Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 kasım hasta oldum 1 aralık temizlemdim gecesine ilişki yaşadım 2ci günün gecesi de akıntı yanı sarı mı desem kan değil bole damla gibi bişey geliyo ondan önce intihap vardı çok yanardı şimdi yanma yok idrarda koku yapardı bol su kullandım ilaç tadavisi derken geçi sadce bunda ole küçük şey gelirken hafif ağrı oluyo kasığımda bu sabah a aynı küçük nokta gibi
Ben de yeni evliyim vücudun her şeyine dikkat etmeye çalışıyoruz ama bence takılma kardeş boşver bu takılacak bir mesele değilBirincisi ben daha bi buçuk aylik evli sayılırım çok yeniyim bilmediğim çok şeyi burdan öğrendim ve dahada öğreniyorum bence eleştiri yapmadan önce bi sor veya sırf konuşmak için konuya atlama
Tabi sıkıntılı işler bu rahim olayları 3 ayda bir kontrole gitmek gerekli ama bazı sıkıntılar da takınca büyüyor ya o meseleGeçende bole konu oldu takilmadim sonra burda çok.yardmci oldular.hastanelik oldum.iste daha çok yeniyiz bu yüzden bilgimiz çok az
Yumurtlama oluyor o gelen akıntı yapışık olup lastıkımsı bı kıvam aldıysa yumurtlamş oluyosunuz..Ayın 1 de temizlemdim gece ilişki yaşadım ertesi gün gece az bi akıntı geldi her zaman olmuyo bi bembeyaz bi akıntı oluyo koku yok enfekson falan midir acaba