Yeni perde yaptiracagiz ama hangi model olacagina bi turlu karar veremiyoruz

rustige takilan perdeler guzel duruyormu

• evet

OY: 8 32,0%
  • hayir

OY: 9 36,0%
  • bilmiyorum hic bi fikrim yok

OY: 8 32,0%

• Ankete Katılan
    25

persembe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
886
1
mrb arkadalar careyi burda bulurum diye geldim
salonuma yeni perde diktirecegiz fakat ben bu perde olayindan hic bisey anlamiyorum:1no2:
spor bi ev icin nasil biseyler yaptirmaliyiz birde kornismi rustukmu daha guzel oluyo sizce
dusundum dusundum cikamadim isin icindenfisfisfis
tulden stor perde diktirsek kenarlara kalin perdeyi rustike taksak olurmu ki?
yada sadece stor perde dikdirsek kalin bi kumasla?
hem modern hem SIK hemde spor bisey istiyoruz nolur yardim edin:bbo:

bu modeller nasil sizce

birde yine bu forumda beyazmelek isimli arkadasin perdelerini begendim onuda aktariyorum
bu sanirim kornise takilmis

birinci perde spor ve şık duruyor ama diğerleri biraz klasiğe kaçıyo sankiCADIARZU

bende 1 ve 2 yi beğendim ama dediğiniz gibi kalın kumaş ile sadece stor perde yaptırabilirsiniz kuzenim yaptırdı yeni çuvalı anımsatan bi kumaşı var çok şık duruyodu gerçekten koltuklarınız ne renk bilmem kuzenimin kahverengi perdeyide krem kahve karışımı yapmışlar

bir ve ikideki tulden yapilmis stor
kuzenininki kalin kumas oylemi bende kalin kumastan sadece stor yaptiralim diyorum ama onuda hergun sabah yukari cekmelisin gun isi gormek icin aksam indirmelisin degilmi:bbo:

bide anlamadigim son resimdeki tul stor perdenin arkasinda astar gibi bisey var sanirim gunesden korumasi icin:uhm:
ay kadin olmak ne zor ya birsuru detay var

bir ve ikideki tulden yapilmis stor
kuzenininki kalin kumas oylemi bende kalin kumastan sadece stor yaptiralim diyorum ama onuda hergun sabah yukari cekmelisin gun isi gormek icin aksam indirmelisin degilmi:bbo:

canım kumaş kalın ama böyle nasıl anlatsam akıcı hafif delikli karanlık yapmamıştı evi tabi bide ayrıca altına güneşlik storu yaptırmalısın bence güneş vurunca solar perden

hala kararsizim aslinda begendigim desenli tafta bi kumas var onu katlamali yaptirsam diyorum ama hergun sabah kaldirmam lazim gun isi girsin diyeCADIARZU kalin bi kumas cunku oyuzden kararsizim
o kumasi fon olarak kenarlara yaptirsam icine duz renk tulden katlamali yaptisam olurmu acaba

Benımde mutfaĞımda var rustık ben Çok memnunun ve Çok ta Şık duruyor mutfak dolaplarımla aynı renk ben tavsıye edıyorum arkadaŞım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…