fikriniz için teşekkürler ama oyuncaklarda yıpranma olmadığı için fiyatlar böyle,sıfırdan farksız yani.
Eki Görüntüle 1368473
Mothercare iç içe geçebilen şekiller-12 tane-15 tl
tamam canım, mothercaredan 3 oyuncak,yapboz ve kamyonu ayırdım sana,doğru değil mi?Bunu da ekleyelim canim
Özelden yazdım sana canımtamam canım, mothercaredan 3 oyuncak,yapboz ve kamyonu ayırdım sana,doğru değil mi?
Eki Görüntüle 1367681
Tamir seti-10 tl
Eki Görüntüle 1367683
Hayvanlı traktör-10 tl
Eki Görüntüle 1367684
Ahşap Puzzle- 10 tl
Eki Görüntüle 1367696
Büyük tır-3 parçalı-12 arabalı-30 tl
Eki Görüntüle 1367681
Tamir seti-10 tl
Eki Görüntüle 1367683
Hayvanlı traktör-10 tl
Eki Görüntüle 1367684
Ahşap Puzzle- 10 tl
Eki Görüntüle 1367696
Büyük tır-3 parçalı-12 arabalı-30 tl
Canım tır 3 bölümden oluşuyor, bu bölümler geçmeli olarak birbirine takılıyor ve her bölümün üstünde 4'er araba var.arabalar da vida gibi bi sistemle sabitleniyor. Tır geriye doğru çektiğinde kendiliğinden ileri gidiyor, ses, ışık gibi özellikleri yok. Boyutlarını da yarın söyleyebilirim, fotolarının da yarın çekerim, çünkü şimdi oğlum uyudu,onun odasında. Hayvanlı kamyon da 2 parçadan oluşuyor, arkadaki römorku çıkıyor yani, 3 tane de küçük hayvanı var, geri çekip bırakınca bu da ileri kendi gidiyor. ayrıntılı fotoları ve boyutları yarın yüklerim canım inşallah.merhaba,
Rica etsem tırın ozelliklerini (boy,ses,ışık vb) yazar ve daha yakin resimlerini yükleyebilir misiniz? Hayvanlı kamyon icin de aynı şeyleri rica etsem??
Teşekkür ederim
HAYVANLI TRAKTÖRmerhaba,
Rica etsem tırın ozelliklerini (boy,ses,ışık vb) yazar ve daha yakin resimlerini yükleyebilir misiniz? Hayvanlı kamyon icin de aynı şeyleri rica etsem??
Teşekkür ederim
rica ederim canım en kısa sürede eklicem resimleri inşallah.Teşekkürler resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Teşekkürler resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.
robot duruyor canım ama iç içe geçen şekiller satıldı.Canm dans eden robot ile iç içe geçen şekiller duruyo mu
Pepenin evi satıldı canım,robot ışıklı müzikli, kendi etrafında dönüyor ve ilerliyor, gayet ilgi çekici bir oyuncak. Fiyat olarak da 15 tl düşünüyorum.cnm dans eden robot ve pepenin evi duruyorsa talibim
özelden bana en son ne kadar olur bildirirsen sevinirim. bir de ayrıntılı bilgi verirsen tabi. mesela robot nasıl dans ediyor müzik de var mı , pepenin evi nasıl vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?