- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
Cok haklisin bende sana katiliyorum mobil uygulama diyorum baskada bisey demiyorumÖncelikle günlerdir içten içe çemkirdim hani benim mobil uygulamamm diye ama emek büyük, ellerinize sağlık demek istedim. Sorunlarıma gelince:
*Çok ama çok reklam mevcut.
*Mesaj yazdığımızda bir pencere açılıyor açılmasın o veya açılacaksa da "mesajınız alınmıştır" falan desin. *Attığımız mesajı o topikte biz o an da göremiyoruz. Anca o topikten çıkıp tekrar girmemiz gerekiyor ki görebilelim.
*Oft'nin daha kullanışlı olmasını diliyorum bir de. Ben mobil'ci bir üye olarak eskiden "en son" cevaplanan aktif konuları kolayca izleyebilirdim. Şimdi kendimi yapayalnız hissediyorum :)
*Mesaj yazarken belli bir karakter sayısını geçince türkçe karakterlerde yazamıyorum. Bir bana mı oluyor o acaba? Lütfen bu da düzeltilsin
Bana deseniz ki bu yeni düzen mi, yoksa eski mi? Elbette ki bu yeni daha hoş ve de kullanışlı. Ama mobil uygulamanin yerini de tutamaz hani
Sormaaa Ne Haldeyıım Sorma KederdeyimAlışmam baya zaman alacak gibi sitenin yeni haline
Ben balık tutmaya gidiyorum akşama görüşürüz...
600 pix genişliğinde bir imzayı cep telefonuna sığdıramadığımız için üzgünüz :)
Şu pro kırmızı simgesi gelmeden önce benimde görünüyordu.. Ama şuan göremiyorum bende..mesela benim şu kartımda mesleğim ve şehrim görünsün istiyorum ama görünmüyor gizlilik ayarını da açtım acaba sebebi nedir
Şu pro kırmızı simgesi gelmeden önce benimde görünüyordu.. Ama şuan göremiyorum bende..
aaa evet görünüyor ondaaaaa haklısın diğer prolarda da görünmüyormuş
yoo yoo bak yukarıda bir bayanın görünüyor
ben uyelerin actigi eski konulari goremiorum
Ben Yenı Sısteme Alısamadım Cok Gucluk Cekıyorum((( Napcam Ben Yaaaa
cnm birsey yapmadım ben otomotık olarak sıstem gerı yukledı.. senınkıde duzelır cnmsizin meslek ve şehir kısmı nasıl görünür oldu acaba bana da söyler misiniz ne yapsam görünmüyor gizlilikten açtım ama
cnm birsey yapmadım ben otomotık olarak sıstem gerı yukledı.. senınkıde duzelır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?