- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
evet şimdi diğer sürüme geçti. menülere de ulaşabiliyorum. teşekkürler.Merhaba,
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/
bu sayfada sayfanın en altında mobil sürüme geç linkini göreceksiniz.
Basarsanız mobil tema üzerinden portalın bütün menülerini görebilceksiniz.
Deneyip sonucu yazabilir misiniz?
İlgili konu açık halde iken , arama butonuna üye adını yazıp , sadece bu konuda ara seçeneğini tıklarsanız , kişinin o konudaki tüm mesajları listelenir .Bir konuyu okurken sırf konu sahibinin yorumlarını listelememiz mümkün mü? Bazen bölük pörçük yazılıyor, aralarda önemli noktaları paylaşıyor fakat 20 - 30 sayfa olunca okunmuyor. Böyle birşey olsa güzel olurdu.
İlgili konu açık halde iken , arama butonuna üye adını yazıp , sadece bu konuda ara seçeneğini tıklarsanız , kişinin o konudaki tüm mesajları listelenir .
Eki Görüntüle 1720593 Eki Görüntüle 1720595
Curly
Mune Hanım'a danıştım size yönlendirdi.
Ben siteye telefondan giriyorum. Aşağıda sürekli reklam çıkıyor ve kaydırıp kapatınca gidip 5-6 sn sonra tekrar geliyor. Yazarken rahatsız ediyor. Acaba o sitenin reklamımı yoksa google reklamımı? Herhangi bir yerden kapatabilir miyim?
Teşekkürler,saygılar.
Pro uyeliklerin font ayarlari buyuk olmamalı. Hepimiz yorum yaziyoruz. Ozellikle telefondan girince tüm sayfami kapliyor. Sanki önce beni okuyun der gibi.
Onun pro üyelikleri alakası yok ki. Siz de yapabilirisniz.
Evet bu konuda kesinlikle katiliyorum..Sanırım prolarda sürekli ayarlı sekilde kaliyor ama mesele o degil istesem yaparim tabi ama göz yoruluyor ve rahatsız edici
Merhaba,
Evet haklısın sayfa geçişlerinde oluyormuş hızlı geçiş yaptığım için farketmedim.Merhaba,
Sayfanın en altında çıkan reklam Google reklamı.
Yalnız onu kapttığınız zaman 5-6 sanayi değil siz o sayfada kaldığınız sürece bir daha görünmemesi lazım.
Şimdi ben denedim ve bende tekrar çıkmadı.
Başka bir sayfaya girdiğimde tekrar görüyorum ama yanı sayfada kapattıktan sonra bir daha göremedim.
Başka bir browser ile deneyebilir misiniz ? Belki browser ayarlarınızdan olabilir.
Pek bilgim yok da browser ayarı hakkında, mobilden giriyorum, chrome kullanıyorum tarayıcı ayarlarından onu mu sıfırlayacağım acaba?Merhaba,
Sayfanın en altında çıkan reklam Google reklamı.
Yalnız onu kapttığınız zaman 5-6 sanayi değil siz o sayfada kaldığınız sürece bir daha görünmemesi lazım.
Şimdi ben denedim ve bende tekrar çıkmadı.
Başka bir sayfaya girdiğimde tekrar görüyorum ama yanı sayfada kapattıktan sonra bir daha göremedim.
Başka bir browser ile deneyebilir misiniz ? Belki browser ayarlarınızdan olabilir.
Sayfa geçişlerinde oluyorsa normal demektir. Ayarlarınızı değiştirmenize gerek yok.Pek bilgim yok da browser ayarı hakkında, mobilden giriyorum, chrome kullanıyorum tarayıcı ayarlarından onu mu sıfırlayacağım acaba?
Tamam. Teşekkür ederim ilginize.Sayfa geçişlerinde oluyorsa normal demektir. Ayarlarınızı değiştirmenize gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?