Uygulanmaz. Bi kaza olup uygulanirsa da özgür basına sansür diye aylarca dinleriz. Bknz A haberYapılan hadsizlik resmen. Olmayan birşeyi varmış gibi gösteren bu basın kuruluşuna umarım gereken ihtar ve yaptırımlar uygulanır.
Uygulanmaz. Bi kaza olup uygulanirsa da özgür basına sansür diye aylarca dinleriz. Bknz A haber
ne dindarlığı?Yalan soylemek günahtır sayin cok dindar yeni şafak gazetecileri.
Ee dindariz diyorlar ya o yuzden seettim. Gerci müslüman yalan söylemez!ne dindarlığı?
işleri güçleri siyaset.
kimi Kürt halkından nemalanır ,kimi dindar vatandaştan.
Hiçbir farkları yok.
Ayıp ederler valla, siyasi görüş bildiren biri olsa hadi olayın her boyutuna bakalım, ona göre fikir beyan edelim deriz, lakin Beyazıt Öztürk ne alaka?Uygulanmaz. Bi kaza olup uygulanirsa da özgür basına sansür diye aylarca dinleriz. Bknz A haber
Beyazıt kadar düzgün insana az rastlanır medya dünyasında.Ayıp ederler valla, siyasi görüş bildiren biri olsa hadi olayın her boyutuna bakalım, ona göre fikir beyan edelim deriz, lakin Beyazıt Öztürk ne alaka?
Ben adamın ağzından tek bir siyasi söz duymadım, sizler duydunuz mu? Hani olur ya arada ben bir şey kaçırmışımdır.
Bir insanın üstüne bu kadar gidilmez, oldu olacak telefon açan kadını Beyaz'la da ilişkilendirsinler tam olsun.
Ayıp ederler valla, siyasi görüş bildiren biri olsa hadi olayın her boyutuna bakalım, ona göre fikir beyan edelim deriz, lakin Beyazıt Öztürk ne alaka?
Ben adamın ağzından tek bir siyasi söz duymadım, sizler duydunuz mu? Hani olur ya arada ben bir şey kaçırmışımdır.
Bir insanın üstüne bu kadar gidilmez, oldu olacak telefon açan kadını Beyaz'la da ilişkilendirsinler tam olsun.
İşin açıkcası ben Show programlarını seyretmiyorum ama Beyaz'ın senelerdir duruşunu biliyorum, bilmem herkes hatırlar mı Beyazıt Öztürk radyocuydu, Beyaz Show'dan çok önceleri tvyle ve seyircilerle tanışması, gece belli bir saatte yayına giren karanlık bir ortamda siyah gözlükler ve beyaz gömleğiyle sunduğu programla oldu. Beyaz'ı öyle tanıdık biz.Beyaz bu yaşananlarda ilan edilecek en son günah keçisi bile olamaz, olmamalıydı . Anlamadı çünkü olanları , o kadar belliydi ki anlamadığı .
Beyazıt üniversiteyi Eskişehir Anadolu Üniversitesinde okudu ve yerel radyoda djlik yapardı.O zamandan tüm Eskişehir'in kalbini kazanmıştı.Çok sevilen bir insandır kendisi.Onu hiç magazin programlarında saçma sapan dedikodular yaparken onun bunun arkasından atıp tutarken gördünüz mü?Paranın şımartmadığı nadir insanlardandır.Yazık ettiler cidden.İşin açıkcası ben Show programlarını seyretmiyorum ama Beyaz'ın senelerdir duruşunu biliyorum, bilmem herkes hatırlar mı Beyazıt Öztürk radyocuydu, Beyaz Show'dan çok önceleri tvyle ve seyircilerle tanışması, gece belli bir saatte yayına giren karanlık bir ortamda siyah gözlükler ve beyaz gömleğiyle sunduğu programla oldu. Beyaz'ı öyle tanıdık biz.
Kendi halinde, annesine düşkün efendi bir adam var belleklerimizde.
Ama bu son olayda görüyorum TV programlarını, bizzat kulaklarımla gözlerimle şahit oluyorum, çalıştığı medya kuruluşu yüzünden demediklerini bırakmıyorlar, o medya kuruluşu yanlıysa varsa elinde ispatın yargı süreci başlatır gerekeni yaparsın ama sırf o medyada çalışıyor diye Beyaz suçlu ilan edilemez.
İşin açıkcası ben Show programlarını seyretmiyorum ama Beyaz'ın senelerdir duruşunu biliyorum, bilmem herkes hatırlar mı Beyazıt Öztürk radyocuydu, Beyaz Show'dan çok önceleri tvyle ve seyircilerle tanışması, gece belli bir saatte yayına giren karanlık bir ortamda siyah gözlükler ve beyaz gömleğiyle sunduğu programla oldu. Beyaz'ı öyle tanıdık biz.
Kendi halinde, annesine düşkün efendi bir adam var belleklerimizde.
Ama bu son olayda görüyorum TV programlarını, bizzat kulaklarımla gözlerimle şahit oluyorum, çalıştığı medya kuruluşu yüzünden demediklerini bırakmıyorlar, o medya kuruluşu yanlıysa varsa elinde ispatın yargı süreci başlatır gerekeni yaparsın ama sırf o medyada çalışıyor diye Beyaz suçlu ilan edilemez.
Aynen bende, tvyle aram yok artık, seyredersemde yabancı kanallar işte.Hatırlamaz mıyım desem tevellütüm çıkacak , o dönem izlerdim çok .
Şİmdi bende ulusal kanal izleme fobisi var , hiç bir şey izlemiyorum .
Olayı da netten izledim .
Dediğim gibi umarım sonu , aklıma gelen bazı eğlence programı yapıp , bir gafla tarihe gömülenler gibi olmaz .
Çünkü Beyazın gafı da yok bana göre .
valla ben hepsini azbuçuk izlemeye çalışırım.Aynen bende, tvyle aram yok artık, seyredersemde yabancı kanallar işte.
Vurguladığın gafları da biliyorum, bunda gaf yok dediğin gibi. Yazık olur Beyaz'a. Hani şurada siyasete sonuna kadar bulaşmış bir ünlü ya da gazeteci olsa valla insanın içi o kadar gam yemezde Beyaz olunca üzüldüm şahsen.
Yazık çıkmış birde özür dilemiş, ne yapsın ki daha, üstelik özürlük birşey yapmamışken, ülkeyi mi terk etsin, canını mı versin, ne istiyorlar ki?
Benim böyle konularda en tedirgin olduğum şey birilerinin üstüne vazife edinip gidip zarar vermesi. İnsanoğlu ne zaman neden etkilenecek, ne yapacak belli olmuyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?