• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El yeni oyuncaklar ilk sayfaya eklendi

fikriniz için teşekkürler ama oyuncaklarda yıpranma olmadığı için fiyatlar böyle,sıfırdan farksız yani.

mağazadan çıktığınız anda ürün ikinci eldir, sıfırdan farksız demeniz birşey değiştirmez. O halde mağazaya geri götürün az kullandım sıfırdan farksız diyin geri alsınlar :KK54:

Canım istersen fiyatlarını bir gözden geçir, daha önce ben de oyuncak sattim sıfır gibi ama gerçekten yarısına hatta toplu alınınca daha altında fiyatlara gitti.
Seni anlıyorum çok para verilip alınıyor ve oynanmayinca insan kiyamiyor..
Ama bu olayın iki yüzünü de düşünmek lazım, satınca illaki sende kendi kuzunun ihtiyaçlarına katkı sağlayacak sin ki bir anne olarak buna saygim sonsuz..
Bir de senin sattıklarinla oynayacak ve çok sevinecek belki birşeyler öğrenecek başka kuzular var ve anneleri ekonomik davranmak istiyor ki bu da çok güzel..
Bir oyuncak elden ele kaç çocuğu sevindiriyor :KK68:
Oyuncakların çok temiz ve güzel görünüyor bence hepsi satılacaktır:nazar:

beğendiğim bir kaç ürün var ama banada fiyatlar yüksek geldi sonuçta 2nci el oluyor

pepenin evi-legolar-akıllı küp EBAN arkadaşımıza
ELC 3 toplu oyuncak ve ELC içiçe geçen şekiller Minikuss arkadaşımıza satılmıştır.
Güle güle kullansın bebişleri inşallah :KK76:

Eki Görüntüle 1367681
Tamir seti-10 tl
Eki Görüntüle 1367683
Hayvanlı traktör-10 tl

Eki Görüntüle 1367684
Ahşap Puzzle- 10 tl
Eki Görüntüle 1367696
Büyük tır-3 parçalı-12 arabalı-30 tl
Eki Görüntüle 1367681
Tamir seti-10 tl
Eki Görüntüle 1367683
Hayvanlı traktör-10 tl

Eki Görüntüle 1367684
Ahşap Puzzle- 10 tl
Eki Görüntüle 1367696
Büyük tır-3 parçalı-12 arabalı-30 tl

merhaba,
Rica etsem tırın ozelliklerini (boy,ses,ışık vb) yazar ve daha yakin resimlerini yükleyebilir misiniz? Hayvanlı kamyon icin de aynı şeyleri rica etsem??

Teşekkür ederim

merhaba,
Rica etsem tırın ozelliklerini (boy,ses,ışık vb) yazar ve daha yakin resimlerini yükleyebilir misiniz? Hayvanlı kamyon icin de aynı şeyleri rica etsem??

Teşekkür ederim
Canım tır 3 bölümden oluşuyor, bu bölümler geçmeli olarak birbirine takılıyor ve her bölümün üstünde 4'er araba var.arabalar da vida gibi bi sistemle sabitleniyor. Tır geriye doğru çektiğinde kendiliğinden ileri gidiyor, ses, ışık gibi özellikleri yok. Boyutlarını da yarın söyleyebilirim, fotolarının da yarın çekerim, çünkü şimdi oğlum uyudu,onun odasında. Hayvanlı kamyon da 2 parçadan oluşuyor, arkadaki römorku çıkıyor yani, 3 tane de küçük hayvanı var, geri çekip bırakınca bu da ileri kendi gidiyor. ayrıntılı fotoları ve boyutları yarın yüklerim canım inşallah.

merhaba,

Teşekkür ederim
HAYVANLI TRAKTÖR
  • Oyuncak çiftlik hayvanı boyutu: 7 cm
  • Oyuncak traktör boyutu: 12 cm
  • Oyuncak römork boyutu: 18 cm

Teşekkürler resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.
DSCF3003.JPG
DSCF3007.JPG

Tır uzunluğu:110 cm toplamda, 3 parçadan oluşuyor, 3 parça birbirine geçmeli.Yükseklik olarak 16 cm.
DSCF3004.JPG

1.parça 40 cm uzunluğunda
DSCF3005.JPG

2.parça 30 cm uzunluğunda
DSCF3006.JPG

3.parça 35 cm uzunluğunda
DSCF3009.JPG

arabalar resimdeki gibi plastik bir vidayla tutturuluyor,çevrilerek açılıyor ve arabalar çıkıyor.

cnm dans eden robot ve pepenin evi duruyorsa talibim
özelden bana en son ne kadar olur bildirirsen sevinirim. bir de ayrıntılı bilgi verirsen tabi. mesela robot nasıl dans ediyor müzik de var mı , pepenin evi nasıl vs.

cnm dans eden robot ve pepenin evi duruyorsa talibim
özelden bana en son ne kadar olur bildirirsen sevinirim. bir de ayrıntılı bilgi verirsen tabi. mesela robot nasıl dans ediyor müzik de var mı , pepenin evi nasıl vs.
Pepenin evi satıldı canım,robot ışıklı müzikli, kendi etrafında dönüyor ve ilerliyor, gayet ilgi çekici bir oyuncak. Fiyat olarak da 15 tl düşünüyorum.
http://urun.gittigidiyor.com/oyunca...tAodmW4AzA&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
burda videosu da var canım.

Back