çok tutmaz herhalde canım ağır değil çünkütıra bayıldım, fiyatıda uygun ama sanırım kargosu çok tutar
kurabiye kavanozu yepyeni hiçbir kusuru yok,oğlum çok az oynadı o yüzden bu fiyata satıyorum.Canim sen bilirsin de kurabiye kavanozu birazcik pahali degil mi? Sıfiri zaten 60 civari
kurabiye kavanozu yepyeni hiçbir kusuru yok,oğlum çok az oynadı o yüzden bu fiyata satıyorum.[/QUOTE
Fotograftan da temiz oldugu belli ancak bir ürün bir gün bile kullanilsa ikinci ele düsuyor.sonucta insanlar sıfir fiyatina yakin bir ürünü kargo parasi da var tabi ne kadar temiz olursa olsun almaktansa sıfır almayi tercih ediyor.
teşekkürlerHayirli satislar dilerim
Canim sen bilirsin de kurabiye kavanozu birazcik pahali degil mi? Sıfiri zaten 60 civari
kurabiye kavanozu yepyeni hiçbir kusuru yok,oğlum çok az oynadı o yüzden bu fiyata satıyorum.
bende aynı fikirdeyim çünkü eğitici kavanoz 59,90 ve kargo ücretsiz satılıyorikinci el satanlar sürekli bunu yapıyor ama bu durumda;
siz sıfır ürünü 15 liraya kullanmışken, başkası ikinci elini 45 liraya kullanmış oluyor.
ikinci el satışlarında ürün yarı fiyatının altında olmalı... benim fikrimce..
hayırlı satışlar...
fikriniz için teşekkürler ama oyuncaklarda yıpranma olmadığı için fiyatlar böyle,sıfırdan farksız yani.ikinci el satanlar sürekli bunu yapıyor ama bu durumda;
siz sıfır ürünü 15 liraya kullanmışken, başkası ikinci elini 45 liraya kullanmış oluyor.
ikinci el satışlarında ürün yarı fiyatının altında olmalı... benim fikrimce..
hayırlı satışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?