Yeni Site Eksikler, Talepler

Bir konuyu okurken sırf konu sahibinin yorumlarını listelememiz mümkün mü? Bazen bölük pörçük yazılıyor, aralarda önemli noktaları paylaşıyor fakat 20 - 30 sayfa olunca okunmuyor. Böyle birşey olsa güzel olurdu.

İlgili konu açık halde iken , arama butonuna üye adını yazıp , sadece bu konuda ara seçeneğini tıklarsanız , kişinin o konudaki tüm mesajları listelenir .

Curly
Mune Hanım'a danıştım size yönlendirdi.

Ben siteye telefondan giriyorum. Aşağıda sürekli reklam çıkıyor ve kaydırıp kapatınca gidip 5-6 sn sonra tekrar geliyor. Yazarken rahatsız ediyor. Acaba o sitenin reklamımı yoksa google reklamımı? Herhangi bir yerden kapatabilir miyim?

Teşekkürler,saygılar.

Pro uyeliklerin font ayarlari buyuk olmamalı. Hepimiz yorum yaziyoruz. Ozellikle telefondan girince tüm sayfami kapliyor. Sanki önce beni okuyun der gibi.

Pro uyeliklerin font ayarlari buyuk olmamalı. Hepimiz yorum yaziyoruz. Ozellikle telefondan girince tüm sayfami kapliyor. Sanki önce beni okuyun der gibi.

Onun pro üyelikleri alakası yok ki. Siz de yapabilirisniz.

Kazen . Curly cevap vermedi siz verebilir misiniz acaba?
Merhaba,

Sayfanın en altında çıkan reklam Google reklamı.
Yalnız onu kapttığınız zaman 5-6 sanayi değil siz o sayfada kaldığınız sürece bir daha görünmemesi lazım.

Şimdi ben denedim ve bende tekrar çıkmadı.

Başka bir sayfaya girdiğimde tekrar görüyorum ama yanı sayfada kapattıktan sonra bir daha göremedim.

Başka bir browser ile deneyebilir misiniz ? Belki browser ayarlarınızdan olabilir.

Evet haklısın sayfa geçişlerinde oluyormuş hızlı geçiş yaptığım için farketmedim.
Tamam öyle deniyim. Teşekkür ederim

Pek bilgim yok da browser ayarı hakkında, mobilden giriyorum, chrome kullanıyorum tarayıcı ayarlarından onu mu sıfırlayacağım acaba?

Pek bilgim yok da browser ayarı hakkında, mobilden giriyorum, chrome kullanıyorum tarayıcı ayarlarından onu mu sıfırlayacağım acaba?
Sayfa geçişlerinde oluyorsa normal demektir. Ayarlarınızı değiştirmenize gerek yok.

Lütfen su font olayina bir care. 7 ile yazılmasi hos degil.
Lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…