Yeni öğrendim bu konuyu feryad edesim var

Devletin yaptığı şeyler karşısında çaresiz kalıyoruz ama tepki vermeliyiz, insan bu kadar duyarsız olmamalı. Bu yeni bir konu değil ama ben yeni duydum, düşünün ; bundan mağdur olanlar bile gık etmemiş, kimse ses çıkarmamış. Toplumun her kesiminden insan buna isyan etse, tepkisini dile getirse bu kadar rahat olamazlar.

İnsan hak ettiği şekilde yönetilir lafına inanasım geliyor. Şurada yazışan kaç kişiyiz, kaç kişi var bundan hicap duyup bir iki satır yazan ? İki elin parmaklarını geçmiyoruz, asıl bundan hicap duyuyorum....

Kürtaj konusunda sayfalarca yazıp, klavyesinin son gücüne kadar ideoloji savunuculuğu yapanlar nerede ?

Evlenme planları içindeyim, bir çocuğum olsa diye küçük hayallerim vardı ama artık bu devlete, bu zihniyette insanların içinde anne olmak, canımdan bir parçayı böyle insanların insafına bırakmak istemiyorum, İSTEMİYORUM !!!!

yok arkadaşım,gerçekten milletçe duyarsızlaşıyoruz biz..bak bu konu yerine elti,görümce,k.valide,kociş ecüş bücüş konuları açsaydın şimdi 10 sayfayı geçmişti..bize ne ki ülkemizin halinden,çocukların ölüme terk edilmesinden...evet o konulara da yazılsın (bende yazıyorum :)) ama bu tarz konulara da bu kadar duyarsız kalınmasın lütfen..

Hem duyarsızlık hem de amaaaaaan nasıl olsa benim de başıma gelmez fikri...

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı hakim artık...

cidden bu devlet vatana düşman ya milletine düşman ben artık böyle düşünüyorum hatrlarmısınz zaten ceblernde çuvalla para olan basketçilere canımız başbakanımz Basketbolcular dünya ikincisi olunca Başbakanın emriyle yanlış hatırlamıyorsam altın ve ev haricinde 28.000.000 çek de, verilmişti, yani kıstığınz yere bakın savurduğunz yere bakın , insanlarda vicdan olucak vicdan aradaki kıyaslamayı yapın işte, halkın cebnden paralar taşıyor ya nolucak canm 200,000tl lik ilacı almakta , alamıyosa ölsün dimi, kmsede sesni çıkarmasn anca gidin türbanı falan tartışın bütün meselemz bu çünkü, insan hayatına değer verilmeyen bi ülkede yaşıyoruzz....

bende çok merak ediyorum kim veriyor bunlara oy bu kadar, ama zaten artık seçebiliyorsunz ayırt ediliyo kimin verip kimin vermediği, yani onlara oy verenin ben vatan sevgsnden şüphe ediyorum

Ayrica millet hala haril haril evlenince anlarsin konusunu tartisiyor. Cozumu soyleyeyim ben bilincli evlatlar yetistirmek. Bunun yerine ben evlendim sen evlenemedim muhabbetleri. Ne yazik ki yeni nesil daha kotu. Ornegin; acmislar bir "sozluk a*k senin ben , ozet gec p*c" Annelerinin yasi ortalama 35 civari. Demek ki birsey ogretmiyoruz o zamanda sikayet etmemek lazim. Sikayet etsen de birsey olmuyor cunku.

Son düzenleme:
ne kadar fakirmiş devletimiz ki 200 bin liralık ilacı alamam diyor. bilmemkaç tane zenginin ülke ekonomisinin kaderini belirlediğini düşünürsek azıcık o vergi kaçıranlardan vergilerini alsa bu kadar yoksul olmaz koskoca devlet hazinesi

insanlar gık dese özel yetkili savcılar, polisler ' bir gece ansızın gelebiliriz' diyorlar

Offfffffff......

Kime yazik bana mi. 20 yasinda evden ayrilmisim. Bazi seyleri anlamam icin evlenmem gerekmedi. Ben de yorum yaptim yapmadim degil ama bana cok gore cok basit konular. Isteyen evlenir isteyen evlenmez. Damsiz girilmez yazardi eskiden. Simdi bekarlar yorum yapamaz olacak. Neyse ben konuyu dagitmiycam. Fazla uzunda yazmam. Iki uc cumle yazar cikarim.

Siz bütün mesajlarımızı okudunuz ve duyarsız bir insan olduğumuza kanaat getirdiniz öyle mi ?

Pes diyorum.

Burası ülkemizin en büyük kadın platformlarından bildiğim kadarıyla.
Elbette bir şeyler yapılabilir, en azından dikkat çekebiliriz konuya.
Şu da var, meclise bilgi edinme hakkımız dahilinde konuyla ilgili dilekçe dahi verebiliriz.
Hukukçu arkadaşlar süreç için yardımcı olurlar herhalde.

Yapilsa iyi olur, dinlenilse de iyi olur. Kim takar Yalova kaymakamini gibi bir durum olmasinda.

Çocuklar ölüme terk ediliyor , inanamıyorum.
15 çocuğumuza ilaç verilemiyormuş. 15 çocuğumuz acılar içinde.
Şimdi gelin de bu insanların samimiyetine inanın.

Uzman görüşleri :

'İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı'ndan Prof. Gülden Gökçay,“Yurtdışında böyle bir kriter yok. Bu tedavi bir vitamin tedavisi olsa ve bedeli az olsa kimse böyle bir kriter koymazdı. Sorun para gibi gözüküyor.’’ dedi.

Çocuk Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Işıl Özer de, “IQ kriteri çocuğun zekasında bir sorun varsa eziyet çeksin anlamına geliyor. Sağlıklı düşünce yapısı değil” diyerek uygulamaya tepkisini gösterdi.'

Neresinden tutsan elinde kaliyor. Su IQ testini bir de bu tur kararlari cikartanlara yapsalar iyi olurdu:)

Son düzenleme:
Yapilsa iyi olur, dinlenilse de iyi olur. Kim takar Yalova kaymakamini gibi bir durum olmasinda.

En azından böyle bir uygulamanın olduğunu insanlara anlatmış oluruz.
Ben bütün sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarıma yazdım.
Üyesi olduğum sendikaya ve diğer sivil toplum kuruluşlarına da yazmayı düşünüyorum.
Belki sağlıkçı arkadaşlar da Tabipler Birliğiyle beraber tepki gösterirler.
Bir iki sesi elbette takmazlar ancak sivil toplum örgütleri işin içine girince dikkat çeker.
Buralarda da vardır üye olan arkadaşlarımız...

Isin gercegi bu konunun ne kadar tutulduguna bak. Evlenemiyorum, bosandim, kaynanamla kavga ettim, gorumcem bana sunu yapti, turu konulara da. Ben birsey bilmiyorum. Daha fazla konusmayayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…