Yeni öğrendim bu konuyu feryad edesim var

Hep engeller zaten. İnsanların herşeyine engel oluyolar.

Bu konudaki son durumlar neler acaba kızlar ?

Bir önceki sayfada aldığım bilgileri yazdım, hep birlikte yurtdışı tedavisi için destek olmaktan başka çaremiz yok ama dernekle iletişimde kalıp sgk nın tedavi verdiği aileler içinde birşeyler yapmak istiyorum, tek ihtiyaçları ilaç değilmiş çok zor koşulları var Aybush sen birşeyler öğrenebildin mi?

Ben şuan ulaşılamıyorum. Yurt dışında olduğu için kendimce araştırmalar yaptım seninle aynı yola çıkıyoruz. Tek fark öğrendiğim kadarı ile çocuk 30 kg altında ise %80 ile %90 arasında iyileşme sağlıyor iyileşmeden kastım Cihaz a bağlı kalmadan Nefes alıp verebiliyor kaslarını hareket ettire biliyor. Ek tedavilerle yaşam kalitesi bir tık daha üstte yaşıyor bebek. Medikal cihazlar da çok pahalı anne baba calısarak bu tedavi nin üstesinden gelemez. Hepimize görev düşüyor bu bilgiyi çocuk doktorundan aldım bende

ATTRAENTE Neler yapabiliriz bu Cocuklar için 1 haftadır düşün düşün beynim çürüdü

Yapabileceğimiz tek şey farkındalık yaratmak
Sosyal medyadan, mail zincirleriyle hatta wp durumlarına koyarak insanların gözüne sokmak. Bu arada derneklerle iletişimde kalmak. Şu an devlet tarafından tedavileri devam ettirilen çocuklar var ve hepsinin yurt dışına tedaviye gidebileceklerini düşünmüyorum öyle muazzam bir yardımı toplamak imkansız. Nereye elimiz yetişiyorsa oraya uzanacağız ve dua edeceğiz. Bu yardım işleri çok zor, ben sokak hayvanları için ayda 1 lira kampanyası yaptım inan onu bile toplayamadım 1 lira 1. İş yerimde kumbaralar yaptım mama parası için ay sonunda bir açtım içinde 5 kuruşlar ve tedavülden kalkmış bozuk paralar var. Günde en az 30 lira sigara parası veren insanlardan ayda 1 lira alamadım birde nutuk dinledim önce insan diye. Her yıl okul zamanı köy okullarına yardım düzenledim buyrun dedim, insan yerbezi yapılmayacak kıyafetler getirdiler zor yani. Yine de vazgeçmiş değilim inatla duyuracağım

İnsanlık ölmüş başımız sağolsun

Bu tür instagram hesaplarına denk geldikçe yardım etmeye çalışıyorum ama pound cinsinden yardım toplanıyor ve 5 pound neredeyse 50 tl yapıyor bunu herkes çıkarıp veremez çok çok çok üzülüyorum en düşük bağış miktarı bile tl cinsine çevrilince biçok kişi belki de sayfayı kapatıp çıkıyordur.

Ayda veya yılda 50 TL bence çok değil. Maaş veya malın Zekaatını bu şekilde de verile bilir. Aileler iban da veriyor küçük yardımlar için

Arkadaşlar bu bebek de 3 aylık bir bebek ve %95 iyileşme sağlaması için 6 aylık olmadan paranın tamamını toparlayıp ilacı kullanması lazım..Aileyi ve bebeği görmek ve onlara yardım etmek isteyenler fotoğrafta gördüğünüz instagram hesabından aile ile iletişime geçebilir.

Lütfen Arkadaşlar bu bebekler o ilacı alabilirlerse %95 iyileşebiliyorlar ..100 tl kimseyi zengin de etmez fakir de ama bir hayat kurtarabilir. Muhammed Ali'nin Ailesi paranın yarısını yardımlar sayesinde topladı yarısı kaldı ..Hepimiz elele verip kurtaralım bu güzel bebeği..

Aile ile iletişime geçerseniz burda ki bankalardan hesap numaralarını paylaşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…