• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.364
En iyi cevaplar
2
69.474
1.623
101
Merhaba,
Mobil uygulama da yaşanan sorunlar ve ziyaretçi trafiğimizin %60 gibi bir oranının mobil olması daha da önemlisi eski yapının 6 senelik eski bir teknolojiye sahip olması sebebi ile böyle bir geçiş yaptık. Tabi ki eksiklikler olacaktır sizden ricamız eksiklikleri dile getirmeniz.

Son düzenleme:
Bloglar geri gelecek mi? Bir de profilimde mesaj yazdığım forumlar oluyordu site ilk değiştiğinde vardı ama şimdi yok, kolaylık sağlıyordu :KK51:

Bloglar geri gelecek mi? Bir de profilimde mesaj yazdığım forumlar oluyordu site ilk değiştiğinde vardı ama şimdi yok, kolaylık sağlıyordu :KK51:

Bloglar geri gelmeyecek 2. sorunuzu anlayamadım ama profilinizden yazdığım mesajlar ve açtığım mesajlar linkinden mesaj trafiğinizi kontrol edebilirsiniz.

Bloglar geri gelmeyecek 2. sorunuzu anlayamadım ama profilinizden yazdığım mesajlar ve açtığım mesajlar linkinden mesaj trafiğinizi kontrol edebilirsiniz.

Sekmenin başlığını hatırlamıyorum şuan ama bir sekme vardı profilde en sonda, mesaj yazdığım forumlar görünüyordu alt alta ve yanlarında o forumda yazdığım mesaj sayıları..
"Oyun Bölümü 256" gibi.
Sürekli girdiğim bölümlere oradan giriyordum.

Konuda msj yazınca msjla birlikte son sayfaya geçiş yapmıyor alıntı yaptığın sayfada kalıyor o düzelecek mi
Bide tek derdim olan cepten daralmadan kullanabilecek miyiz o_O

mobilden giremiyorum 2 gündür ne yaptınız böyle nasıl çözecegim bu sorunu...:( bu topluluk tapatalk olarak kullanılmıyor diyor sürekli nedir artık buu..:(

Siz ne zaman ki nezaketli davranırsınız o zaman sorularınıza cevap alırsınız. Yaptığınız saygısızlık Cumartesi gecesinden beri gecemiz gündüzümüz kalmadı ama sizin bu saygısızlığınız bir değil iki değil. 3-4 gündür bu iğneleyici yaklaşımınıza susuyorum haddinizi bilin ki bu kadar kişi içinde böyle azarlanmayın. Şunu da diyebilirsiniz sizin haddinize değil beni azarlamak ama 3-4 gündür de bu yaklaşımınız yeter !
allah allah üyeler birbirine iğneleyici yazınca normal size yazınca mı nezaketsizlik. burada binlerce insan birbirine iğneli yaklaşıyor. size mi ayıp oldu.

ayrıca sorularıma cevap beklemiyorum, siz sitedeki eksiklikleri soruyorsunuz ben de kendimce eksikleri söylüyorum.

Sekmenin başlığını hatırlamıyorum şuan ama bir sekme vardı profilde en sonda, mesaj yazdığım forumlar görünüyordu alt alta ve yanlarında o forumda yazdığım mesaj sayıları..
"Oyun Bölümü 256" gibi.

Bunu notlarımız arasına aldık.

Ben telefonuma indirdigim mobil uygulamadan giriş yapamiyorum

Site arayüzü ve uygulama mobil olduğundan artık o uygulamayı silebilirsiniz.

Online kişileri görüyorduk eskiden simdi goremiyoruz kim var kim yok belli olmuyor bide mobil uygulama sini kullanilmiyor uygulama kolaylik oluyordu

Bu konuda çalışmalar yapılıyor. Performans açısından sorun yaratmaz ise aktif edilecektir.

Telefondan giriş yapınca ifadeleri göremiyorum,onun dışında ben çok begendim
çabuk alıştım,emeginize saglık

"Oyun Bölümü 256" gibi.

Sizin anlatmak istediğinizi anladım, profillerimizde Hakkında kısmında girdiğimiz bölümler ve karşılarında o bölümde kaç mesajımız olduğu yazıyordu, Misal Anne&Çocuk Sağlığı 10 gibi değil mi?

Bunu notlarımız arasına aldık.

Site arayüzü ve uygulama mobil olduğundan artık o uygulamayı silebilirsiniz.

Bu konuda çalışmalar yapılıyor. Performans açısından sorun yaratmaz ise aktif edilecektir.

Teşekkürler : )

Sizin anlatmak istediğinizi anladım, profillerimizde Hakkında kısmında girdiğimiz bölümler ve karşılarında o bölümde kaç mesajımız olduğu yazıyordu, Misal Anne&Çocuk Sağlığı 10 gibi değil mi?

Evet, aslında bölüm deseydim daha iyi olurdu : )
Sürekli oradan giriyordum bölümlere aramıyordum, forum ilk değiştiğinde de vardı sonra yok oldu.

Teşekkürler : )

Evet, aslında bölüm deseydim daha iyi olurdu : )
Sürekli oradan giriyordum bölümlere aramıyordum, forum ilk değiştiğinde de vardı sonra yok oldu.
Başlığı ' mesaj alanları ' idi galiba .

Benim de iki sıkıntım var, genel anlamda önemli midir bilemem ama düzeltilirse çok iyi olur;

-Önceki sürümde konuların karşısındaki mesaj sayılarına tıklayınca o konuya cevap yazan üyelerin yazdığı cevaplar görünüyordu. O tekrar yapılabilirse çok iyi olur benim gibi bir çok üyenin de işine yarıyordur eminim.

-Bazı üyelerin önceki sürümde yaptıkları gizlilik ayarlarından dolayı profillerine girilmiyor, bence bu genel anlamda bir sıkıntı. Ben üyenin bu foruma açık olarak açtığı konuyu onun profiline girerek bulabilmek isterim. Mesela şu an üyeliği kapalı bir üye var ve onun eskiden açtığı bir konuyu ismini hatırlayamadığım için bulamıyorum, üye de gizlilik ayarlarını önceden ayarladığı için profiline girip bakamıyorum.

Alintilarda bazen problem oluyor simdiden elinize emeğimize saglik

Alıntıda ki hata düzeltildi.

Telefondan giriş yapınca ifadeleri göremiyorum,onun dışında ben çok begendim
çabuk alıştım,emeginize saglık

Cep telefonunda ifadeler butonuna basınca mesaj yazdığınız klavyeyi aşağı doğru indirirseniz ifadeleri görebilirsiniz.

Back
X