yeni saç çıkartmasını başaran arkadaşlar bı yardımcı olun nolursunuz ya ardkşlar acayp pskljm bozuldu saçlarımın önu resmen seyrekleşti bı yardım edın nolrsunuzzz((((((
Eğer fazla zaman ayırmak istemiyorsan…1. formül
her gece yatmadan 1 Sarımsak yut… Saçlarında sorun olmasa da yap…Ölümden başka her derde şifaymış!
Şampuanın içerisine Çam terebenti+ badem yağı koy
Ciddi anlamda uğraşacaksan eğer ………..Formül 2… 1.Sarımsak 2.çam terebenti 3.yılan yağı…………(hızlı uzasın istiyorsan) 4.menekşe…………..(dökülme) 5.hint………………..(parlatma) 6.susam……………..(parlatma) 7.Biberiye 8.badem 9.ısırgan……………..(ben kullanmadım) 10.defne..……………..(ben kullanmadım)
1 keresinde yumurta da koymuştuk…Protein…
Ø1-2 olmazsa boşa uğraşma…..keramet bunlarda… Bu yağları kapaklı bir şişeye boşalt…kolay saklamak için….
Ø3-4 yemek kaşığı karışımı bi tabağa koy mikrodalgada ılıt istiyorsan….derinin kolay emmesi için……( Dikkat et parmaklarını ve kafanı pişirme)
ØFırçayla uğraşma parmak uçlarını yağa batır saç diplerine bu yağla masaj yap iyice dağıt… İstersen kalanını tüm saçına dağıt …tara ve topla
ØEn az 3-4 saat beklet…ben gündüz sürüp gece yıkıyorum…..Yada gece yağlı yatıyorum…
ØBanyoya girdiğinde saçlarını ıslatmadan önce şampuan sür saçlarına ve tüm saçını kuru şekilde şampuanla … durula
ØEğer direk ıslatırsan tüm vücudunu yağa bulamış olursun …..akşama kadar çıkamazsın banyodan…
Ben düğüne kadar uzaması gerektiğinden yeniden başladım….5 ayda 3-4 kez yapmışımdır artık uğraşamıyorum….
Kız kardeşimin saçları platin sarı… her hafta boya her sabah fön
O da kullanmaya başladı 6mm uzamış halbuki yeni boyattı saçlarını Hatta istersen resmimi koyayım… sprey köpük vs var kirli ama…
Gördüğün gibi Yeni saçlarım çıkıyor ama memnun değilimmmm
...................... Resimlerimi sildim Saçlarımı 4gün önce boyadım ...altlar açık renkmi kalmış yoksa resimdemi öyle görünüyor acaba...-tatlicadiarzu-