• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

ayni sorun bende var.

bir de uzun mesaj yazdigimda (ozel mesaj veya konu yorumu farketmeksizin) imleci en alta bir turlu getiremiyorum.
telden kaynakli sanip baska programlar siteler forumlar actim hatta ram icin es zamanli actim. yine de imlec ve kalvyede problem yasamiyorum.
kk ya gelince yok, yakala o imleci yakalayabilirsen... zaten dogru noktaya koyabilmek de ayri bir mesele.
neyden kaynaklandigni hala bulamadim...
Bu imleç olayı az evvel ilk kez bende de oldu . Mesaj yazarken telin yanlış çevirdiği bir önceki kelimeye bir türlü gitmedi imleç , sayfa basına kaçıp durdu . Sayfanın sonundan silerek ilerlemeye çalıştım yok imleç gelmedi .
Bayağı uğraştırdı üstelik uzun bir mesaj da degildi .

Şimdi ise normal .

Ben de şunu istiyorum

diyelim bir konuya yorum yapıyoruz ve konuya birkaç mesaj yazmışım ama mesajlarımı görebilmek için konudaki bütün mesajları irdelemem gerekiyor

öyle olmadan kısa yoldan konuya yazdıgım cevapları bazen merak ettigim oluyor ve okumak istiyorum kısa yoldan

Bloglar geri gelmeyecek 2. sorunuzu anlayamadım ama profilinizden yazdığım mesajlar ve açtığım mesajlar linkinden mesaj trafiğinizi kontrol edebilirsiniz.
Eskiden var mıydı bilmiyorum ama, arkadaş listemizle online oyun oynayabilecek miyiz..
Yani klasik oyunlar bölümünün yanında çoklu oynayabileceğimiz tavla okey vs gibi oyunlar kurulacak mı..

Haberler bölümün tek başlık adı altında değil de, güncel haberler magazin haberleri , siyasetle ilgili haberleri alt başlıklara görsek daha iyi olmaz mı ?

Spor bölümü de açılsa çok iyi olur bence.. Sonuçta biz bayanlar da, spor alanında çok iyi başarıları imza atıyoruz.. =)

Müzik bölümüne gelince , şarkı sözlerini paylaşabiliyor muyuz ? Bunun içinde şarkı sözleri için bölüm açılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.. Gereksiz olduğunu düşünenler olabilir, ama şarkı sözleri aratıldığında bizim sitenin her zaman ki ilk sıralarda olmasını çok isterim..

Geri sayım ticker'lara daha fazla site eklense daha iyi olur sanki.. Olanlarda farklı çeşit yok.Şuan aktif değil sanırım. Asker , söz , nişan geri sayımları mevcut ama diğerleri de aktif olacak mı ya da oldu mu ?
Çünkü , birbirinin tıpatıp aynısı .Daha fazla seçeneği olan ticker , daha iyi olabilir..

Bir çok fotoğrafı göremiyorum,fotonun olması gereken yerde boşluk var,tıkladığımda ise 404 not found uyarısı alıyorum,sorun sadece benden mi kaynaklanıyor?

konuyu kaç kişi okuyor görecekmiyiz?
yada görünuyor da mobilden mi görünmuyor...

Ben de şunu istiyorum

diyelim bir konuya yorum yapıyoruz ve konuya birkaç mesaj yazmışım ama mesajlarımı görebilmek için konudaki bütün mesajları irdelemem gerekiyor

öyle olmadan kısa yoldan konuya yazdıgım cevapları bazen merak ettigim oluyor ve okumak istiyorum kısa yoldan
Arama yapacaginiz konu başlığı acıkken , sag üstteki arama butonunda 'üye mesajları ' kısmına üye adınızı yazıp , biraz altında bulunan ' sadece bu konuda ara ' seçeneğini işaretleyip arama yaparsanız o konuda yaptığınız tüm yorumlar listeleniyor .

Benim bildigim bu sekilde .

konuyu kaç kişi okuyor görecekmiyiz?
yada görünuyor da mobilden mi görünmuyor...

Yanlis hatırlamıyorsam , Kazen Bey bunun icin çalısmalar yapılıyor , sistemi zorlamaz , yavaşlatmazsa bu özelliği eklemeye çalışacaklarını yazmıştı .

Yanlis hatırlamıyorsam , Kazen Bey bunun icin çalısmalar yapılıyor , sistemi zorlamaz , yavaşlatmazsa bu özelliği eklemeye çalışacaklarını yazmıştı .
bende hani kişiler o.line mi değilmi o kunu için dediğini hatırlıyorum sanki..

Konu sahibini her mesajda görmek güzel olmuşEn Büyük KK

bende hani kişiler o.line mi değilmi o kunu için dediğini hatırlıyorum sanki..

Cevaplara baktım şimdi , evet online konusu içinmiş .

Sorduğunuz altta konuyu okuyan üyelerin gözüktüğü özelliği ise henüz bulamamışlar , bulmaya çalışıyorlarmış .

Soruldu mu bilmiyorum baktım ama bulamadım
Ben iki gün önce kendi konumun başlığını kendim değiştirebilmiştim
Şimdi değiştiremiyorum
Izin hakkımız olmadığı için mi?
Kendimizin değiştirmesi güzel olur.

Bir de mesaj yazarken araya birşey eklemek istiyorum ama tıkladığımda imleç bir türlü oraya ulaşmıyor

Soruldu mu bilmiyorum baktım ama bulamadım
Ben iki gün önce kendi konumun başlığını kendim değiştirebilmiştim
Şimdi değiştiremiyorum
Izin hakkımız olmadığı için mi?
Kendimizin değiştirmesi güzel olur.

Bir de mesaj yazarken araya birşey eklemek istiyorum ama tıkladığımda imleç bir türlü oraya ulaşmıyor

eskiden de öyleydi.
konu başlığını açtığın ilk zamanlar belli bir süre düzeltebiliyorsun
ya da belli bir düzeltme sayın oluyor.
ondan sonra düzenleyemiyorsun. ben bir türlü başlığımı beğenememiştim, en son yine düzenleyim dedim baktım başlık daha değişmiyor, Mune'ye özel mesaj atmıştım, o düzeltmişti sağolsun :KK68:

Back
X