekilde bakamıyorum abonesi olduğum konularda hiç mesaj yok görünüyor günlerdir kimse yazmıyor herhalde diyorum aaa bugün bir girdim ki sayfa sayfa yazılmış ama bende en son günler önceki görünüyor kontrol panelinde..Sanırım yeni halini kullanamıcam ben sitenin.....Hiç alışamadım:/

Siteye ne olmuş böyle hiç bir şekilde bakamıyorum abonesi olduğum konularda hiç mesaj yok görünüyor günlerdir kimse yazmıyor herhalde diyorum aaa bugün bir girdim ki sayfa sayfa yazılmış ama bende en son günler önceki görünüyor kontrol panelinde..Sanırım yeni halini kullanamıcam ben sitenin.....Hiç alışamadım:/

konuyu izlemeye alırsanız yorum yapılınca bildirim geliyor , alışırsınız merak etmeyin :D

Engellediğimiz kişiler hala mesajlarımızı göremiyor değil mi bunda bir değişiklik yok?

Merhaba ,

Abonesi olduğunuz konular Forumlar ın altındaki satırda "İzlenen Konular" adımında yer alıyor. Bilginize.

Peki izlediğim topik te altta online üyeler artık gözükmüyor düzelecek mi. Kim ver kim yok göremiyoruz arkadaşlarımızı

Mobile app (4 iphone) bozuldu mu. Contact to administrator diyor. Anlamadi ben sebep ne??

Peki izlediğim topik te altta online üyeler artık gözükmüyor düzelecek mi. Kim ver kim yok göremiyoruz arkadaşlarımızı

Merhaba ,

Konunun 2. sayfasında Kazen Kazen " Bu konuda çalışmalar yapılıyor. Performans açısından sorun yaratmaz ise aktif edilecektir." şeklinde yanıtladı. Bilginize.

Mesajlar tekrar tekrar neden gonderiliyor ? Ki fatkettim tek bende degil genel tüm kullanicilarin problemi bu anladigim kadariyla

Öncelikle Samsung Bada telefonum.. Telefonla ilgili mi bu sorunlar bilmiyorum ama önceki haliyle yavaşlık dışında bir sorunum yoktu, yavaşlık da telefondan olabilir. Ama şuan biraz daha yavaş gibi.
İlk açtığımda bu şekilde çıkıyor ama yan çevirince menüler daha iyi çıkıyor.. Ama ben yan kullanmıyorum..
20140815221656.webp

Çoğunlukla bu şekilde çıkıyor mesaj kısmı bir kaç kere sayfa yenilemem gerekebiliyor normal görünmesi için. Açıldığında da dokunduktan sonra klavyem gelmiyor mesaj yazamıyorum.

20140815221706.webp

Son düzenleme:
Screenshot_2014-08-15-22-58-31.webp

Telefonda devamlı bu reklamı goruyorum..haliyle siteyi kullanamıyorum cunku kapanmayan bir reklam kendileri..yazdım ama gozden kactı sanırım yogunluktan ..bu reklam yuzunden telden kullanmak mumkun olmuyor.. Kazen Kazen Curly Curly

Eki Görüntüle 1219011

Telefonda devamlı bu reklamı goruyorum..haliyle siteyi kullanamıyorum cunku kapanmayan bir reklam kendileri..yazdım ama gozden kactı sanırım yogunluktan ..bu reklam yuzunden telden kullanmak mumkun olmuyor.. Kazen Kazen Curly Curly
Merhaba,
Böyle bir reklam modelimiz yok . Başka bir browserdan denemeniz mümkün mü acaba? Ortada iki adet X görüyorum oraya bastığınız zaman da kapan mıyor mu?

Öncelikle Samsung Bada telefonum.. Telefonla ilgili mi bu sorunlar bilmiyorum ama önceki haliyle yavaşlık dışında bir sorunum yoktu, yavaşlık da telefondan olabilir. Ama şuan biraz daha yavaş gibi.
İlk açtığımda bu şekilde çıkıyor ama yan çevirince menüler daha iyi çıkıyor.. Ama ben yan kullanmıyorum..
Eki Görüntüle 1218988

Çoğunlukla bu şekilde çıkıyor mesaj kısmı bir kaç kere sayfa yenilemem gerekebiliyor normal görünmesi için. Açıldığında da dokunduktan sonra klavyem gelmiyor mesaj yazamıyorum.

Eki Görüntüle 1218989

Muhtemelen sorun kullandığınız işletim sistemi BADA'dan kaynaklanıyor. Zira 1-2 tarayıcısna baktım en son 2011-2012 de son sürümlerini çıkarmışlar.

Daha önce kullandığımız sistemin teknolojisi daha eski olduğu için muhtemelen problem yaşamıyordunuz.

Size önderim farklı browser (tarayıcılar) deneyerek en iyi görünümü sağlayanı kullanmak ... Ne yazık ki BADA işletim sistemi artık pek kullanılmıyor. :(

Mesajlar tekrar tekrar neden gonderiliyor ? Ki fatkettim tek bende degil genel tüm kullanicilarin problemi bu anladigim kadariyla
Bana tekrar gönderilen mesajlarınızın linkini gönderirseniz inceleyeyim. Düne kadar böyle problem vardı fakat dün gec itibariyle bu tarz problem almadık. Lİnkleini gönderirseniz inceleyebiliriz.

Evet varsayılan sayı 10'du ancak ayarlarda sayfa başı 10-20-30-40 mesaj görüntüleyebilme seçeneği mevcuttu hatırlarsanız.
tQzAUJ0.png
.

Kesinlikle katiliyorum.. bu ozellikle ben hep her sayfada max gosterilme secenegini tercih ediyordum.. böyle cok sıkıcı oluyor.. bu secenek artik geri gelmeyecek mi?

Bunun disinda begen butonu ve alintilanan mesajlarin daraltilarak gosterilmesi en guzeli olmus..elinize sağlık :)

Merhaba ,

Konunun 2. sayfasında Kazen Kazen " Bu konuda çalışmalar yapılıyor. Performans açısından sorun yaratmaz ise aktif edilecektir." şeklinde yanıtladı. Bilginize.
Dün gece bu konuda bir deneme yaptık ve server yükleri çok yükseldi. 15 DK. bekledik ve normale dönmeyince bu özelliği kaldırdık.

Daha iyi bir çözüm bulana kadar şimdilik bu özellik kullanılamayacak.

Merak etmeyin bu konuda çalışmalar devam edecek...

Ama önceliğimiz standart fonksiyonların sağlıklı çalışması .. Daha sonra extra fonksiyonlara geçeceğiz.

Back
X