yeni ördüğüm lifim

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
41
fotoraf0018ui1.jpg

fotoraf0019hf1.jpg

çok güzel olmuş ama ben üstü nasıl yapılıyor anlayamadım
bana dedatlı anlatır mısın hemen yapmak istiyorumdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

1216757729100_0181.jpg

önce yuvarlağı yap resimdeki gibi.
100_0185.jpg

sonra bu resimde olduğu gibi örümcek yapıyosun bi sıra sonra çıtırıklı yer yapılıyor..ikinci sırda 2 sıra trabzan atlayıp yine örümcek yapıp sonra tekrar çıtırık yapıyon..sıra sıra yapıyon işte.resimlere bakınca anlarsın nasıl yapıldığını aslında..

paylaşımın için teşekkürler canım farklı bir modelmiş bende deneyeceğim

kız ne becerikli kadınlarsınız sizler ya...hayatımda bi tane lif ördüm oda yarım yamalak bişeye benzemedi.emegine saglık cnm...

yabangülüm. modelin çok güzel olmuş ellerine sağlık..:1hug:
bu modelden başka neler yapabiliriz hemen düşünmeye başladım bile..yelek olur ,klozet takımı olur yer paspası olur..sadece yuvarlak değil düzde örebiliriz.. denemek lazım tabiki..a.s.

yabangülüm. modelin çok güzel olmuş ellerine sağlık..:1hug:
bu modelden başka neler yapabiliriz hemen düşünmeye başladım bile..yelek olur ,klozet takımı olur yer paspası olur..sadece yuvarlak değil düzde örebiliriz.. denemek lazım tabiki..a.s.

teşekür ederim canım.evet klozet takımıda güzel olur gerçekten güzel fikirkaydirigubbakcemile3..yelekte bayabi süslü olur böyle olursa..delikafadulden

canım benim eline emeğine sağlık çok hoş olmuş.değişik model ilk kez gördüm bukadar zarif ve güzel duranını .
paylaşımın için teşekkürler a.s.

X