Devletin yaptığı şeyler karşısında çaresiz kalıyoruz ama tepki vermeliyiz, insan bu kadar duyarsız olmamalı. Bu yeni bir konu değil ama ben yeni duydum, düşünün ; bundan mağdur olanlar bile gık etmemiş, kimse ses çıkarmamış. Toplumun her kesiminden insan buna isyan etse, tepkisini dile getirse bu kadar rahat olamazlar.
İnsan hak ettiği şekilde yönetilir lafına inanasım geliyor. Şurada yazışan kaç kişiyiz, kaç kişi var bundan hicap duyup bir iki satır yazan ? İki elin parmaklarını geçmiyoruz, asıl bundan hicap duyuyorum....
Kürtaj konusunda sayfalarca yazıp, klavyesinin son gücüne kadar ideoloji savunuculuğu yapanlar nerede ?
Evlenme planları içindeyim, bir çocuğum olsa diye küçük hayallerim vardı ama artık bu devlete, bu zihniyette insanların içinde anne olmak, canımdan bir parçayı böyle insanların insafına bırakmak istemiyorum, İSTEMİYORUM !!!!
Offfffffff......
Devletin yaptığı şeyler karşısında çaresiz kalıyoruz ama tepki vermeliyiz, insan bu kadar duyarsız olmamalı. Bu yeni bir konu değil ama ben yeni duydum, düşünün ; bundan mağdur olanlar bile gık etmemiş, kimse ses çıkarmamış. Toplumun her kesiminden insan buna isyan etse, tepkisini dile getirse bu kadar rahat olamazlar.
İnsan hak ettiği şekilde yönetilir lafına inanasım geliyor. Şurada yazışan kaç kişiyiz, kaç kişi var bundan hicap duyup bir iki satır yazan ? İki elin parmaklarını geçmiyoruz, asıl bundan hicap duyuyorum....
Kürtaj konusunda sayfalarca yazıp, klavyesinin son gücüne kadar ideoloji savunuculuğu yapanlar nerede ?
Evlenme planları içindeyim, bir çocuğum olsa diye küçük hayallerim vardı ama artık bu devlete, bu zihniyette insanların içinde anne olmak, canımdan bir parçayı böyle insanların insafına bırakmak istemiyorum, İSTEMİYORUM !!!!
Offfffffff......
Burası ülkemizin en büyük kadın platformlarından bildiğim kadarıyla.
Elbette bir şeyler yapılabilir, en azından dikkat çekebiliriz konuya.
Şu da var, meclise bilgi edinme hakkımız dahilinde konuyla ilgili dilekçe dahi verebiliriz.
Hukukçu arkadaşlar süreç için yardımcı olurlar herhalde.
Çocuklar ölüme terk ediliyor , inanamıyorum.
15 çocuğumuza ilaç verilemiyormuş. 15 çocuğumuz acılar içinde.
Şimdi gelin de bu insanların samimiyetine inanın.
Uzman görüşleri :
'İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı'ndan Prof. Gülden Gökçay,“Yurtdışında böyle bir kriter yok. Bu tedavi bir vitamin tedavisi olsa ve bedeli az olsa kimse böyle bir kriter koymazdı. Sorun para gibi gözüküyor.’’ dedi.
Çocuk Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Işıl Özer de, “IQ kriteri çocuğun zekasında bir sorun varsa eziyet çeksin anlamına geliyor. Sağlıklı düşünce yapısı değil” diyerek uygulamaya tepkisini gösterdi.'
Yapilsa iyi olur, dinlenilse de iyi olur. Kim takar Yalova kaymakamini gibi bir durum olmasinda.
En azından böyle bir uygulamanın olduğunu insanlara anlatmış oluruz.
Ben bütün sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarıma yazdım.
Üyesi olduğum sendikaya ve diğer sivil toplum kuruluşlarına da yazmayı düşünüyorum.
Belki sağlıkçı arkadaşlar da Tabipler Birliğiyle beraber tepki gösterirler.
Bir iki sesi elbette takmazlar ancak sivil toplum örgütleri işin içine girince dikkat çeker.
Buralarda da vardır üye olan arkadaşlarımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?