Yeni Şafak'tan skandal montaj: Beyaz Show'a 'Biji Serok Apo' montajı

Videonun orjinalini facede yeni şafak ın kendi sayfasında izledim...buradaki haberle alakası yok...
Seyircilerden biri çekmiş olayları...ara verdiklerinde bi grup pankart açmış #ayşe öğretmen...... gerisini okuyamadım telden..sonra yaka paça stüdyodan çıkarıldılar...
Beyazın bu işin içinde olduğunu sanmıyorum..resmen kullanıldı...ama asıl düşündürücü olan o pankart ne ara hazırlandı? Nasıl bir oyun oynandı?

Yani bu haberin icerigi yalan mi ?
Ne kadar büyüdü bu beyaz olayi.
Doğru olmasin ayıptır ,günahtır..Yakismaz.
Ne geregi var ne kazandirir..

Yani bu haberin icerigi yalan mi ?
Ne kadar büyüdü bu beyaz olayi.
Doğru olmasin ayıptır ,günahtır..Yakismaz.
Ne geregi var ne kazandirir..
Facede kendi sayfasında kesintisiz videolu haberi var...telden link ekleyemedim ama
Orda bi grup pankart açıyo ve slogan atıyo da burdaki gibi değil...
Beyaz çok kötü bir komploya kurban gidiyor

Bizdeki solcuların ne kadar gerizekalı olduğnuu gösteren bir haber. Durup dururken yeni şafak gibi bir tuvalet kağıdına puan kazandırmışlar yalan haber yaparak.
Her kaynaktan haber takip ederken haber doğru mu yalan mı diye de bi bakıvermek lazım. Bu yüzden bence imc, sol haber, yeni şafak, akit vs. 3 ay, 1 yıl, 5 yıl sonra da yapacakları haberler şimdiden hazır olduğu için bunları takip etmek sinir bozukluğu ve zaman kaybına yol açar.

Daha bitmez bu beyaz meselesi...
Bırakın adamın yakasını bilinçli olarak yapılmadığı okadar aşikâr ki.

Sol haberin de yenişafaktan farkı yok.
İlk kez yaptıkları birşey değil ki.nasıl olsa okuyucularımıza herşeyi yuttururuz diye düşünüyorlar ve yutturuyolar da. Tıpkı yenişafak gibi.

Bu ikisini aynı kategoriye koyabiliriz uyduruk haber konusunda.

Göz göre göre yalan ..
Zaten yıllardır göz göre göre bu zihniyetliler kandirmadimi benim güzel ülkemin masum vatandaşlarıni

Ben tarafsız basın organı kaldı mı merak içindeyim , varsa gidip elini öpüceğim .

Bir yayın organın taraf olmasını geçti bu gazeteler .

Okuyucusunu yalana inandırmak , karşı görüşü daha çok nefrete sürüklemek , sosyal medyada aslı olmayan bir habere binlerce rt yapılması .

Yani şimdi yeni şafak bu videoyu yapsa idi ne kadar kınayacaksan , sol da bu haberi uydurmuşsa o kadar kına .

Benimkinin yaptığı yalan mübahtır kafasını anlamıyorum .

Neyse bu arada yeni şafak haberi bu şekilde paylaşmamış mı , sol mu uydurmuş ...

Ne güzel memleket . Hemen şafaktan da bi karşı atak bekliyoruz o zaman :)

Zanam birinde bunlar ahmet kayaya da yapılmıştı ve Ahmet kayayı eleleştirenlen arasında Beyazıt Öztürk te vardı kime yapılırsa yapılsın doğru değil malum gazetenin haberi itibar etmeyelim
Burada oluşan algı haber yalan bile olsa hükümetin politikalarına eleştiri getirebilecek en ufak birdurumda linç edilir kim olursa olsun
Toplum kutuplaşmış durumda

Simdi ben anlamadim yeni safak haberi dogru vermis de solhaber mi carpitmis? Ee izninizle yuhunuz. Al birini vur otekine , tencere dibin kara seninki benden kara, dinime kufreden müslüman olsa...

hadi Ahmet Kaya'nın bir siyasi kimliği vardı.
Beyazıt ne alaka dimi?

Yeni şafak yatacak yerin yok... Allah o iftira atan beyinlere aynı zulmü görmeyi nasip etsin...

Hiç gülesim yoktu bu iyi oldu

Demek biz sağ haber sağlık yaptı sanırken aslında sol haber sağ haber üzerinden solluk yapmış.

Yeni safak'in twitleri de olayi dogruluyor gibi gorunuyor yalniz.
Haber cok ta yanlis degil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…