Çatlaklar yeni oluşan ve pembe-mor görünümlü çatlaklar.. lütfen yardım!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
yeni başlamışsa kahve limon karışımını yap...''çatlak da neymiş torunum'' konusunu oku orda yazıyo detaylı...yeni başlamışsa çatlak çözümü var diyolar ya..dert etme...beyaz olan çatlaklar bile geçiyo...benim beyaz ve azaldılar epey...duştan sonra bol ol bebe yağı sür çatlağa..nemlendirmek şart...

sağol canım bebek dünyaya gelir gelmez hayırlısıyla başlayım o halde.
geç kalmadan önce kırmızıları halledeyim. beyazlara sonra denerim.
nasıl olsa beyazlar:bbo: bebekle zor olur çünkükafamçokkarıştı
ama tahmin ediyoum ki bi daha kahve içmiycem :roflol:

buarada azalmışlar adına çook sevindim

Merhaba..Bende senin gibi ne yapacağımı bilmiyorum..En son başka bi sorun için gittiğim kadın doğum dr una sordum ne kullanmalıyım diye oda mustela nın bi kremini önerdi.Bide ayrıca daha önceden gittiğim cildiye dr u da rilastil jel verdi ve 6 ay kullan dedi.ınternette araştırdım bide rilastil ampul var.Önce ampül sonra jel kullanabilirim.Bende bu arada boş durmadım tabi..Acneleys krem ve madecasol denedim.Sadece iç bacaklara sürmeme rağmen,sürmediğim en üst bacak içi çok kötü soyuldu.Bıraktım hemen tabiki.. ve şu an hangisini alacağıma karar veremedim.

Son düzenleme:
Merhaba..Şu anda mustelanın ürününü kullanıyorum..Ve çok fazla olmasada çatlaklarda azalma görüyorum..Bunun nedeni 2 kilo vermem mi yoksa kremmi onu henüz çözemedim..

Merhaba..Şu anda mustelanın ürününü kullanıyorum..Ve çok fazla olmasada çatlaklarda azalma görüyorum..Bunun nedeni 2 kilo vermem mi yoksa kremmi onu henüz çözemedim..

merhaba..
ben doğum yaptım ve artık biran önce harekete geçmem gerektiğinin farkındayım.
tabi bebekle çoookk zor olacak. ben de senin gibi mustelaya başlayım olmazsa.
bi yandan sarkmalar, bi yandan çatlaklar offf ne sininr bozucu. aynaya bakınca tanıyamıyorum kendimiakannehir ilk fırsatta mustela alayım. sen de gelişmeleri yazarsan sevinirim.bol şans:asigim:

Merhaba..Ben mustelanın hamileler için olan çatlak kremini deil,oluşmuş çatlaklar için olanını kullanıyorum...Daha önceki mesajda azalma oldu demiştim ama bu daha çok zayıflamamdan oldu sanırım.Emin de deilim tabiki..Tamamen geçene kadar bi yorum yapmak istemiyorum...Mustelada Kampanya var şu an ..2 ürün alana 3. hediye..2. kutuya başladım ben tabi çatlaklar hala yerinde duruyo..Kullanmaya devam ediyorum..Bakalım işe yarayacakmı?Sporda yapmak lazım aslında..

Merhaba arkadaşlar bu başlığı yeni gördüm. Sana bebişinle beraber sağlıklı bir ömür diliyorum. Bende çocuk sahibi olmama rağmen harita gibiyim onun için bir çok araştırma yapıyorum. beyazlamışlar için bir çare yok ama bazı arkadaşlarım pembe mor çatlaklarına karboksiterapi yaptırdılar. sonucun iyi olduğunu söylediler. denemekte yarar var benceopuyorumnanaktan

Merhaba.Çok kilo aldığım için oluşan kırmızı çatlaklarım da Cilt doktorunun verdiği ve 6 ay kullan dediği Rilastil İntensive Kremi Ekim ayının sonlarına doğru sürmeye başladım ve %70 lik bi azalma oldu.Aynı zamanda 4 ay boyunca spora gittim iç bacaklar sıkılaştı sporunda etkisi olabilir diye düşünüyorum ve bugun 9. rilastil intensive kremimi aldım.Fire verdiğim zamanlarda oldu ve alamadığım zamanlardada evde bulunan kremlerden sürdüm.Ama Rilastil İntensive kremin bende işe yaradığını düşünüyorum.Başkalarında işe yararmı yada beyazlaşmış çatlaklarda ne gibi etkisi olur bilemem ama ben su an hamdolsun çok mutluyum..

bende 17 haftalik gebeyim ve karnimda artik kasintilarla birlikt eufak catlakliklar meydana gelmey ebasladi sadece badem yagi kullaniyorumm.. merak ettigim dogumdan sonra catlakliklar cikiyormuuu?

Çatlaklarımdan kurtuşdum diye bir konu açtım.(tabiki tamamen kurtulduktan sonra..) Allah'ın izniyle Rilastil krem işe yaradı..şunuda belirtiyim bende işe yaradı ama bir başkasında aynı etkiyi göstermeyebilir.Bunu bilemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…