Yeni Şafak'tan skandal montaj: Beyaz Show'a 'Biji Serok Apo' montajı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Yeni Şafak'tan skandal montaj: Beyaz Show'a 'Biji Serok Apo' montajı
Yeni Şafak yalan habercilikte sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi. Dün Beyaz Show'da Ayşe öğretmene destek sloganları atılırken sesleri değiştiren Yeni Şafak, destek sloganlarını "Biji Serok Apo" sesleriyle değiştirdi.

Haber Merkezi

Cumartesi, 16 Ocak 2016 12:54

Yeni Şafak'ın yoruma yer bırakmayan skandal haberinde "PKK yandaşları Beyaz Show'da olay çıkardı. Program sırasında seyirciler arasında bulunan PKK yandaşları, 'Ayşe öğretmen yalnız değildir' pankartı açarak, Terör örgütü PKK ele başı Abdullah Öcalan lehine slogan attı" ifadeleri yer aldı.

Bu ifadelerin yanına bir de video haber ekleyen Yeni Şafak, Ayşe öğretmene destek sloganlarını makasladı.

Bununla yetinmeyen Yeni Şafak, destek sloganlarını "Biji Serok Apo" sloganlarıyla değiştirdi.

İşte Yeni Şafak'ın skandal montajı:

İşte protestonun gerçek görüntüleri:

http://haber.sol.org.tr/medya/yeni-safaktan-skandal-montaj-beyaz-showa-biji-serok-apo-montaji-142844

Uygulanmaz. Bi kaza olup uygulanirsa da özgür basına sansür diye aylarca dinleriz. Bknz A haber
Ayıp ederler valla, siyasi görüş bildiren biri olsa hadi olayın her boyutuna bakalım, ona göre fikir beyan edelim deriz, lakin Beyazıt Öztürk ne alaka?
Ben adamın ağzından tek bir siyasi söz duymadım, sizler duydunuz mu? Hani olur ya arada ben bir şey kaçırmışımdır.

Bir insanın üstüne bu kadar gidilmez, oldu olacak telefon açan kadını Beyaz'la da ilişkilendirsinler tam olsun.

Beyazıt kadar düzgün insana az rastlanır medya dünyasında.
Bunun vebalini nasıl ödeyecekler bilmem.

http://www.yenisafak.com/gundem/beyaz-showda-pkk-skandali-2391794

Haberimi değiştirmişler sonradan .

Şuan o gece olduğu hali ile geçiyor haber , sitede .

Yani olmadık şeyler değil bunlar ama ben her defasında birde kendi gözümle göreyim diye bakarım .

Neyse , genel bir yorum yapayım , medyanın çivisi çıktı . Yandaş mı , yalandaş mı , yılandaş mı her türlüsü mevcut .

Beyaz bu yaşananlarda ilan edilecek en son günah keçisi bile olamaz, olmamalıydı . Anlamadı çünkü olanları , o kadar belliydi ki anlamadığı .

nedense bu beyazın art niyetine inanmıyorum -inanamıyorum bi anda gelişti olaylar sanki ,sonuçta 20 değil isterse 30 yıllık programcı olsun hepimiz dalalete düşeriz gaf yaparız telefon bilinçli edilmiş belli ama gerekn yapılır telefon edenlerle ilgili

haberi okuyacak durumda bile değilim ama yorumlar azçok gösteriyor durumu

Beyaz bu yaşananlarda ilan edilecek en son günah keçisi bile olamaz, olmamalıydı . Anlamadı çünkü olanları , o kadar belliydi ki anlamadığı .
İşin açıkcası ben Show programlarını seyretmiyorum ama Beyaz'ın senelerdir duruşunu biliyorum, bilmem herkes hatırlar mı Beyazıt Öztürk radyocuydu, Beyaz Show'dan çok önceleri tvyle ve seyircilerle tanışması, gece belli bir saatte yayına giren karanlık bir ortamda siyah gözlükler ve beyaz gömleğiyle sunduğu programla oldu. Beyaz'ı öyle tanıdık biz.

Kendi halinde, annesine düşkün efendi bir adam var belleklerimizde.
Ama bu son olayda görüyorum TV programlarını, bizzat kulaklarımla gözlerimle şahit oluyorum, çalıştığı medya kuruluşu yüzünden demediklerini bırakmıyorlar, o medya kuruluşu yanlıysa varsa elinde ispatın yargı süreci başlatır gerekeni yaparsın ama sırf o medyada çalışıyor diye Beyaz suçlu ilan edilemez.

Beyazıt üniversiteyi Eskişehir Anadolu Üniversitesinde okudu ve yerel radyoda djlik yapardı.O zamandan tüm Eskişehir'in kalbini kazanmıştı.Çok sevilen bir insandır kendisi.Onu hiç magazin programlarında saçma sapan dedikodular yaparken onun bunun arkasından atıp tutarken gördünüz mü?Paranın şımartmadığı nadir insanlardandır.Yazık ettiler cidden.

Hatırlamaz mıyım desem tevellütüm çıkacak , o dönem izlerdim çok .

Şİmdi bende ulusal kanal izleme fobisi var , hiç bir şey izlemiyorum .

Olayı da netten izledim .

Dediğim gibi umarım sonu , aklıma gelen bazı eğlence programı yapıp , bir gafla tarihe gömülenler gibi olmaz .

Çünkü Beyazın gafı da yok bana göre .

Aynen bende, tvyle aram yok artık, seyredersemde yabancı kanallar işte.
Vurguladığın gafları da biliyorum, bunda gaf yok dediğin gibi. Yazık olur Beyaz'a. Hani şurada siyasete sonuna kadar bulaşmış bir ünlü ya da gazeteci olsa valla insanın içi o kadar gam yemezde Beyaz olunca üzüldüm şahsen.

Yazık çıkmış birde özür dilemiş, ne yapsın ki daha, üstelik özürlük birşey yapmamışken, ülkeyi mi terk etsin, canını mı versin, ne istiyorlar ki?
Benim böyle konularda en tedirgin olduğum şey birilerinin üstüne vazife edinip gidip zarar vermesi. İnsanoğlu ne zaman neden etkilenecek, ne yapacak belli olmuyor çünkü.

valla ben hepsini azbuçuk izlemeye çalışırım.
İMC tv de izlerim ,Hayat Tv de izlerim.Atv de izlerim Halk Tv de izlerim .
Değişik çerçevelerden bakmayı severim olaylara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…