1-Ocean
2-incitanemtuana
3-smhsmh
4-Kahve Delisi
5-nesrinsavas
6-Amphitrite
7-neslihanege
8-lirik güzel
9-sibelsvs
10-Ozi16
11-songül
12-yabangülüm
13-Umudum
14-bersu
15-gurbaa prenses
16-papaatya
17-tulay74
18-serrasu
19-cucu-pete
20-else
21-aycaaaaaa
22-turuncu86
23-AskBocugu
24-nursel1
25-<¢itlémßik
Kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim,güle güle giysinler inşallah:1hug:
Yalnız gurbiki niye bu aktiviteye dahil ettiniz:mymeka:Onun terlik kazanmak yerine günahlarının affı için tüm KK ailesine hediye alması gerekirdi,misal bana şöyle pırlanta bir set alsa belki günahlarının 4'te 2'si affolabilirdi:roflol:
oyyy ne güzel şeyler yazarmış benim güzel yürekli bitanecik dostum Şenizkaydirigubbakcemile3 116 kişi miydi çekilişte kaydirigubbakcemile3
ben demiştim zaten ancak 116 kişiye verilse bana çıkma ihtimali olur diye :roflol:
ama çekilişte çıkan arkadaşlarım, hepiniz güle güle giyin terliklerinizi....
zaten yabancıya gitmedi :lepi:
hepimiz biyerlerden tanışıkız zati :lepi:
bu vesileyle bütün hanımların da anneler günü kutlu olsun, anneciği hayatta olanların annelerine uzun ömürler versin rabbim,
olmayanlara da cennetiyle müjdelesin, cennetin en güzel köşesinden gururla izlemek nasip etsin evlatlarını,
anneliği tadan hanımların da anneler günü kutlu olsun, evlatlarıyla uzun ömürler versin
olmayıp da isteyenlere de rabbim nasip etsin,
kenarından bile geçmeyen gençlerimize de önce hayırlı koca sonra hayırlı evlatlar versin........
amin........ :Saruboceq: :Saruboceq:
hoca gibi hissettim kendimi kaydirigubbakcemile3
oyyy ne güzel şeyler yazarmış benim güzel yürekli bitanecik dostum Şeniz
Benim değil annemin ayağında eskiyecek kaydirigubbakcemile3 onun şansına girmiştim hemde annelergünü çekilşi olduğu için ona daha çok yakışacak. :asigim:canım benim, turuncu dostum Şeniz güle güle giy terliklerini, ayağında eskisin alkisalkisalkis
Benim değil annemin ayağında eskiyecek kaydirigubbakcemile3 onun şansına girmiştim hemde annelergünü çekilşi olduğu için ona daha çok yakışacak. :asigim:
Çok mutlu oldum demek bendede şans varmış kaydirigubbakcemile3
eveet ilk 5 i açıklıyorum ozaman
1-Ocean
2-incitanemtuana
3-smhsmh
4-Kahve Delisi
5-nesrinsavas
tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?