• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni Palette Deluxe 9.5 kullanan oldu mu kızlar? Nasıl bir renk?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aris
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Busucum, sonunda 9.5 ile boyadım saçlarımı.
Sonuç kötü. Saçım sarı olmasına ramen, saçım 2-3 ton daha koylaştı ve sarı sarı parlayan açık karamel gibi bir ton oldu. 2. resimdeki saç gibi oldu.
karamelsaclar2.jpg

Kesinlikle bu ton istediğim ton değildir.
Burada 10.5'i deneyen bir kız vardı. Onun saçı çok güzel oldu. Bu sefer 10.5 alıp denerim.

Allah Allah sizin saçlara niye koyu tutuyo anlamadım yaw:S tuhaff.. palette 10-5 papatya diosan onu bende denedim ;) resmni koydum konuyaa..;) bakarsın cnmm

aa papatya 10.4 müş cnm 10-5 dore sarı onuda cok begendm yaparsan koyda bakalım ;)

Papatya olduğunu farkettim canım. :) Bu hafta 10.5 ile boyacam bakalım ne olacak.
Aslında 10.5 içinde bir fındık kadar kızıl katmaya düşünüyorum. Benim çok istediğim strawberry blond ( çilek sarısı) a ulaşamadım bir türlü.
En azında bir tutam saç üzerinde denecem bakalım. Sonuçu bildiririm canım.

Papatya olduğunu farkettim canım. :) Bu hafta 10.5 ile boyacam bakalım ne olacak.
Aslında 10.5 içinde bir fındık kadar kızıl katmaya düşünüyorum. Benim çok istediğim strawberry blond ( çilek sarısı) a ulaşamadım bir türlü.
En azında bir tutam saç üzerinde denecem bakalım. Sonuçu bildiririm canım.

aa çilek sarısı nasılmıs ya ilk kez duydum:) yapda koy bakalımm

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim ben altın parıltılı bal ile altın parıltılı kakao rengini karıştırıp boyamayı düşünüyorum sizce nasıl olur, saçlarımda röfleli karamel gibi tecrübelerinize çok ihtiyacım var

bende kullandım bu boyayı..balyaj yaptırdım..bal sarısı gibi çok harika bi renk oldu...sürekli alacağım bi boya diyebilirim:16:

bu renge boyayanlar yardım şimdi benim saçım küllü kumral boyalı ve dipler 1 cm kendi saçım çıktı kestane gibi yani. üstüne bunu boyasam diplerde turunculuk yapar mı en sevmediğim renk turuncu. boyayan arkadaşlar lütfen cevaplasınlar...

saçlarım loreal 9.1 idi diplerim çıkmıştı, boyam akmıştı

şimdi boyadım bakalım kafamda :( sonucu bekliyorum =(

ben bu boyayı aldım 2 kutu ama saçlarım kumral açmaz mı sizce bu renk saçımı??? Lütfen yardım edin yoksa değiştiricem:S

ben bu boyayı aldım 2 kutu ama saçlarım kumral açmaz mı sizce bu renk saçımı??? Lütfen yardım edin yoksa değiştiricem:S

açar ben kumral saçıma balyaj yaptım bal rengi oldu seninde öyle olur :34:

Back